Det rette sted

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du lige nu ved at finde et godt opholdssted, som du kan benytte dig af til en, som du holder af, men som har nogle udviklingsproblemer, der gør, at der er behov for et lidt mere specialiseret sted? Så er der især et sted, som er eksperter inden for det at tage sig af udviklingshæmmede. Læs mere om det her og find også ud af, om dette er det sted, der skal udgøre rammerne fremover for en af dine nære.

 

Et frirum til de udviklingshæmmede

Det kan være en stor beslutning, man skal tage, når man skal finde ud af, hvor man skal sende for eksempel sit barn med særlige behov hen for at få en god skolegang, og hvor man skal sende en af sine nære hen, der gerne vil være en del af et fællesskab, som forstår vedkomne og dennes problemer. Og derfor bruger mange også rigtig lang tid på at finde frem til det helt rette sted, som kan udgøre det fremtidige hjem for den udviklingshæmmede.

 

Der er dog især et sted, som er særligt velegnet. Og det er Landsbyfællesskabet Ølsted. Her er der skabt et frirum til dem, som det ellers kan være svært at finde en plads til, og det betyder, at dette er både et opholdssted og et arbejdsfællesskab for udviklingshæmmede såvel som sent udviklede børn, unge og voksne. Det er således også her muligt at gå både i børnehave, specialskole, at få sit eget hjem og at arbejde på diverse forskellige værksteder.

Der tages hånd om alle

Dette opholdssted for udviklingshæmmede, som befinder sig på Fyn, er således det rette sted for rigtig mange, der har behov for lidt mere omsorg end så mange andre. Og det er her sikret, at der bliver taget godt hånd om alle beboere, idet alle ansatte har en specialiseret viden inde for området.