Cykelcomputer Test – Her finder du den bedste cykelcomputer

Cykelcomputer Test – Her finder du den bedste cykelcomputer

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Elsker du at cykle enten som sport eller bare for hyggens skyld? Danmark er et af de land i hele verden, hvor der bliver cyklet mest. Vi danskere går både til cykling når vi vil have motion, vi cykler på arbejde og vi cykler ned og handle.

Vi cykler alle steder vi skal hen og det er naturligvis sundt. Men hvad hvis du kunne tracke dine data når du er på cyklen? Hvor langt du har kørt på din cykel, hvor hurtigt du cykler og andre lignende data.

Det kan du hvis du har en cykelcomputer og derfor har vi lavet denne cykelcomputer test. Under vores test har vi også lavet en guide til dig, så du kan se de vigtigste faktorer du bør kigge efter, når du skal købe en cykelcomputer.

I vores cykelcomputer test har vi testet i alt 3 forskellige cykelcomputere. Vi har taget cykelcomputere med af høj kvalitet fra blandt andet Garmin og så har vi også taget en cykelcomputer med uden mærke.

Derfor har vi testet cykelcomputere der kan vidt forskellige ting og til vidt forskellige priser. Så kan du danne dig et ordentligt overblik over de cykelcomputere man kan få, så du kan købe den absolut bedste der passer til dit behov.


Testvinder: Garmin Edge 25 Bundle, Europe 

Testvinderen af vores cykelcomputer test blev Garmin Edge 25 Bundle, Europe. Det er en unik cykelcomputer på flere forskellige måder og parametre. Garmin Edge 25 Bundle har indbygget GPS og du kan tracke mange forskellige funktioner, når du cykler med denne cykelcomputer.

Garmin Edge 25 Bundle er en kompakt og brugervenlig cykelcomputer der holder til lidt af hvert. Du skal ikke være bange for at presse dig selv med denne cykelcomputer, eller at den falder af styret. 

Garmin Edge 25 Bundle, Europe har en lang batterilevetid på i alt 10 timer og du kan lade den op på få timer igen. Der medfølger desuden også en hardstrap pulsmåler, som du kan sætte om kroppen på dig selv, og så kan du se din puls direkte på cykelcomputeren. Displayet på denne cykelcomputer er meget brugervenligt og vil kunne bruges af alle.

Cykelcomputer med GPS

Garmin Edge 25 Bundle, Europe er på et parameter en helt unik cykelcomputer. Denne GPS fra Garmin har indbygget GPS så du kan tracke din tur ned til mindste detalje.

Garmin Edge 25 Bundle har indbygget GPS, som virker i hele Europa. Så hvis du skal på cykelferie i Europa, kan du trygt tage denne GPS med dig. Der er mange fordele ved at have en cykelcomputer med GPS. Dine distance tracking vil også blive præcis ned til mindste meter.

Med Garmin Connect kan du vælge at lave dine egne cykelruter du kan køre efter på din Garmin Cykelcomputer. Du kan også vælge gennem Garmin Connect, at cykle en rute som andre med Garmin Connect har cyklet før. 

Garmin Edge 25 Bundle, Europe har også LiveTrack som kan parres via Bluetooth og så kan dine venner og familie følge din cykeltur i realtid. Du kan invitere dem gennem de sociale medier eller e-mail. Der er mange grunde til at du skal vælge Garmin Edge 25 Bundle når du skal købe en cykelcomputer, og ovenstående er blot et lille udpluk af dem.

Specifikationer

 • GPS: Ja
 • Livetrack: Ja

Sigma Sport BC Cykelcomputer

Selvom Sigma Sport BC ikke har GPS i ligesom ovenstående testvinder, så er det stadig en rigtig fornuftig cykelcomputer til en skarp pris. Sigma Sport BC er nemlig noget billigere end Garmin Cykelcomputeren.

Sigma Sport BC er en god cykelcomputer med rigtig mange forskellige funktioner. I alt har den 24 forskellige funktioner, som du alle kan se i nedenstående afsnit.

Denne cykelcomputer har et brugervenligt display, som kan indstilles ligesom du vil have det.

Når du køber Sigma Sport BC medfølger der også magneter til både for- og baghjul så du kan tracke din præcise hastighed og distance. Du skal montere magneter på dit for og baghjul. Sigma Sport BC er desuden også vandtæt så du kan køre i alt slags vejr med denne cykelcomputer.

Sigma Sport BC – Cykelcomputer med mange funktioner

Sigma Sport BC har i alt 24 forskellige funktioner. Du kan læse alle funktioner på forhandlerens hjemmeside, men herunder vil vi opridse de vigtigste funktioner der er i Sigma Sport BC:

 • Tid kørt
 • Nuværende hastighed og gennemsnitshastighed
 • Sammenligning af nuværende hastighed og din gns. tid
 • Trip distance
 • Nuværende stigningsprocent
 • Kalorieforbrænding
 • Højdeforskel

Hvis du vil købe Sigma Sport BC eller læse mere om denne cykelcomputer, kan du gøre det på forhandlerens hjemmeside lige nu.

Specifikationer

 • GPS: Nej
 • Livetrack: Ja

Cykelcomputer med kabel

Hvis du er ligeglad med hvad din cykelcomputer kan og du blot vil have en simpel model der kan tracke fart og kilometer, så er denne Cykelcomputer med kabel noget for dig.

Denne Cykelcomputer med kabel er også noget billigere end ovenstående cykelcomputere fra Garmin og derfor ville du kunne spare nogle penge ved at vælge denne model. Du skal dog være opmærksom på, at du kun bør vælge denne cykelcomputer, hvis du vil tracke din cykling lidt for sjov.

Eksempelvis hvis du vil tracke din cykling til og fra arbejde eller i skole. Det er nemlig yderst begrænset hvilke funktioner der er i denne cykelcomputer, hvis man sammenligner med ovenstående modeller fra Garmin.

Med denne Cykelcomputer med kabel kan du måle 5 følgende funktioner:

 • Din fart
 • Distance
 • Odometer som er den samlede distance der er kørt
 • Digitalt ur
 • Skiftende display

Som du kan se er det meget begrænset, hvad der er af funktioner i denne cykelcomputer. Men hvis dit behov kun er til at måle din fart og hastighed, så er dette den perfekte cykelcomputer til dig.

Specifikationer

 • GPS: Nej
 • Livetrack: Nej

Hvilken cykelcomputer skal jeg købe?

Hvis du er en erfaren cykelmotionist så er du måske allerede klar over, hvad det er for nogle ting du gerne vil have i en cykelcomputer. Men hvis du er begynder indenfor cykling, så kan det være rart at kunne have en guide om, hvad det er for nogle faktorer man skal kigge efter når man skal købe en cykelcomputer. I vores cykelcomputer test har vi bl.a. kigget på nedenstående faktorer når vi har fundet vores testvinder.
Du kan læse meget mere om, hvilke ting du skal kigge efter når du skal købe cykelcomputer herunder.

GPS i cykelcomputer – I flere cykelcomputere er det muligt at få indbygget GPS. Det er langt fra alle, hvor det er muligt men i den Garmin GPS som er testvinderen af vores cykelcomputer test er der indbygget GPS. Hvis du har GPS i din cykelcomputer, vil du kunne planlægge dine cykelture meget mere. Og du ville også kunne navigere rundt, hvis du er et fremmed sted. Så tag derfor at overvej, hvorvidt der skal være GPS i din cykelcomputer eller ej. Du skal bare være forberedt på at det koster en smule ekstra, hvis du vil have GPS i din cykelcomputer.

Pris på cykelcomputer – Der er stor forskel på de forskellige cykelcomputere. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen og det samme er gældenden indenfor cykelcomputere. Når du skal købe en cykelcomputer skal du gøre op med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på en cykelcomputer. Du kan sagtens finde en god cykelcomputer omkring de 1.000 kroner. Hvis du vil have den bedste cykelcomputer er prisen netop en faktor der er vigtig at tage stilling til.

Let at bruge – Det skal være let at bruge sin cykelcomputer. Det nytter ikke noget at du køber en cykelcomputer der har så mange funktioner, at du ikke selv kan finde ud af det. Derfor skal du også kigge efter en cykelcomputer med høj brugervenlighed.

Andre funktioner – Når du skal købe en cykelcomputer er der et væld af muligheder ift., hvad det er for nogle funktioner der er i. Udover GPS som vi har skrevet herover, så er det også muligt at få eksempelvis højdemåler, hastigheds- og distancemåling samt flere. For bedst mulig tracking af netop hastighed- og distance bør der medfølge en magnet til både for- og baghjul. På den måde vil den tracke både hastighed og distance på den mest præcise måde. Hvis du gerne vil have det fulde overblik over dine data når du kører på din cykel, så bør der også medfølge en holder til din cykelcomputer.


De bedste cykelcomputer mærker

Der er mange mærker at vælge imellem når man skal købe en cykelcomputer. Det er dog ikke alle mærker der er lige anbefalelsesværdige, hvorfor vi har lavet denne liste over de bedste cykelcomputer mærker.

Der er naturligvis stadig stor forskel på de forskellige cykelcomputer mærker og modeller, hvorfor du stadig bør sammenligne de enkelte modeller. Nedenstående mærker er dog nogle vi godt kan anbefale til dig, når du skal finde den bedste cykelcomputer.

 • Garmin
 • Sigma
 • VDO
 • Cateye
 • Tomahawk
 • Mavic

Vi håber du kunne bruge vores cykelcomputer test til noget, og at du finder den helt rigtige cykelcomputer. Hvis du følger vores tips og tricks til når du skal købe en cykelcomputer så vil du finde den bedste. Testvinderen af vores test er dog den klare anbefaling vi vil give dig, hvis du vil have en cykelcomputer i god kvalitet.