De to mest sikre bærbare computere på markedet

De to mest sikre bærbare computere på markedet

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Er det blevet tid til at købe en ny bærbar computer? Hvis det er tilfældet, ønsker du højst sandsynligt en sikker computer. Alle mænd og kvinder bør i hvert fald gå op på at beskytte personlige oplysninger og filer på computeren nu til dags, og det kan du gøre med en Apple MacBook Pro eller en Lenovo ThinkPad X1 Carbon, som vi føler er de mest sikre bærbare computere på markedet på skrivende fod.

Det er stort set umuligt at hacke en Apple MacBook Pro

Apples MacBook Pro er i mange personers øjne den bedste bærbare computer i 2021. Den er øverst på ønskelisten hos mange personer, og de har især et godt øje til sikkerhedsniveauet i den nye MacBook fra Apple.

Når det kommer til sikkerhedsforanstaltninger, er Apple MacBook Pro potentielt den mest sikre bærbare computer på markedet på skrivende fod. Det skyldes at den anvender forskelligt hardware og software. Dermed byder Apples bærbare computer på et bedre sikkerhedsniveau end fx Windows. Grunden er at MacBook i sig selv er beskyttet mod computervirus, som er rettet mod Windows.

Derudover er harddisken i Apple MacBook Pro krypteret med nøglerne, som er forbundet til dens hardware. Det leverer et avanceret sikkerhedsniveau. Som prikken over i’et er der ikke nogen personer, som kan opnå adgang til følsomme personlige data, som de måske kan med Windows. En person skal være en ekstremt god hacker for at kunne komme ind og stjæle dine vigtige oplysninger.

Hvis du går højt op i sikkerhed, og benytter din computer til værdifulde oplysninger som fx forretningsplaner, eller du måske har billeder og anden data, du ikke ønsker på internettet, kan det måske være en god ide at overveje den nye Apple MacBook Pro.

Leonovo ThinkPad med fingeraftrykslæser

Bare navnet Lenovo ThinkPad X1 Carbon lyder at der er tale om ekstrem sikkerhed. Selve brandet Lenovo har skabt et omdømme med at folk kan stole på deres pålidelige bærbare computere med høj kvalitet.

Denne bærbare computer har et højt sikkerhedsniveau, der beskytter dine følsomme data. Det sker med hele pakken med Think shield Security Solutions sikkerhedsløsninger. Denne bærbare computer kommer også med et diskret modul, der krypterer dine data.

Derudover er der en fysisk kameraskjuler, som kan være smart nu til dags. Den kaldes for ThinkShutter, og det sørger for at du kun bliver observeret, når du har lyst til det. Derudover har den en fingeraftrykslæser, som byder på endnu mere sikkerhed og tilfredshed. Med den funktion kan du vælge at aktivere at kun du kan åbne din computer med dit fingeraftryk. Det minder lidt om film fra Hollywood, hvor en person kun kan åbne op for fx et pengeskab med deres øje eller fingeraftryk. Måske virker det ekstremt at skulle gøre det med din bærbare computer. Men nu til dags opbevarer vi nærmest alt mellem himmel og jord på vores computer, og derfor er det kun forståeligt, hvis du ikke ønsker at andre personer kan få adgang til dine billeder, filer og andre ting på din Lenovo bærbare computer.