Buskrydder test – Find en buskrydder, der kan hjælpe dig igennem de større haveprojekter

Buskrydder test – Find en buskrydder, der kan hjælpe dig igennem de større haveprojekter

Buskrydder test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du står over for et større haveprojekt med højt græs, tætbevokset buskads eller vildtvoksende buske, så læs med her. Vi har samlet nogle af de bedste og mest populære buskryddere, som kan hjælpe dig med at komme igennem de mest tilvoksede steder.

Vi har udvalgt dem ud fra forhandlernes anbefalinger og popularitet på forhandlernes sider.

Dette gør vi, så vi kan sikre dig en god kvalitet til en fornuftig pris – på den måde sikrer vi, at du får, hvad du betaler for. Vi vil komme med forskellige buskryddere, som alle kan noget forskelligt. Vi vil give dig det helt klare overblik, så du kan finde den helt rigtige buskrydder til havearbejdet.

Du vil kunne læse om blandt andet deres features, omdrejninger pr. minut, klippebredde mm. Det er vigtigt at vide, hvad du skal bruge din buskrydder til, inden du køber en.


Makita Akku Buskrydder DUR365UPT2 – Testens batteri buskrydder

 • Miljøvenlig
 • To batterier og lynoplader
 • Tre hastigheder.

Makita Akku Buskrydder DUR365UPT2 er en buskrydder, der kører på batteri. Når du køber denne buskrydder, får du to batterier med i købet samt en lynoplader.

Opladeren vil kunne oplade dit batteri på ca. 45 min., hvilket er rigtig hurtigt. Det vil derfor ikke være et problem for dig, hvis dit batteri løber tør, da du så kan skifte til det andet opladet batteri.

På den måde vil du kunne blive ved med at udskifte batteriet og fortsætte med at rydde haven uhindret. Ud over at være praktisk i forhold til batterierne og opladeren er den miljøvenlig. Det er en af de bedst sælgende produkter hos 10-4.dk

Det er den letteste buskrydder, vi har med i buskrydder testen. Det betyder, at den er lettere at bære rundt på end de nedenstående modeller. Den vejer 5,20 kg, hvilket ikke er en høj vægt i forhold til den anden Makita models 12 kg.

Den har tre hastigheder eller gear, så du kan variere omdrejningerne pr. minut. Det er en god måde at spare på batteriet på, så du skruer ned i første gear, når du for eksempel skal rydde noget højt græs, og i tredje gear, hvis du skal rydde små træer.

I første gear kan den komme op på 3.500 omdrejninger i minuttet, mens den kan komme helt op på 6.500 omdrejninger pr. minut i tredje gear.

Dens klinge er 23 cm, og den har selv en længde på 1,823 m. På grund af at det er en batteri-buskrydder, er den både støjsvag og vibrationssvag, hvilket du vil komme til at sætte stor pris på. De fleste buskryddere vil larme og vibrere, hvorfor denne feature er meget fordelagtig.

Du kan både trimme græskanter og højt græs med denne buskrydder, men den kan også sagtens klippe mod mure og skære sig igennem træer.


Bosch AFS 23-37 – Testens elektriske buskrydder

 • El-buskrydder
 • En kombi-model
 • God skæreeffekt.

Du finder denne buskryddere blandt de mest populære buskryddere på blandt andet Proshop.dk’s hjemmeside. Det giver os hos Testbladet.dk en indikation om, at forbrugerne er vilde med denne kombinationsløsning, som Bosch leverer hos denne buskrydder.

Bosch AFS 23-37 er nemlig både en buskrydder, men også en græstrimmer. Den kan altså begge dele, hvilket er en god idé, hvis du mangler begge redskaber eller har et mindre redskabsskur. Så kan du i hvert fald få plads til det hele.

Bosch AFS 23-37 rydder haven ved hjælp af elektricitet. Det betyder, at du tilkobler buskrydderen en stikkontakt ved hjælp af en ledning. Når en buskrydder er med elektricitet, skal du være opmærksom på, at du skal holde øje med ledningen.

Hvis den først bliver viklet rundt i krattet, og du ikke er opmærksom, vil du hurtigt kunne komme til at skære den over. Det skal dog understreges, at ledningen er vendt således, at den kører bagud – så der er taget forbehold for sådan en situation.

Når det både er en buskrydder og en græstrimmer, får du en klinge med tre fibertråde med til hovedet. Så kan du nemlig veksle mellem at have klinge på eller have en fibertråd på, alt afhængigt af hvad du skal bruge den til. Klippediameteren med klingen er 23 cm, mens tråden er hele 37 cm.

De vil kunne skære sig igennem højt græs, vildt ukrudt og tætbevokset buskadser. Du får en skulderrem med, så du kan bære den ved hjælp af ryggen og det runde håndtag.


ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort – Testens komfortable buskrydder

 • Komfortabel bæresele
 • 41 centimeters klippediameter med tråd
 • 7.000 omdrejninger.

Dette er denne buskrydder tests mest komfortable buskrydder. Du køber denne buskrydder sammen med en sele, som kan hjælpe dig med at bære buskrydderen. Det er ikke en skuldersele, som du ser på de fleste buskryddere. Denne bæresele har nemlig ekstra komfort, så du beskytter den skulder, som du bærer den med.

Der er en ekstra bred rem henover skulderen, som kan hjælpe med at tage noget af presset fra skulderen, men samtidig være med til at give dig et bedre greb om maskinen. Den vil hjælpe dig med at balancere bedre med buskrydderen og dermed gøre havearbejdet nemmere for dig.

Det er en buskrydder, som har en 2-takts benzinmotor. Du får også klinge og tråd med til denne buskrydder, hvilket giver dig mange gode muligheder, når det kommer til ryddearbejdet.

Klingen er 25 cm, og tråden er 41 cm. Du kan både trimme høje græskanter og ordne mindre buskadser med ALKO buskrydder BC 4125 ll-s comfort. Den har 7.000 omdrejninger pr. minut, så der er rigeligt med kraft i denne buskrydder.

Håndtaget er lavet er aluminium, hvilket er kendt som et lettere metal. Den vejer 7,8 kg, hvilket ikke er meget for en buskrydder med benzinmotor. Håndtaget kan deles, hvilket igen er en god mulighed, når man skal finde plads til den i skuret.

Derudover kan denne buskrydders håndtag justeres efter højde, hvilket igen er et kæmpe plus, når vi tænker på dine arbejdsbevægelser. Det er vigtigt, at du får indstillet den korrekt, så du undgår skader efter at have båret rundt på en buskrydder.


McCulloch B 28 B – Testens nemme buskrydder

 • Nem Soft Start knap
 • Mange omdrejninger
 • Ergonomisk.

Testbladet.dk vil gerne anbefale denne buskrydder, da det er en nem løsning, hvis du ikke er til komplicerede haveredskaber. Denne McCulloch B 28 B har en 2-takts benzinmotor og en tank på 0,46 l. Det er ikke en stor tank i forhold til de to nedenstående, men det er en gennemsnitlig tank for en buskrydder – og jo større tanken er, jo mere vejer den også.

Denne buskrydder vejer kun 5,4 kg, dog eksklusive skæreredskaber. Vi vurderer, at den med skæreredskaber kan komme op på godt 6,5-7 kg.

Den har en Soft Start knap, som gør det nemt for dig at tænde og slukke maskinen. Du trykker bare på knappen, og så går den i gang med at rydde havens vildtvoksende buskadser mm.

Den er beregnet til hjemmebrug, så det er ikke den mest kraftfulde buskrydder, som du vil finde i vores buskrydder test. Men den kan alligevel komme helt op på 10.000 omdrejninger uden belastning.

Det vil sige, at den kommer op på ca. 10.000 omdrejninger pr. minut, når du kører den igennem højt græs. Hvis den skal igennem lidt grovere bevoksning, har den 8.000 omdrejninger i minuttet, hvilket også er flot for en buskrydder som denne.

McCulloch B 28 B har en dobbeltstroppet bæresele, så din ryg hjælper dig med at bære buskrydderen i stedet for kun dine arme. Den har et ergonomisk håndtag, så du kan få bedre greb om buskrydderen og skabe en bedre balance, hvis du står ujævnt i krattet.


Makita EM4350RH – Testens kraftfulde buskrydder

 • Kraftfuld
 • Stor tank
 • Top 5 hos Proshop.dk.

Makita EM4350RH har en 4-takts benzinmotor med en tank på 0,80 l. Den er kraftfuld og kan hjælpe dig med nogle af de vilde haveprojekter. Den kan hjælpe dig med at skære små træer ned, så de ikke er vejen i buskene eller på plænen mere.

Den arbejder med godt 2,1 hestekræfter, hvilket er mange hestekræfter for en lille maskine som en buskrydder. Du skal overveje denne buskrydder, hvis du gerne vil have en kraftfuld motor, som kan kæmpe sig igennem store dele af din tæt- og vildtbevoksede have.

Du tænker måske, at sådan en stor motor må larme en smule, men det kan vi glæde dig med, at den ikke gør. Motoren er indkapslet, så den er lydsvag. Den vil selvfølgelig larme en smule, men slet ikke på niveau med andre lige så kraftfulde buskryddere.

Ydermere er dens motor og greb vibrationsdæmpende, hvilket gør det mere behageligt for dig, når du skal bære den igennem dens forskellige arbejdsopgaver.

Makita buskrydderen arbejder med noget lignende Soft Start, bare at dette hedder Easy Start. Denne buskrydder vil derfor også være nem at starte og slukke.

Byghjemme.dk skriver, at der medfølger en 4-tands kniv, hvilket er en knivtand mere end de fleste andre knive til en buskrydder – som oftest har en 3-tands kniv. Makita EM4350RH er derfor til dig, der har brug for en kraftfuld buskrydder i god kvalitet.


McCulloch B 40 BT Elite – Testens buskrydder med flest omdrejning pr. minut

 • Største tank
 • Flest omdrejninger
 • Fornuftig vægt.

Vores anden udvalgte buskrydder fra McCulloch er en af vores favoritter, da den er størst i alt. McCulloch B 40 BT Elite har en OxyPower-motor, som er en motor, der lever i meget længere tid end en anden motor. Det er en ny, teknologisk motor, som kun kan gøre dig og din have glad.

Derudover har den buskrydder testens største tank på en liter – du tænker måske, at den vil veje meget så, men det gør den ikke. Den vejer 7,4 kg uden skæreudstyr, hvilket er en helt fair vægt, når vi tænker på, hvor stor en tank den har.

Den kan komme helt op på 12.000 omdrejninger i minuttet, hvilket også gør den til den buskrydder med flest omdrejninger.

McCulloch B 40 BT Elite er robust og kraftfuld. Det er en buskrydder, der vil kunne klare de fleste og mest krævende opgaver i haven.

Der medfølger både et trimmerhoved og en klinge til McCulloh buskrydderen. Den har også Soft Start og er dejlig behagelig. Dens motor er kombineret med et anti-vibrationssystem, der gør, at den er brugbar og behagelig at holde ved – trods sin kraftfulde motor.


Testbladet.dk anbefaler…

Find først og fremmest ud af, hvad du skal bruge buskrydderen til, og hvor stort et areal du skal bruge den til.

Er det mest som en græstrimmer, foreslår vi, at du vælger kombinationsmodellerne, men har du brug en for kraftfuld buskrydder, så gå efter de to sidste anbefalinger fra Makita og McCulloch.

Derudover vil vi gerne understrege, at du skal gå efter komfort. Komfort kommer med kvalitet, hvilket vi kan stå inde for. Vi udvælger disse produkter til vores test på grund af andre uafhængige eksperttest, brugeranmeldelser eller forhandlernes mest populære produkter eller bedst sælgende produkter.

Komfort kommer med de forskellige seler, vibrationsdæmpende systemer og lydsvag – som du oftest vil finde hos batteri- og el-buskryddere. Det er vigtigt, at du investerer i disse komfortelementer, så du skåner din ryg og krop mest muligt. Ingen buskryddere er ligefrem behagelige, så derfor er det vigtigt at gøre den så behagelig som overhovedet muligt.

Hvis du er på udkig efter flere havemaskiner som plæneklippere, hækkeklippere eller noget helt tredje, kan du læse mere her. Du kan blandt andet finde vores test omkring robotplæneklippere, eller hvilken hækkeklipper der er bedst i test.