Billigste elselskab – hvem er de billigste el-udbydere i Danmark?

Teksten indeholder reklamelinks

Er du på jagt efter det billigste elselskab i Danmark? Så er du havnet det rette sted. Holdet bag Testbladet.dk har udforsket markedet for billig strøm, og identificeret de mest økonomiske elselskaber, som du kan vælge imellem.

Vi har sammenlignet priserne på de billigste elselskaber og kan nu præsentere dig for vores billig-strøm-testresultater. 

Nedenfor finder du en liste over de elselskaber, som vi har fundet frem til, der tilbyder nogle af de billigste priser på strøm i 2023. 

Du finder også en udvalgt gennemgang og anmeldelse af nogle af de billigste elleverandører til slut i artiklen. 

Læs videre nedenfor og find dit nye billige elselskab.

Her er de billigste elselskaber fra samtlige sammenligningssider

Vi har undersøgt en lang række danske sammenligningsportaler for el, og fundet de billigste elselskaber over tid. Vi har taget udgangspunkt i de billigste udbydere for et årligt forbrug på 2.000 kWh og rangeret dem nedenfor.

Følgende elselskaber tilbyder de billigste priser på el lige nu:

 1. Nordisk Energy – 1,89 kr./kWh
 2. Nettopower – 2,09 kr./kWh
 3. Velkommen – 2,16 kr./kWh
 4. Gasel – 2,17 kr./kWh
 5. Energi Fyn – 2,19 kr./kWh
 6. OK – 2,20 kr./kWh
 7. Norlys – 2,25 kr./kWh 
 8. Natur-Energi – 2,28 kr./kWh 
 9. Grow Energy – 2,29 kr./kWh 
 10. Modstrøm – 2,32 kr./kWh 
 11. NRGI – 2,23 kr./kWh 
 12. Verdo – 2,34 kr./kWh 
 13. Elg Power – 2,37 kr./kWh 
 14.  Preasy – 3,39 kr./kWh

Kilde: Liste over billigste elselskaber fra Elberegner.dk og data fra FindEnergi.dk som ligeledes har en liste over billige elselskaber.

Vi har udeladt introduktionstilbud, hvor prisen kun er lav i en kortere periode. Listen herover viser de aktuelle billigste priser pr. kWh fra hvert elselskab. 

Hvis du leder efter et elselskab med billig el lige nu, bør du se nærmere på Nordisk Energy som i øjeblikket har de bedste elpriser. Her får du strømmen til kun 1,89 kr. pr. kWh, hvis dit forbrug er 2.000 kWh om året. 

Gennemgang af udvalgte billige elselskaber

Vi har foretaget en gennemgang af 6 billige elselskaber, så du kan blive klogere på, hvem der kunne være det rette valg for dig som dit nye elselskab

Nordisk Energy – en ny og billig el-leverandør

Nordisk Energy er en nyligt etableret og billigt elselskab på markedet. Deres produkt er simpelt, og elselskabet fokuserer på at tilbyde enkle aftaler, der er lette at forstå.

Priserne hos Nordisk Energy er blandt de mest fordelagtige på markedet, og i vores oversigt over de billigste elselskaber rangerer Nordisk Energy øverst som det mest prisvenlige elselskab lige nu.

Selvom Nordisk Energy er et relativt nyt elselskab, har de allerede modtaget flere positive anmeldelser på deres Trustpilot-profil.

Nettopower – vindere af prisen for det billigste elselskab i 2019

Nettopower er et elselskab, der tilbyder yderst konkurrencedygtige elpriser. I 2019 blev Nettopower kåret af Forsyningstilsynet som den udbyder, der tilbyder den billigste elprodukt i branchen. 

Selskabet lægger stor vægt på at have en kvalitetssikret kundeservice og 100% gennemsigtighed i deres processer, så du som kunde altid får den bedste oplevelse.

Siden deres grundlæggelse i 2012 har Nettopower været en af de førende aktører på markedet, og deres ambition er fortsat at levere den bedste service til deres kunder.

Nettopower er ikke kun et billigt elselskab, men også et elselskab med gode kundeanmeldelser. Dette afspejler sig i deres Trustpilot-anmeldelser, hvor de i skrivende stund har 3,8 ud af 5 stjerner.

Se Nettopowers billige elpriser ved at klikke dig videre herunder. 

OK El – støtter lokalsporten med billig strøm og mere

Hos OK El får du ikke bare billig strøm, men også et elselskab med fokus på at støtte lokalsporten og tage miljøet i betragtning. Udover el tilbyder OK også benzin, mobilabonnementer og forsikringer, og deres nye ladebokse er en god løsning til elbiler, der passer godt sammen med deres billige strømaftaler.

En fordel ved at være kunde hos OK er, at du kan samle flere af dine produkter og undgå at have flere regninger. OK er ikke kun et af de billigste elselskaber i Danmark, men også et elselskab, der tager socialt ansvar og bæredygtighed seriøst.

Besøg deres hjemmeside for at beregne, om OK er det billigste elselskab for dit forbrug, og støt samtidig en virksomhed, der gør en forskel.

Natur-Energi – et billigt elselskab med fokus på bæredygtighed

Natur-Energi er et dansk elselskab med en bæredygtig profil og en særlig interesse i at samarbejde med lokale samfund. Deres mål er at fremme en mere bæredygtig fremtid og gøre en forskel for deres kunder og lokalsamfundet.

Som et af de billigste elselskaber på markedet, tilbyder Natur-Energi konkurrencedygtige priser på el til private og virksomheder. Deres fokus på bæredygtighed betyder, at de primært producerer og leverer el fra vedvarende energikilder såsom sol, vind og vand.

Natur-Energi er også kendt for deres engagement i lokalsamfundet. De støtter lokale initiativer og projekter, der har til formål at forbedre miljøet og styrke fællesskabet.

Så hvis du ønsker at støtte en elselskab med en grøn profil og en stærk forbindelse til lokalsamfundet, samtidig med at du sparer penge på din elregning, så er Natur-Energi et godt valg for dig.

Verdo – opnå billigere el med en introduktionspris

Hvis du leder efter en pålidelig og prisvenlig elleverandør i Danmark, kan Verdo være et godt valg for dig. Verdo er kendt for deres konkurrencedygtige priser og gode introduktionstilbud til nye kunder. Derudover har de også et bredt udvalg af el-produkter og løsninger tilpasset forskellige behov.

Som kunde hos Verdo kan du være sikker på at få en pålidelig og stabil forsyning af strøm til en god pris. De har også et højt niveau af kundetilfredshed og er kendt for deres gode kundeservice. Så hvis du vil have en prisvenlig og pålidelig elleverandør med gode tilbud, bør du helt sikkert overveje Verdo som dit nye elselskab.

Besøg Verdos hjemmeside for at læse mere om deres tilbud, og skift til en bedre og billigere energiløsning i dag.

NRGI – Få billigere el og en af Danmarks bedste kundeservices 

NRGi er en alsidig og innovativ elselskab i Danmark, der tilbyder billige elpriser og skræddersyede løsninger til både privatpersoner og virksomheder. Deres fokus på teknologi og innovation betyder, at de altid kan tilbyde de bedste og mest omkostningseffektive løsninger til deres kunder. 

Med NRGi som din elselskab kan du være sikker på en fleksibel og prisvenlig energiløsning, der passer til dine behov.

Hvordan får man et billigere elselskab? 

Nu har vi lavet en omfattende gennemgang og test af billige elselskaber, men hvordan skifter man så sin el-udbyder? 

Måske tænker du, at det er besværligt at skifte elselskab, og spørger dig selv, hvordan man skifter elselskab? Heldigvis er det ikke mere kompliceret end at skifte mobilabonnement.

Spar penge på din elregning ved at skifte elselskab

Det er imidlertid vigtigt at vælge det rigtige elselskab og den rigtige aftale, da det kan have en stor indvirkning på din elregning. Du kan f.eks. overveje, om du ønsker en fast eller variabel el-aftale. 

Hvis du kan planlægge dit forbrug og bruge strøm, når priserne er lave, kan det være en fordel at vælge en variabel el-aftale.

Hvordan skifter man elselskab?

Her er en let og overskuelig guide til at skifte elselskab. Husk, at alle har ret til frit at vælge deres elselskab, uanset om man ejer eller lejer sin bolig.

 1. Find dit nuværende elforbrug

Før du skifter elselskab, er det en god idé at finde ud af, hvor meget strøm du bruger om året (i kWh). Dette vil have indflydelse på, hvilket elselskab og hvilken aftale du skal væ

 1. Sammenlign priserne og find den billigste elleverandør

Når du har en idé om dit forbrug, er det tid til at sammenligne elpriserne og finde den billigste elleverandør til dig. Vælg det elleverandør, som tilbyder den billigste strøm og bedst passer til dine behov og præferencer.

3, Underskriv aftalen – din nye leverandør tager sig af resten

Når du har valgt din nye og billige elleverandør, skal du blot tilmelde dig på leverandørens hjemmeside. Derefter kan du læne dig tilbage, da dit nye elleverandør vil tage sig af at opsige din gamle aftale.

Det kan være en god idé at aflæse din elmåler på dagen, hvor dit elleverandør-skift starter. Derudover bør du efter cirka 6 uger tjekke, om du har tilgodehavende hos din gamle elleverandør. Dette kan gøres ved at logge ind på dit tidligere elleverandørs selvbetjeningsløsning.

Søg efter den billigste strøm i Danmark

Nu har du forhåbentlig lært mere om, hvor du kan få billig strøm i Danmark i 2023.

Husk, at det billigste elleverandør ikke altid er det bedste elleverandør. Selvom prisen er en vigtig faktor for mange, kan der være andre ting, der spiller ind på dit valg af elleverandør, såsom kundeservice, betalingsmuligheder, grøn strøm eller andre fordele.

Vi håber, at vores billig-strøm-test har gjort dig klogere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål 

Hvilket elselskab er bedst og billigst?

Nettopower har tidligere fået anerkendelse af Forsyningstilsynet som en af de bedste og billigste elselskaber, men det var tilbage i 2019. Det er vigtigt at huske på, at elpriserne ændrer sig hele tiden, så hvis du vil have det billigste elselskab i 2023, bør du undersøge markedet for den billigste el-leverandør lige nu. 

Kan det betale sig at have variabel strøm?

For de fleste vil det kunne betale sig at vælge en variabel elpris. Aftalen giver dig mulighed for at flytte forbruget til de billigste timer på døgnet, så hvis du kan være fleksibel, er det ofte en god løsning.