Boremaskine Test – Bedst i test

Boremaskine Test – Bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du have skiftet den gamle boremaskine ud med en ny? Vi har lavet denne boremaskine test, hvor vi har testet de bedste boremaskine man kan købe lige nu, så du kan finde ud af, hvilken boremaskine du skal købe. Det ikke tit de fleste køber en ny boremaskine, så derfor kan det være svært at finde ud af, hvad det er for nogle ting man skal kigge efter når du skal købe en ny boremaskine. Derfor har vi lavet en miniguide under vores test, hvor du kan se, hvad det er for nogle faktorer du skal kigge efter når du skal købe en ny boremaskine.

I vores boremaskine test har vi testet 3 forskellige boremaskiner fra hhv. Dewalt, Black & Decker og Bosch. Alle 3 mærker er kendt for at lave gode mærker indenfor byg og derfor kan du også være sikker på at samtlige boremaskiner i vores test er af høj kvalitet. Vi har valgt at tage 3 forskellige mærker med, som har boremaskine i forskellige prisniveauer, så du kan sammenligne kvaliteten af de forskellige boremaskiner. Læs meget mere om de enkelte boremaskiner i vores test lige herunder.

Testvinder: Bedste boremaskine er Dewalt DCD731C2 XR

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4.dk 999,00 999,00 Se produkt

Testvinderen af vores boremaskine test har vi valgt skal være Dewalt DCD731C2 XR!
Dette er uden tvivl den bedste boremaskine vi har kunne finde af flere årsager. Dewalt DCD731C2 XR er en letvægts boremaskine, som er en af de letteste du kan finde. Du vil ikke fortryde at du vælger en letvægts boremaskine, hvis du skal stå med boremaskinen i flere timer af gangen. Det kan være yderst belastende for armene og hænderne, og derfor bør du købe en letvægts boremaskine.

Dewalt DCD731C2 XR har et yderst stærkt batteri og kan holde i mange timer af gangen. Det er den store fordel ved denne boremaskine, at der er en lang batterilevetid. Desuden medfølger der også en kuffert, hvori du kan have både boremaskine og lader. Hvis du vil have den bedste boremaskine til prisen, så skal du købe Dewalt DCD731C2 XR boremaskine. Du kan købe den lige nu hos 10.4.dk for 1.199 kroner.

Specifikationer

Batterispænding: 14,4V

Vægt: 1,5 kg

Forhandler: 10-4.dk
2 bedste boremaskine er Black & Decker BDCDD18B1SP boremaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4.dk 777,00 777,00 Se produkt

Black & Decker BDCDD18B1SP er en meget smart boremaskine der er af god kvalitet, hvor der også medfølger en højttaler til en pris på 799 kroner hos online byggemarked 10-4.dk. Black & Decker er kendt for at lave boremaskiner af høj kvalitet og Black & Decker BDCDD18B1SP er ikke nogen undtagelse. En ulempe ved Black & Decker BDCDD18B1SP er dog at der ikke medfølger nogen taske og det kan godt være træls, hvis du skal have din boremaskine med nogle steder. Til denne boremaskine medfølger der dog naturligvis en lader og så får du i alt 2 batterier med, hvilket er en stor fordel hvis du har opgaver der tager lang tid.

Der medfølger også en højttaler i Black & Decker design, som du kan tage med på farten og kan tilsluttes både din mobiltelefon, tablet eller computer via bluetooth. Så er du sikret god musik der hvor du arbejder med din boremaskine. Med Black & Decker BDCDD18B1SP boremaskine får du masser af power til at bore i hvilket som helst materiale. Du skal købe Black & Decker BDCDD18B1SP boremaskine, hvis du vil have en boremaskine af høj kvalitet til en god pris.

Specifikationer

Batterispænding: 18V

Vægt: 3 kg

Forhandler: 10-4.dk
3 pladsen går til Bosch EASY DRILL boremaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4.dk 599,00 599,00 Se produkt

Hvis ikke du er den store handyman og vil have en let boremaskine der kan klare alle opgaver, så skal du vælge Bosch EASY DRILL boremaskine. Efter vi har testet denne boremaskine, så vil vi sige at dette er den boremaskine der har den absolut højeste brugervenlighed. Bosch EASY DRILL er en kompakt og let boremaskine, endda den letteste boremaskine vi har med i vores test, på kun 0,9 kg. Bosch EASY DRILL er også en akku boremaskine, som betyder at du kan være sikker på en lang batterilevetid. Den vil kunne klare omtrent 150 skruer før du skal oplade boremaskinen igen.

Bosch EASY DRILL er let at betjene og derfor kan du let med en enkeltmanchet skifte både bits og bor. Der medfølger naturligvis lader, som du altid kan tage med dig i den taske der medfølger. En smart funktion i Bosch EASY DRILL er det indbyggede lys, så du altid vil kunne bore selv hvis det er mørkt. Du kan købe Bosch EASY DRILL boremaskine hos 10-4.dk lige nu for kun 599 kroner, hvilket er den billigste boremaskine vi har med i vores test.

Specifikationer

Batterispænding: 12V

Vægt: 0,9 kg

Forhandler: 10-4.dk
Det skal du kigge efter når du skal købe boremaskine

Der er mange forskellige faktorer der spiller ind, når man skal købe en ny boremaskine. Det er måske heller ikke sikkert at du er den største handyman i verden, og derfor bør have lidt vejledning med på vejen, hvad det er for nogle ting du skal kigge efter, når du skal købe en ny boremaskine. Det kan være meget rart og derfor har vi også lavet denne miniguide, så du ved hvad du skal kigge efter når du skal købe en ny boremaskine.

Let at bruge – Hvis du ikke bruger din boremaskine ofte, så er det rart at have en boremaskine der har høj brugervenlighed. Det er selvfølgelig et individuelt behov, hvad det er for nogle ting man gerne vil have ens boremaskine skulle kunne, men hovedsageligt skal den bare være let at bruge. Det er forskelligt fra boremaskine til boremaskine, hvor let den er at bruge og du kan nemt se på billedet om det er en skruemaskine der har for mange knapper, eller som er let at bruge.

Pris – Prisen hænger ofte sammen med, hvor god en boremaskine du får for dine penge. Uanset hvad skal du finde ud af med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på en ny boremaskine inden du går på udkig. Som du kan læse mere om i nedenstående afsnit, så vil vi anbefale at du bruger i omegnen af 1000 kroner, hvis du vil have en pålidelig boremaskine der er af god kvalitet.

Levetid for batteri – Når man skal bruge sin boremaskine er det særdeles træls, hvis man går og skal oplade batteriet i sin boremaskine hele tiden. Derfor er det vigtigt at du vælger en akku boremaskiner, eftersom denne type boremaskine har et meget stærkere batteri. Når du køber en ny boremaskine, hører der til mange sæt også flere batterier med, hvorfor du skal sikre dig dette, hvis ikke batteriet er særlig stort.

Køb en sikker boremaskine – Hvis ikke du håndterer din boremaskine med respekt, så kan den gøre stor skade. Man tror ikke at en uskyldig lille boremaskine kan gøre nogen skade, men under de rette omstændigheder, hvis man er meget uheldig, så kan du altså skade dig selv eller andre med din boremaskine. Derfor skal du købe en boremaskine med sikring på, som kræver at du har fingeren på skaftet for at den kan fungere.

Spørgsmål ifb. med køb af boremaskine

Herunder har vi lavet en liste med oftest stillede spørgsmål, af folk der skal købe en ny boremaskine. Få svar på dine spørgsmål – hvis der ikke er et svar på dit spørgsmål herunder, så må du endelig gerne skrive en kommentar, og så vil vi svare på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Hvad er en akku boremaskine?

En akku boremaskine er egentlig en forkortelse for akkumulator. Hvis du ikke er bekendt med, hvad en akkumulator så kan du læse mere lige her. En akkumulator er egentligt blot et apparat som opsamler energi og derfor er en akku boremaskine, en boremaskine med meget længere batterilevetid end en normal boremaskine. Det er ikke uden grund at vi kun har valgt at teste akku boremaskiner i vores skruemaskine test her på Testbladet.dk. Ovenstående 3 boremaskiner som vi har med i vores test er de bedste akku boremaskiner du kan købe. Du kan læse meget mere om de enkelte akku boremaskiner i ovenstående test.

Hvor kan man købe boremaskiner henne?

Der er utallige af muligheder for dig når du skal købe boremaskiner. Vi vil dog anbefale dig til at købe din nye boremaskine på nettet, da priserne er langt bedre her, hvis man sammenligner med de fysiske byggemarkeder. Der er også mange online byggemarkeder – så hvor er det bedste sted at købe sin boremaskine? Se vores liste med gode forhandlere af boremaskiner på nettet herunder:

10-4.dk – Det førende online byggemarked i øjeblikket er uden tvivl 10.4.dk. Du har sikkert hørt om hjemmesiden før der også har kørt mange tv reklamer. Det er Danmarks største online byggemarked, hvor du kan købe alt lige fra boremaskiner til en ny gasgrill eller parasoller. 10-4.dk har en særdeles hurtig leveringstid på under 3 hverdage og du får endda også gratis fragt, hvis du køber over 500 kroner.

Hvad må en god boremaskine koste?

Der er stor forskel på kvaliteten af de boremaskiner man kan købe og hvordan kvaliteten af disse er. Så hvad må en god boremaskine overhovedet koste og hvor ligger niveauet henne? I vores boremaskine test har vi i alt testet 3 forskellige boremaskiner fra 3 forskellige mærker. De boremaskiner vi har testet koster fra 599 kroner og op til 1.199 kroner. Man kan tydeligt mærke forskel fra den billigste boremaskine til den dyreste boremaskine i vores test. Så hvis du vil være sikker på at have en god boremaskine der kan holde i lang tid, så vil vi anbefale at du finder en boremaskine i prislejet omkring de 1.000 kroner.

Når du skal købe en ny boremaskine, vil vi anbefale dig at følge ovenstående guide. Hvis du følger vores guide vil du have en meget bedre indsigt i, hvordan man kan se forskel på en god boremaskine og en dårlig. Og ligeledes også hvad det er for nogle ting en boremaskine skal kunne. Vi håber selvfølgelig du vil følge vores anbefalinger, og købe en af de boremaskiner vi har anbefalet, hvis du vil have den absolut bedste boremaskine. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye boremaskine.