Den sidste afsked

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Dødsfald er noget af det hårdeste, vi oplever. Ved dødsfald er der ikke meget overskud at hente, og der skal ikke meget til, før noget virker uoverskueligt. I en sådan tid har vi brug for ikke at skulle tage stilling til noget, men blot bearbejde vores sorg og savn til den afdøde. Selvfølgelig er en ordentlig afsked med den afdøde helt essentielt. Det er dog for rigtig mange en kamp at samle kræfter til at arrangere begravelsen og tage stilling til de praktiske anliggender, der følger med et dødsfald.

For at få den fine afsked til at gå hånd i hånd med manglen på overskud, er en bedemand et oplagt sted at hente hjælp. Hornsleths efterfølger tilbyder kompetente bedemænd i Juelsminde, der hjælper dig med at planlægge den bedst mulige afsked med den afdøde.

 

En smuk afsked

En bedemand ved, hvor vigtigt det er for jer som pårørende at sige farvel til jeres elskede på en god måde. Derfor vil bedemanden hjælpe jer med at planlægge en begravelse eller bisættelse, der imødekommer det som I og den afdøde kunne have ønsket sig. De praktiske ting som kontakt til myndigheder tager bedemændene sig selvfølgelig af, så de lovmæssige tidsfrister overholdes.

En bedemand kan hjælpe med følgende og meget mere:

 

  • Handlingens art – kirkelig eller borgerlig
  • Valg af kiste eller urne
  • Beklædning af den afdøde samt sengetøj
  • Annoncering
  • Blomster og blomsterkørsel
  • Gravsten

 

Ud over ovenstående tager bedemanden sig af en lang række andre ting, så du som pårørende kan være sikker på, at begravelsen kommer til at foregå på bedste vis.

 

Der tilbydes også vejledning om psykologhjælp, sorggrupper samt om økonomiske muligheder for private såvel som kommunale tilskuds- og forsikringsordninger. Denne vejledning tilbydes både før og efter begravelsen.

 

Hvis du ønsker at tage kontakt til nogle af Hornsleths kompetente bedemænd i Juelsminde, kan de kontaktes telefonisk eller via mail på hjemmesiden.