Barbermaskine Test – Bedst i test

Barbermaskine Test – Bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi har samlet barbermaskiner i denne guide til de bedste barbermaskiner til mænd. Vi guider dig til nogle af de mest populære barbermaskiner, så du er sikker på at få den bedste og mest behagelige barbering. Det er vigtigt du vælger den helt rigtige barbermaskine til din barbering.

Det kan have flere forskellige konsekvenser og barbere sig med en forkert eller dårlig barbermaskine. Nødvendigvis ikke på kort sigt, men på lang sigt vil en dårlig skraber eller barbermaskine stille og roligt ødelægge din hud. På kort sigt kan det naturligvis også mærkes, hvis du har en barbermaskine der hele tiden går på din hud, så du får sår og lignende.

Derfor har vi lavet denne guide til nogle af de bedste barbermaskiner vi kunne finde. Vi håber du kan bruge vores barbermaskine test til noget, og du vil vælge en af de barbermaskiner vi har anbefalet.


Bedste barbermaskine er Philips S9021/12 shaver

Vores testvinder i denne uges test er Philips S9021/12 shaver, som har markeret sig særdeles godt i flere kategorier. Med Philips S9021/12 shaver er man sikker på at få en suveræn barbering hver eneste gang, uden nogle knubs på huden.

Philips S9021/12 shaver har en unik teknologi i sig, hvor maskinen registrerer alle konturer i dit ansigt. Det er kun Philips der har denne teknologi i sine maskiner og det kan tydeligt mærkes som forskel, hvis man barberer sig med eksempelvis en Philips eller en Panasonic barbermaskine.

Den gode barbering skyldes til dels den unikke barberings teknologi og til dels det fantastiske barberhoved, som tager alle hår uden din hud bliver skadet.

AquaTec Wet and Dry teknologien, som også er inkluderet i Philips S9021/12 shaveren er også med til, at give en god barbering hver gang.

AquaTec Wet and Dry er det der gør, at selve barberingen føles våd og behagelig. Philips S9021/12 shaver er helt klart den bedste af de barbermaskiner, som vi har taget med i vores test, hvorfor det er en klar anbefaling herfra.

Specifikationer

 • Kan bruges våd: Ja
 • Ledningsfri brug: 50 minutter

Panasonic Shaver 3- blades ES-RT37

Panasonic Shaver 3-blades ES-RT37 er et rigtig godt alternativ til en Philips barbermaskine, hvis man ikke gider give så mange penge for en barbermaskine.

Der er stor forskel på, hvad det er for en barbering man får for sine penge hos de forskellige mærker. Og normalt vil vi helst anbefale Philips, men efter vi har testet Panasonic Shaver 3-blades ES-RT37, så har vi fundet ud af, Panasonic faktisk har gjort et rigtig godt stykke arbejde med denne model.

Panasonic Shaver 3-blades ES-RT37 har eksempelvis et Li-Ion batteri, hvorfor du kan have ledningsfri brug i op mod en time. Maskinen er også 100% vandtæt og så har den et fleksibelt hoved, som kan drejes.

Eftersom barbermaskinen er 100% vandtæt, så kan du naturligvis også vaske den når du har lyst, for optimal barbering hver eneste gang.


Braun Shaver Series 5 5030s

Braun Shaver Series 5 5030s er et af de bedste bud på en barbermaskine, hvis du har præferencer for Braun. Braun laver normalt rigtig gode barbermaskiner, og Braun Shaver Series 5 5030s er ikke en undtagelse.

Braun Shaver Series 5 5030s har i flere år vundet bedst i test priser hos mange forskellige test sites lignende vores, og denne serie fra Braun har gjort det i mange år. Med Brauns FlexMotion teknologi, som er unik for Braun barbermaskiner er en teknologi, hvor selve hovedet tilpasser sig hudens form, for en optimal barbering uden din hud bliver skadet.

Specifikationer

 • Kan bruges våd: Ja
 • Ledningsfri brug: 45 minutter

Braun shaver 190CB

Hvis du ikke gider give så mange penge på en barbermaskine, og bare tænker barbering, som noget der skal overstås, så er Braun Shaver 190CB et rigtig godt bud på en barbermaskine til dig. Braun Shaver 190CB kan det den skal, men så heller ikke meget mere.

Så hvis du blot skal bruge den til barbering en gang imellem, så er det et ganske godt alternativ. Braun Shaver 190CB har ikke så mange funktioner, men har til gengæld et ergonomisk design og er vaskbar under rindende vand.

Den har dog både sit SmartFoil system, som fanger hår der vokser i forskellige retninger. Ligeledes har Braun Shaver 190CB også et FreeFloat system, hvor det svævende skæreblad følges ansigtets konturer.

Specifikationer

 • Kan bruges våd: Ja
 • Ledningsfri brug: 30 minutter

Philips HQ6996/80 shaver + næsehårstrimmer

bedst i test barbermaskine

Her er et super godt produkt fra Philips til dig der gerne vil have både barbermaskine og næsetrimmer af én omgang. Her kan du købe Philips HQ6996 shaver + tilhørende næsehårstrimmer.

Denne guide har kun været af barbermaskiner, men rigtig mange mænd oplever også problemer med meget hårvækst i næsen, og derfor har vi også taget denne barbermaskine med i vores barbermaskine test.

Hvis man kigger på selve barbermaskinen, så er dette et rigtig godt bud på en barbermaskine, hvis du tænker meget på prisen. Du får rigtig meget værdi for pengene ved lige netop dette produkt.

Philips HQ6996 shaver har et ergonomisk design og er perfekt til trimning af overskæg og bakkenbarter. Philips HQ6996 shaver kan naturligvis også klare resten af kroppen, men det er lige netop disse steder, hvor maskinen egner sig bedst. Udover dette er der også ladeindikator på barbermaskinen og den kan bruges med og uden ledning.

Specifikationer

 • Kan bruges våd: Nej
 • Ledningsfri brug: 35 minutter

Philips Shaver 3000

Barbermaskine test

Med Philips Shaver 3000 vil du få en nem og behagelig barbering uden, at skulle stå med sår i hele hovedet efter barbering.

Vi var meget i tvivl om denne Philips Shaver 3000, hvorvidt den skulle blive testvinder af vores barbermaskine test. Den testvinder som vi valgte er tilgengæld knap 4 gange dyrere, hvorfor vi anser Philips Shaver 3000 som vinderen af barbermaskinerne i det lavere leje her i testen.

Hvis du ikke vil give mere end 500 kroner for en barbermaskine, så vil vi klart anbefale dig denne barbermaskine. Philips Shaver 3000 kan med sine ComfortCut barberhoveder give dig den mest behagelige barbering alle steder på kroppen. Vi anbefaler dog kun at bruge denne barbermaskine til hovedet, for mindst muligt slid og mest mulig effekt på sigt.

Specifikationer

 • Kan bruges våd: Ja
 • Ledningsfri brug: 45 minutter

Hvad skal du kigge efter når du køber ny barbermaskine?

Det kan godt være svært at tage stilling til, hvad det er for en barbermaskine man skal vælge. Der er mange mærker og modeller at vælge imellem, og ofte har de forskellige barbermaskiner også rigtig mange funktioner.

Hvordan kan man så vurdere, hvilke af disse funktioner der er vigtigst, når man skal købe en ny barbermaskine? Derfor har vi lavet en lille liste herunder, hvor du kan se, hvilke funktioner vi anbefaler dig til at kigge efter, når du skal købe en ny barbermaskine.

Ledningsfri brug – Du skal kigge efter om den barbermaskine du køber har ledningsfri brug eller ikke. Derudover skal du også kigge på, hvor lang tid det kan lade sig gøre og have barbermaskinen kørende uden ledning i. Det er meget lettere og lave en ordentlig barbering uden, at skulle have en ledning hængende.

Pris – Pris er selvfølgelig også et vigtigt parameter for mange, når der skal købes ny barbermaskine. Pris og kvalitet hænger dog ofte sammen, og derfor er det heller ikke uden grund, at den bedste barbermaskine i vores test faktisk også er den dyreste.

Vaskbar barbermaskine – Er barbermaskinen vaskbar eller ej.

Drejbart hoved – Er barberhovedet drejbart? Det er meget fornuftigt, hvis du gerne vil tage en barbering alle steder på kroppen.


Hvilke mærker er de bedste indenfor barbermaskiner?

Der findes rigtig mange forskellige mærker indenfor barbermaskiner, nogle bedre end andre. Men der er en grund til vi har valgt, at tage så mange Philips og Braun barbermaskiner med i vores barbermaskine test.

Philips og Braun har lavet mange forskellige rigtig gode barbermaskiner i tidens løb, hvorfor du kan være sikker på en flot og behagelig barbering med deres maskiner.

Hvis ikke du foretrækker et af disse mærker, har vi lavet en kort liste med nogle få andre mærker, som også har lavet nogle gode barbermaskiner.

 • Panasonic
 • Remington
 • BabyBliss
 • Wahl

Har du nogle kommentarer eller indskydelser til vores barbermaskine test, eller har nogle forslag til andre produkter eller produktkategorier, hvor du gerne ville se en test. Så send os en besked eller kommenter dit ønske.