Damprenser Test – Bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne test skal vi se nærmere på en række forskellige damprensere, som befinder sig på markedet. Her er noget for enhver smag, og der er helt sikkert også noget, som du kan lide.

Vi har samlet noget fra de bedste mærker på markedet, hvorefter vi har lavet en detaljeret beskrivelse af dem, så du kan sammenligne de forskellige damprensere. Der findes flere forskellige slags damprensere, hvorfor det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken man skal have.

Du har flere muligheder når det kommer til købet af en damprenser. Du kan sætte dig ned, og gennemsøge hele nettet, og finde den som er bedste til dig, eller du kan vælge at læse en test som denne.

Du kan derimod også vælge at gå ned i en fysisk butik, hvor du også finder en række forskellige damprensere. Det kan dog være meget svært, at finde rundt mellem alle de forskellige produkter, og måske endda der er en sælger, der prakker dig noget på, som du måske ikke have ønsket.

Du kan altså med andre ord gøre det meget nemmere for dig selv, hvis du blot vælger at læse en test som denne, hvor du får en masse info omkring, hvordan du nemmest køber en damprenser, hvad den koster, og hvorfor du skal vælge en damprenser, fremfor andre produkter.

Det bliver altså ikke meget nemmere at finde sig en damprenser, hvis blot man læser en test som denne, så er man allerede godt på vej. Vi har valgt noget for ethvert budget, samt nogle af de bedste mærker på markedet, for at sikre man får det allerbedste, og mest for sine penge. Det bliver ikke meget nemmere for dig, at finde lige præcis det du leder efter. God jagt!


Kärcher 2-i-1 damprenser

Den første vi skal tage et kig på, er den meget populære model fra Kärcher, som du helt sikkert kender, hvis du har haft en damprenser før, eller har ledt efter en. De er kendte på markedet, og har nogle af de bedste du kan finde. Med en damprenser som denne, kan du meget nemt gøre dit hjem rent, uden du skal have nogen form for kemi i brug. Det er yderst miljøvenligt, og det tager ikke særlig lang tid.

Hvis du gerne vil have en effektiv rengøring af dit hjem, kan du med fordel vælge denne model, som virkelig rengører i dybden, og efterlader dit gulv super lækkert. Med en damprenser som denne, dræber du helt op til 99,99% af alle husholdnings bakterier i hjemmet, hvilket betyder at du får et virkelig rent hjem, som alle vil bedåre og misunde.

Du kan bruge denne damprenser til at rengøre fuger og armaturer, uden du skal have fat i alle de skadelige kemikalier, som kan skade dig selv, og din krop, samt dit hjem. Med en damprenser som denne, sørger du for at gøre rent helt inde i kanterne. Dampen fra maskine kommer nemlig helt ind i de små kroge, sprækker og hjørner, som du ellers ikke ville komme i nærheden af, uden en damprenser.

Du kan nemt have plads til denne model, uden du skal have alt for meget plads. Den er nemlig ret nem at pakke sammen, samtidig med, at den er ret kompakt i forvejen. Du kan hurtigt finde den frem, hvis der opstår situationer, som kræver en renser med damp. Det kan være komfuret trænger til en ordentlig omgang, hvorfor du har brug for din damprenser. Du kan bruge den på mange forskellige overflader, hvis du gerne vil have skinnende rent hjem.

Specifikationer

 • Rengøringstid: 20m2
 • Effekt: 1200W
 • Vandtank: 200 ml

Vileda Steam dampmoppe

Den næste vi skal kigge på, kommer fra det velkendte rengørings mærke, kaldet Vileda. De er kendte for deres fantastiske gulvmopper især, men har også mange andre lækre rengøringsprodukter, som forvandler dit hjem, til en skinnende diamant.

Vileda er kendte for deres høje kvalitet og yderst brugbare produkter, som du helt sikkert også kender til. Du får altså virkelig noget for dine penge, når du vælger en damprenser fra Vileda.

Vil du gerne have de mest skinnende og lækre gulve, skal du helt klart vælge denne model, som giver dig en enorm stor frihed, når det kommer til rengøring af dit hjem.

Helt uden brug af kemikalier, kan du rengøre dit hjem, uden du skal bruge en hel masse tid, eller kræfter på, at gøre det rent. Det bliver ikke meget nemmere med en moppe fra Vileda.

Denne model er udstyret med en microfiberpude, som fjerner alle de pletter, som du altid har haft problemer med, så let som ingenting. Du skal blot fylde 400 ml vand i maskine, tænde den, og vente femten sekunder, så er du klar til at gøre rent. Herefter skal du dog indstille damperen til, hvilken type gulv du skal gøre rent. Du kan fjerne helt op til 99,9% af bakterier i dit gulv, med en moppe fra Vileda.

Det kan ikke anbefales at anvende denne model på træ- eller lakerede gulve, da det gør mere skade end gavn. For at sikre sig, at denne model er en bakteriedræber, har man testet den på E.coli bakterier, som kan være yderst skadelige for dig og din sundhed. Derfor kan du også være sikker på, at denne model efterlader dit hjem så rent og lækkert som muligt.

Specifikationer

 • Rengøringstid: 13-26 minutter
 • Effekt: 1500W
 • Vandtank: 400 ml

Nilfisk Steamtec 312

Den tredje vi skal tag et nærmere kig på, kommer fra det verdenskendte Nilfisk. De er kendte for alt inden for rengøring af gulve. De er vel nok en af de største, hvis ikke de største, udbydere af støvsugere og ting til rengøring af gulve. Du kan nemt men denne model fjerne alt det skidt og snavs, som forefindes i dit hjem. Denne anbefales dog ikke til brug på gulvtæpper.

For at du får det allerbedste resultat, er denne model udstyret med en helt masse forskellige mundstykker og udstyr, som kan bruges til lidt af hvert, når det kommer til rengøringen af dit hjem. Det bliver ikke meget nemmere at gøre dit hjem rent, end med en damprenser fra Nilfisk. Du gør altså dit hjem rent, helt uden kemikalier, hvilket gør, at du ikke skader dit hjem, med en hel masse rengøringsmiddel, som man ellers ville gøre.

Denne model kan opnå en temperatur på hele 142 grader, hvilket er længe nok til, at klare selv de sværeste pletter i dit hjem. Der er plads til 1,2 liter vand i beholder, hvilket er længe nok til en god tids rengøring, så du ikke skal holde pause, for at fylde beholderen op. Ved at du har en helt masse forskellige udstyr med til denne model, kan du gøre rent på mange forskellige måder.

Alt i alt en super lækker damprenser, som du vil elske. Nilfisk er kendte for deres høje kvalitet og deres lækre design, hvorfor du også kan være sikker på, at denne model vil leve op til dine forventninger. Det bliver ikke meget bedre end Nilfisk. Hvis du har haft en støvsuger derfra, ved du også hvor gode de er. De er brugbare, lækkert designet og så er deres kvalitet helt i top.

Specifikationer

 • Rengøringstid: 20m2
 • Damptemperatur: 142 grader
 • Vandtank: 1200 ml

Morphy Richards damprenser

Den sidste vi skal tage et kig på, kommer fra det respekterede Morphy Richards. Denne model er helt unik, og tager din rengøring til det næste niveau. Hvis du har problemer med at gøre rent nogle steder, hvor det kan være svært at komme ind, skal du med fordel vælge denne. Den har let ved at gøre de ting rent, som du har haft svært ved. Du kan bruge denne model til rigtig mange forskellige ting.

Det er næsten uendeligt med muligheder du kan gøre rent, hvis du vælger denne model. Den anbefales især til fliser, vinduer, armaturer, ovnen, grillen eller til dine skjorter. Det kan dog ikke anbefales at bruge den på trægulve. Derudover kan du også bruge den til bilen, hvilket er helt unikt for lige netop denne model.

Du kan altså derfor gøre rent både i bilen og i dit hjem. Derfor kan du på en helt ny måde, gøre dit hjem rent, uden du skal bruge kemikalier. Det eneste du skal bruge er demineraliseret, destilleret- eller deioniseret vand, så er du allerede godt kørende mod et renere hjem og en ren bil. Du kan bruge den på fælge, interiør og sæder, så din bil kommer til at skinne igen.

Når man kombinerer damp, vand og varme, kan du opnå de mest fantastiske resultater i dit hjem. Du kan gøre rent i 14 minutter med en helt fuld tank af vand, hvilket er nok til de fleste mindre opgaver. Den skal blot varme op i 30 sekunder med 400 milliliter vand. Hvis du har allergi eller har et kæledyr, er denne model helt perfekt, da den dræber alle bakterier i hjemmet. Alt i alt en super lækker model, som i den grad kan hjælpe dig, med at holde dit hjem rent.

Specifikationer

 • Rengøringstid: 14 minutter
 • Effekt: 1500W
 • Vandtank: 400 ml

Hvor køber jeg en damprenser?

Når du skal købe dig en damprenser, er det en god ide at kigge sig lidt omkring inden man begiver sig ud i et køb af en. Det skal du fordi der er så mange forskellige på markedet, som gør det meget svært, at vælge hvad man skal have. Derfor har vi lavet denne test, som gør det nemmere for dig, at finde frem til lige netop det du skal bruge.

Du får mest ud af, at købe en damprenser online, da du kan sidde i ro og mag, og finde lige præcis den du skal have. Du skal altså ikke fra butik til butik, men kan blot sidde og surfe derhjemme. Vi har brugt forskellige forhandlere til denne test, som vi i den grad anbefaler, og som har et stort udvalg af netop damprensere.

Det er de to som vi har brugt i denne test, som i den grad har et stort udvalg af forskellige damprensere, og meget andet til hjemmet. Du finder deres store udvalg af damprensere, langt flere end vi har haft med i denne test, hvis du klikker dig ind på deres side. Der er noget for enhver smag, og helt sikkert også noget for dig.


Hvorfor damprenser?

Du kan måske tænke, hvorfor skal man have en damprenser, kan man ikke bare bruge en god gammeldags moppe, til at klare skærene. Det kan man egentlig godt. Men hvis du gerne vil have det reneste gulv, så skal du vælge en damprenser. Den fjerner nemlig 99,9% af alle bakterier på dit gulv.

Det er ikke kun på gulvet du kan bruge en damprenser. Den kan bruges på mange forskellige overflader og endda i bilen. Det er dog ikke alle der kan bruges til det samme. Der er forskel på de forskellige former for rensere, hvorfor vi også har taget lidt af hvert med, når det kommer til damprenser.

 • Gulve
 • Fliser
 • Ovn
 • Fuger
 • Små kroge og hjørner
 • Bilen
 • mm.

Hvad koster en damprenser?

Det kan være svært at sige et tal på, hvor meget du skal betale for en damprenser. Det kommer helt an på, hvad du skal bruge den til. Der er nemlig mange forskellige modeller.

Skal du blot bruge den til gulv, er den naturligvis ikke nær så dyr, som hvis den skal bruge til flere forskellige ting. Jo flere funktioner den har, jo dyrere er den, det naturligvis klart. Derfor er det en god ide, at du finder lige præcis det du skal bruge den til. Hvis du gerne vil have en der er god til flere ting, kan du med fordel vælge Morphy Richards.

Så du skal gøre op med dig selv, hvad du skal bruge den til, før du kan sætte dig et budget. Derefter kan du sortere fra, hvad du synes er bedst, og hvad der passer til dit budget. Vi håber denne test har gjort det nemmere for dig, at finde frem til lige netop den damprenser, som du ønsker dig. God jagt.