Babyalarm Test – Find frem til den bedste babyalarm

Babyalarm Test – Find frem til den bedste babyalarm

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vil du gerne have at din baby er i trygge hænder? Det kan være meget rart at vide sin baby ligger trygt og godt med en babyalarm. En baby er for mange forældre det kæreste eje de har, og derfor er det også specielt dejligt at vide, hvordan ens baby har det og om det mangler omsorg eller sover trygt.

Der er mange ting man skal tage stilling til når man skal købe en babyalarm så man er sikker på, at det er den rigtige babyalarm man køber. Derfor har vi lavet denne babyalarm test, hvor vi har fundet frem til nogle af de bedste babyalarmer på markedet, ud fra tests og anmeldelser

Desuden har vi også lavet en guide under vores test, hvordan du finder den bedste babyalarm og hvad det er for nogle parametre du skal kigge efter når du skal købe en babyalarm.

I vores babyalarm test har vi fundet i alt 3 forskellige babyalarmer fra mærkerne Vtech og Phillips, som får gode bedømmelser af brugere. Begge er nogle yderst gode og anerkendte mærker indenfor babyalarmer og vi har kun fundet de absolut bedste babyalarmer frem til dig.

Vi har valgt både at tage babyalarmer med i vores test som udelukkende kører via lyd, og så har en testvinder også kamera i sig, så du hele tiden kan følge med i, hvordan din baby har det. Læs meget mere om de forskellige babyalarmer herunder.


Vtech BM2600 video babyalarm

Vores testvinder af denne babyalarm test blev Vtech BM2600 video babyalarm. Vi har valgt Vtech BM2600 som den bedste babyalarm af flere forskellige årsager.

En af de hovedsagelige årsager til det blev testvinderen er fordi det er en video babyalarm og at prisen er særdeles god.

Kameraet er også infrarødt så det vil sige du også kan holde øje med din baby, hvis du har stillet din baby i et mørkt rum eller, hvis det er om natten. På den måde kan du hele tiden holde øje med din baby og være sikker på han/hun har det godt. Vtech BM2600 har også en udvidet garanti så du i alt har 3 års garanti på denne babyalarm.

Normalt kan der godt være forstyrrelser på en babyalarm, men det er du sikker på at undgå med denne model. Eftersom Vtech BM2600 har digital transmission undgår du alle former for forstyrrelser. En anden rigtig smart ting som Vtech BM2600 har, er de forprogrammerede 5 vuggeviser, så du kan vugge din baby i søvne.

Rækkevidden er desuden 300 meter. Vtech BM2600 video babyalarm er klart den bedste babyalarm der er på markedet i øjeblikket til prisen – en klar anbefaling herfra.

Specifikationer

 • Video: Ja
 • Digital transmission: Ja

Philips SCD501/00 babyalarm

Den anden bedste babyalarm i vores test blev Philips SCD501/00 babyalarm.
Philips SCD501/00 babyalarm har ikke indbygget kamera som ovenstående testvinder.

Derfor er dette dog stadig en rigtig god babyalarm, hvor du er sikker på hele tiden at kunne holde øje med din baby. Philips SCD501/00 har nemlig en rækkevidde på op til 300 meter og kører på DECT teknologi så der ikke kommer nogle forstyrrelser i din babyalarm. 

Philips SCD501/00 babyalarm er energibesparende og har desuden også en indikator for lavt batteri. Derfor er du hele tiden sikker på der er nok batteri på. Philips SCD501/00 babyalarm har også et indbygget natlys, som gør at du kan berolige din baby, hvis det er nødvendigt.

Philips SCD501/00 er den billigste babyalarm vi har med i vores test, men derfor er det stadig en særdeles god babyalarm til prisen, som vi sagtens kan anbefale, hvis det ikke er nødvendigt med video i din babyalarm.

Specifikationer

 • Video: Nej
 • Rækkevidde: Op til 300 m

Vtech BM2000 audio babyalarm

Vtech BM2000 audio babyalarm er en meget simpel babyalarm der kan det den skal, uden alt for mange funktioner. Hvis du ikke vil betale for ekstra funktioner som eksempelvis video eller lignende, så er dette helt klart en babyalarm for dig. Vtech BM2000 audio babyalarm har dog stadig nogle smarte funktioner.

Bl.a. er det muligt for dig at have tovejs kommunikation med din baby gennem denne babyalarm. Desuden er der også 5 forprogrammerede vuggeviser med denne babyalarm, som gør at du kan få din baby til at falde i søvn meget hurtigere.

Vtech BM2000 audio babyalarm har desuden også krystalklar lyd, så du er sikker på der ikke kommer nogle forstyrrelser på signalet. Skærmen er et smart LCD display og selve enheden er genopladelig med i alt 14 timers brug.

Specifikationer

 • Video: Nej
 • Ekstra funktion: Tovejs kommunikation

Guide til valg af den rigtige babyalarm

Der er rigtig mange forskellige babyalarmer på markedet og der er desuden også mange modeller at vælge imellem. Så hvad gør man og hvad skal man kigge efter for nogle ting, når man vil købe en ny babyalarm?

Derfor har vi lavet nedenstående guide til dig, så du kan se hvad det er for nogle ting du skal kigge efter når du skal vælge den rigtige babyalarm.


Disse ting bør du gå efter når du skal købe babyalarm

Rækkevidde – Et vigtigt parameter når du skal kigge efter babyalarm er rækkevidden på selve babyalarmen. Hvor langt kan du tage den med før der ikke er forbindelse til babyalarmen mere. Hvis man har en mindre lejlighed og kan stille sin baby ude på altanen, så er det selvfølgelig ikke en så vigtigt faktor. Men har du eksempelvis et hus, hvor babyalarmen ikke rækker længere end den anden ende af huset, så kan det være problematisk. Alle de babyalarmer vi har med i vores babyalarm test har en høj rækkevidde på helt op til 300 meter. Du kan se præcis hvor lang rækkevidden er på alle babyalarmer vi har med i vores test ovenfor.

Video eller audio – I dag er det blevet populært at vælge en babyalarm der også har indbygget video. Lige netop indbygget video er også noget vores testvinder af denne babyalarm test har. Det kan være rart hele tiden at kunne følge med i, hvad ens baby laver og om den sover eller er ved at falde i søvn. Du har sikkert en forestilling om at en babyalarm med indbygget video koster meget mere end den reelt gør. Vores testvinder fra Vtech der har indbygget video koster ikke mere end 899 kroner og er en formidabel babyalarm.

Batterilevetid – Når du skal købe ny babyalarm bør du kigge efter, hvor lang en batterilevetid den babyalarm du vil købe har. Det er træls for dig hvis du køber en babyalarm og du hele tiden skal gå og lade den op. Hvis du køber en babyalarm der hele tiden skal lades op, så risikerer du også at den går ud mens din baby ligger i sin seng eller barnevogn. Og netop af ovenstående grund bør du kigge efter batterilevetiden.

Pris – For mange er prisen et vigtigt parameter når man skal vælge, hvilken babyalarm man skal købe. Dog er der rent prismæssigt ikke stor forskel fra den bedste til den “dårligste” babyalarm. Derfor kan vi kun anbefale dig at bruge nogle ekstra hundrede kroner for, at få en længere batterilevetid, en længere rækkevidde og generelt bare en bedre babyalarm. Du kan sagtens få en god babyalarm til omkring 500 kroner, som to af de babyalarmer også koster, som vi har med i vores test.


De bedste babyalarm mærker

Der er rigtig mange forskellige babyalarm mærker på markedet, og derfor kan det også godt være svært at tage stilling til, hvad det er for nogle mærker man skal gå i.

De absolut bedste mærker som vi først og fremmest vil anbefale dig at gå efter, er helt klart ovenstående modeller fra både Vtech og Phillips. Hvis det ikke er en mulighed er nedenstående mærker også gode babyalarm mærker.

 • Vtech
 • Philips
 • Philips Avent
 • Neonate
 • Beurer
 • Motorola

Hvis du vælger en af ovenstående mærker vil du helt klart finde en babyalarm, som du vil blive glad for og som du kan have i lang tid.

Vælger du en af de babyalarmer som vi har anbefalet, vil du uden tvivl finde en babyalarm som du ville kunne have i lang tid og som ikke vil svigte dig. Vi håber du kunne bruge vores babyalarm test til noget og at du vil vælge en af de babyalarmer, som vi har anbefalet i vores test.