Brødrister Test – Find din favorit blandt bedst i test brødristere

Brødrister Test – Find din favorit blandt bedst i test brødristere

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny brødrister, eller vil du bare gerne finde ud af, hvilken brødrister er den bedste til når du skal købe én? Derfor har vi lavet denne brødrister test, hvor vi helt neutralt har fundet frem til den absolut bedste brødrister fra de bedste mærke.

I vores brødrister test har vi fundet forskellige brødristere fra forskellige mærker og modeller, som har klaret sig godt og passer til forskellige behov.

Vi har bl.a. testet brødristere fra mærkerne KitchenAid, Magimix, Delonghi og Wilfa som er nogle af de bedste mærker du kan få indenfor brødristere.

En af testvinderne i vores brødrister test blev KitchenAid 2204EMS. Du kan læse meget mere om denne brødrister lige herunder og se en video om selve brødristeren. God læselyst med vores brødrister test – og vi håber naturligvis du finder en god brødrister efter du har læst vores guide.


Den bedste brødrister: KitchenAid 2204EMS

Testvinderen af vores brødrister test har vi valgt skulle være KitchenAid 2204 EMS. Der er flere årsager til, at vi har valgt dette som den bedste brødrister.

Hos Testbladet.dk er vi ikke de enste der synes dette er den bedste brødrister. Hos TÆNK har man også valgt KitchenAid 2204 EMS, som testvinder som den bedste brødrister.

KitchenAid blev grundlagt helt tilbage 1919 og har siden lavet fantastiske brødristere og køkkenmaskiner som blendere og bagemaskiner. Derfor kan du også være sikker på at dette er den bedste brødrister. Læs herunder hvorfor vi har valgt KitchenAid 2204 EMS som den bedste brødrister, og hvilke funktioner der er med.

Den bedste riste oplevelse med KitchenAid 2204 EMS

Hvis du vil have den bedste brødrister skal du købe KitchenAid 2204 EMS brødrister.

Det kan godt være at dette er en brødrister der er noget dyrere end de andre brødristere i vores test, men kvalitet og design er også langt højere. Når du køber KitchenAid 2204 EMS brødrister får du bl.a. 7 forskellige riste indstillinger, som kan riste dit brød særdeles hurtigt på under 1 minut.

Det er naturligvis afhængigt af, hvor hurtigt du vil have dit brød og hvor meget det skal ristes, men med den hurtigste riste indstilling kan du få dit brød ristet på under 1 minut. Med en af riste indstillingerne kan du også riste din sandwich, hvis du vil da der er en sandwhich funktion med. 

Der er også en auto ristefunktion og auto hævefunktion med i KitchenAid 2204 EMS. KitchenAid 2204 EMS er også yderst brugervenlig og alle vil kunne finde ud af at bruge den. Så hvis du vil have den absolut bedste brødrister i et flot retro design, så skal du købe KitchenAid 2204 EMS brødristeren.

Specifikationer

 • Type: Opretstående
 • Optøningsfunktion: Ja

Magimix Vision toaster 2-skiver

Vi synes Magimix Vision er den bedste brødrister til prisen. Den er hverken lige så dyr som testvinderen, men er heller ikke lige så skrabet som nedenstående brødrister fra Delonghi.

Magimix Vision er en opretstående brødrister/toaster, som har det klart bedste og flotteste design af alle de brødristere vi har kigget på og testet. Magimix Vision er lavet i rustfrit stål og har glassider så du kan følge med i dit brød bliver ristet. I alt har Magimix Vision 8 forskellige riste indstillinger, så du kan få brødet lige præcis som du kan lide det.

En af de smarte riste indstillinger i Magimix Vision synes vi er genopvarmnings funktionen. Med genopvarmnings funktionen kan du riste dit brød hurtigt og så sørger Magimix Vision for at det ikke bliver tørt til næste gang du skal riste brød.

Desuden er der også automatisk centrering så dvs. at dit brød får lige meget varme på begge sider når du rister dit brød.

Det er blandt andet noget af det der gør at brødet bliver ristet hurtigt og typisk inden for 1-1,5 minut har du et dejligt ristet brød klar.

Specifikationer

 • Type: Opretstående
 • Optøningsfunktion: Ja

Delonghi Distinta brødrister

Delonghi Distinta er den billigste brødrister vi har med i vores brødrister test. Derfor er det dog stadig en brødrister der er af god kvalitet. Hvis ikke du har et særlig stort budget til en brødrister, så skal du vælge Delonghi Distinta.

Delonghi Distinta er også en opretstående brødrister, som er den bedste type af brødristere og som du lettest kan riste brød med. Der er blandt andet både optøningsfunktion og bollerister med i Delonghi Distinta. 

Hvis du ikke vil have dit brød eller din bolle ristet er der også en varmefunktion, hvis du blot hurtigt vil have din bolle eller dit brød lunet og ikke ristet. Desuden er der også en udtagelig krummebakke, så du kan få en ren brødrister igen efter brug.

Udover ovenstående funktioner synes vi også Delonghi Distinta har et flot og simpelt design.

Specifikationer

 • Type: Opretstående
 • Optøningsfunktion: Ja

Sådan finder du en god brødrister

Hvis man handler brødristere på nettet er det svært at finde noget ordentlig information eller få gode råd om, hvad man skal kigge efter få nogle faktorer i en ny brødrister.

Mange steder får man ikke 100% neutrale råd om, hvad det er for nogle produkter man bør gå efter. Derfor har vi lavet denne miniguide, med de forskellige faktorer du bør gå efter, når du skal finde en god brødrister du kan købe.

Ristning af brødet – Når man står op om morgenen og vil have ristet brød, så vil man jo gerne have at ens brødrister kan gøre det hurtigt, og man ikke skal vente på den i lang tid. Derfor er nogle af de vigtigste ting når du skal købe en ny brødrister, at kigge efter for det første, hvor god ristningen er. Dernæst skal det dog også være en brødrister, som kan klare ristning af brødet hurtigt. Det kan godt være træls, hvis man står en travl morgen og hurtigt skal have ristet sit brød. Derfor skal du også kigge efter en brødrister, som kan riste dit brød hurtigt.

Brødrister type og optøningsfunktion – Der er forskel på de brødrister typer man kan købe. Den mest populære form for brødrister er en stående opretstående og det er da også netop denne vi vil anbefale dig til at vælge, hvis du vil have brødet ristet hurtigt. Det kan også lade sig gøre at købe en almindelig brødrister, men det tager meget længere tid at riste brødet, eftersom du skal riste det på hver side manuelt. I en opretstående brødrister skal du bare smide brødet i og så er det klar indenfor 1-2 minutter. Dernæst bør du også købe en brødrister, som har optøningsfunktion. Det er en ekstra ting hvis du kan få en brødrister med optøningsfunktion, men det er dog en funktion der er i de fleste brødristere.

Pris – De fleste vil vælge en brødrister ud fra prisen. Derfor er prisen naturligvis også et parameter, som du skal gå efter når du skal vælge den rigtige brødrister. Prisen er som ofte også et parameter der indikerer, hvor høj kvalitet den brødrister du kigger på er. Du kan sagtens få en brødrister til under 1.000 kroner, men hvis du vil have den absolut brødrister skal du op og give omkring 2.000 kroner for en brødrister. Testvinderen af vores brødrister test koster over 2.000 kroner og her får man virkelig en god brødrister med alle de funktioner en brødrister bør have og lidt til.

Design – Her på Testbladet.dk synes vi at designet af den brødrister man vælger, også er en faktor som er afgørende for, hvilken brødrister man skal vælge. Hvis man skal have en brødrister stående fremme i sit køkken eksempelvis så bør det være en flot og simpel brødrister. Se de forskellige brødristere vi har med i vores test, det er af forskelligt udseende og design.


Forhandlere af brødristere

Det kan være svært at tage stilling til, hvor man skal købe en brødrister henne, da der er mange muligheder at vælge imellem. Når du skal handle brødrister vil vi anbefale dig, at købe din nye brødrister på nettet.

Du vil nemlig kunne spare mange penge ved, at købe en brødrister på nettet fremfor i en butik. Derfor har vi samlet de bedste netbutikker herunder, så du kan se hvor du bør købe en brødrister eller andet køkkenudstyr henne.

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er en af de bedste netbutikker indenfor køkkenudstyr og køkkenmaskiner. Derfor kan du være sikker på, at finde en rigtig god brødrister når du skal købe en ny. Der er et kæmpe udvalg af køkkenudstyr og brødristere, hvorfor du med sikkerhed kan finde noget der passer til dit hjem. Kitchenone.dk har kun 1-3 dages levering og derfor får du dine varer utrolig hurtigt. I de fleste tilfælde vil du opleve, at du allerede modtager din pakke dagen efter du har lavet din ordre.


De bedste brødrister mærker

Der er mange forskellige mærker indenfor brødristere og hvilke skal man så gå efter, hvis man vil have den bedste brødrister? Udover de brødristere vi har med i vores brødrister test kan vi anbefale dem på vores liste herunder. Du kan se alle de bedste brødrister mærker på listen her:

 • KitchenAid
 • Magimix
 • Delonghi
 • Wilfa
 • Bosch

Når du skal købe en ny brødrister, håber vi naturligvis du følger vores anbefalinger og råd. Hvis du vil finde den bedste brødrister, til den bedste pris og i det bedste design, så skal du vælge en af de brødristere vi har med i vores test.

Hvis du har andre produkter eller produktkategorier du synes vi skal teste, så må du meget gerne kontakte os på enten mail eller i en kommentar. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye brødrister.