Elkedel test – Køb den bedste elkedel

Elkedel test – Køb den bedste elkedel

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne test skal vi se nærmere på en række forskellige elkedler. Det kan være en smule uoverskueligt, at vælge mellem de mange forskellige der er på markedet, hvorfor vi har lavet denne test, som gør det meget nemmere for dig, at vælge mellem de mange forskellige.

Dermed har du altså muligheden for, at finde din næste elkedel, hvis blot du læser med her. Vi har valgt noget fra en række forskellige mærker, som du helt sikkert kender.

De mærker vi har med i denne test, er KitchenAid, Smarter, Caso og Bosch. Det er allesammen mærker, som fremstiller en uhyre høj kvalitet, som du i den grad vil holde af, hvis du vælger at anskaffe dig en af de modeller, som er i denne test. Vi har samlet overblik over de bedste modeller fra tests og anmeldelser.

Du tænker måske, at der ikke kan være den store forskel på de forskellige elkedler, hvorfor det er en god ide, at læse denne test. Her vil du hurtigt opdage, hvor stor forskel der rent faktisk er.

Du har muligheden for, at kunne vælge og vrage mellem de mange forskellige elkedler som er med i denne test, samtidig med, at du vil få information om, hvor du kan købe dig en elkedel, hvor meget du skal regne med at komme af med, og hvorfor det er en god ide at købe sig en elkedel, samt læse en test som denne. Vi har sørget for at holde sortimentet bredt, så du kan vælge frit, hvilken du gerne vil have.

Det kan være en kæmpe jungle at finde rundt i, hvilken elkedel man skal have, da der er så mange forskellige på markedet. Vi har lavet denne lille guide for, at det skal være meget nemmere for dig, at finde frem til, hvilken elkedel der passer til lige netop dine behov. Det bliver altså ikke meget nemmere, at finde sig en elkedel, end hvis du bruger denne guide, til at finde frem til det du skal bruge.


Caso Elkedel WK2200

Den første vi skal kigge på, kommer fra det elegante og velkendte mærke Caso. Det er dem som er kendte for deres høje kvalitet, til meget lavere priser, end man ellers kunne forvente.

Denne model er ingen undtagelse, og den er ergonomisk en perle. Det betyder altså med andre ord, at du kan være helt sikker på, at du kan bruge denne elkedel, samtidig med, at den er super komfortabel.

Du har med denne model muligheden for, at kunne indstille de forskellige grader, alt efter hvor varm dit vand skal være. Der kan være flere årsager til, hvilke temperaturer dit vand skal have, hvorfor det er super rart, at man nemt kan indstille det til, hvad det skal være.

Dermed kan du bruge det til langt flere ting, end du normalt ville kunne, hvis vandet kun kunne være 100 grader.

Du har dermed en super alsidig elkedel, som du kan bruge til lidt af hvert. Denne model er udstyret med et display, som gør det nemt for dig at aflæse hvor varmt vandet er, så du hele tiden kan holde øje med, at du får vandet på den måde, som du gerne vil have det.

Hvis du gerne vil lave f.eks. babymad, kan det være utrolig tidskrævende, at vente på, at vandet når en køligere temperatur igen, så du kan servere det. Det slipper du for med denne model, da du kan varme vandet helt ned til 40 grader.

Alt i alt en super lækker elkedel, som i den grad er super god til, at lave en masse forskellige temperaturer på dit vand, så du har friheden til, at kunne lave det du gerne vil bruge det til. Derudover er der også en masse andre faktorer, som spiller ind, hvis du vælger denne model.

Kvaliteten af denne model er super god, samtidig med, at den ligger til en utrolig lav pris, hvor alle kan være med. Derfor kan du også være sikker på, at du med sikkerhed også har denne indenfor budget.

Specifikationer

 • Holde-varm-funktion

Smarter iKettle – 3rd generation

Den næste model vi skal tage et kig på, er noget helt for sig selv. Den er nemlig udstyret med wifi, så du kan kontrollere den fra hele hjemmet.

Dermed slipper du altså for, at skulle stå og vente på, at dit vand bliver kogt, og klar til brug. Derfor skal du heller ikke vente på, at vandet er kogt når du vågner, og måske gerne vil have en kop te. Du kan nemlig indstille den til, at koge vand når vækkeuret ringer.

Du kan også koge vand, selvom du ikke er hjemme i huset. Så hvis du er på gåben hjem, fra en våd dag, kan du med fordel vælge at koge noget vand, så vandet er klar, når du kommer hjem.

For at give dig så mange muligheder som muligt, så er denne model lavet til, at kunne gå fra 20 til 100 grader, hvilket giver dig et enormt stort frirum til, at kunne lave de ting som du gerne vil. Alt lige fra babymos til en varm kop te.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget vand der er i din kedel, kan du nemt aflæse det på den app, som du kan downloade helt gratis, som passer til denne iKettle.

Ved at du selv kan indstille graderne på denne model, betyder også med andre ord, at du ikke risikerer at brænde tebladene af, når du skal have dig en kop te, da du selv kan indstille hvor varmt det skal være.

Hvis du godt kan lide at der står en omgang varm vand klar når du kommer hjem, kan du indstille den til, at der altid er varmt vand klar til f.eks. kl 16, hvorefter denne model har muligheden for, at holde dit vand varmt, i helt op til 40 minutter.

Dermed er du altså sikret en varm kop, når du kommer hjem. Det bliver ikke meget nemmere. Du kan både bruge iPhone og Android, til at styre denne elkedel, derudover kan du naturligvis også tænde den på klassisk vis.

Specifikationer

 • Wifi
 • Kan koge vand når det passer dig
 • Medfølgende app
 • Holde-varm-funktion

KitchenAid elkedel – Artisan

Den tredje vi skal kigge på i denne test, er fra det populære mærke KitchenAid, som er kendte i mange steder i verden.

De er kendte for deres super lækre kvalitet, som du helt sikkert også kender. Det er de klassiske maskiner, som du finder på hylderne rundt omkring i alverdens køkkener, over hele verden.

Der er en grund til at de er blevet så populære som de er. Det er fordi de er så robuste og veldesignede, at de holder i så mange år.

Deres design har eksisteret i mange år, og du kender med garanti det her mærke. De er nok allermest kendt for deres røremaskiner, men denne gang har de leveret en super lækker elkedel.

Du har med denne model muligheden for at ændre på temperaturen, så du får den korrekte temperatur til din te f.eks. Det er nemlig kun sort te, der kan tåle vand der koger.

Alle andre sorter af te, kan ikke som sådan tåle denne form for varme vand, hvorfor du skal indstille temperaturen efter lige netop dette. Det gør du meget nemt på denne elkedel fra KitchenAid. Du kan indstille fra 50 til 100 grader.

I denne model er der plads til hele 1,5 liter vand, hvilket er perfekt til ca. 2-3 kander kogende vand, hvis du nu skulle få gæster. For at gøre denne model så smart som muligt, har denne elkedel en dobbeltvæg, hvilket gør den bedre isoleret, om man vil.

Det betyder med andre ord, at denne model kan holde på varmen meget længere end de fleste andre på markedet. Derudover vil den heller ikke være så varm udenpå, når du tager fat i den.

Specifikationer

 • Klassisk design
 • Bedre isoleret
 • Robust kvalitet

Bosch – TWK8611p

Denne sidste vi skal kigge på, kommer fra Bosch, som er et yderst kendt mærke, hvilket du nok også kender til, da de laver mange forskellige ting, og er kendte i hele verden for netop dette. Du står altså her med en vaskeægte testvinder, fra TÆNK i 2013.

Dermed kan du altså være sikker på, at du får det bedste af det bedste, hvis du vælger denne model som din næste elkedel.

For at gøre op med det ofte klodsede og grimme look, som en elkedel har, så har Bosch skabt denne lille perle af lækkert design. Den har fire forskellige indstillinger til temperatur, som gør det meget nemmere for dig, at lave den slags drikkevarer, som du allerbedste kan lide, ved den helt rette temperatur. Det er især en god funktion, hvis du skal lave te, som ikke kan tåle de helt høje temperaturer, men derimod skal have lavere.

For at gøre denne model så brugbar som muligt, har man en række forskellige funktioner, som hjælper med dette. Det kan f.eks. være en hold-varm funktion, som denne model har.

Dermed er du altså sikret at du ikke behøver at koge vandet, hvis du lige har gjort det for nogle minutter siden. Det vil stadig holde varmen, uden du skal bruge yderligere tid på, at koge det en gang til.

For at der ikke sker overophedning, er denne model udstyret med beskyttelse mod lige netop dette. Det giver altså dig en sikkerhed for, at der ikke ske overophedning.

Denne model er fremstillet overvejende i rustfrit stål, hvilket giver dig muligheden for, at du nemt kan gøre den rent, så du ikke skal bøvle så meget med den slags. En yderst alsidig elkedel, som har taget kegler ved diverse tests, og sågar vundet hos TÆNK tilbage i 2013.

Specifikationer

 • Testvinder TÆNK 2013
 • Holde-varm-funktion
 • Fire forudindstillede temperaturer

Hvor kan jeg finde en elkedel?

Når du skal ud og købe en elkedel, kan der være mange steder, hvor du kan købe lige netop den elkedel du gerne vil have. Vi vil dog til hver en tid anbefale at købe den online, da du meget nemmere kan gennemskue de forskellige priser, modeller og typer der er, af forskellige former for el kedler. Det kan være svært, hvis du var nødt til at gå fra butik til butik, for at skulle kigge det hele igennem.

Det er begge forhandlere som har en årelang erfaring, og som du helt sikkert også kender. Deres udvalg er bredt og vil helt sikkert også ramme dig, så du kan finde din næste elkedel. Der er masser at vælge mellem på deres sider, hvorfor du helt sikkert også finder noget, som passer ind i dine tanker, og i dit budget.

Derfor kan vi på det kraftigste anbefale de her to forhandlere. Du finder naturligvis også en række andre produkter på deres sider, som måske vil falde i din smag. Du kan med lethed bestille fra deres side, hvorefter du vil modtage din ordre hurtigt, så du kan komme i gang med en lækker kop te.


Hvad skal man kigge efter?

Inden du kaster dig ud i et køb af en elkedel, skal du overveje hvor meget du gerne vil give for den, hvordan den skal se ud, og eventuelt om den har flere forskellige funktioner, som gør det nemmere for dig, at kunne koge vand på mange forskellige måder, og måske endda gøre din hverdag meget nemmere. Der er mange funktioner, som man bør overveje, om det er noget der kunne være brug for.

Derudover så kan det være en god ide at læse en test som denne, da den kan være med til, at du kan vælge lige præcis den elkedel som passer bedst til lige netop dine behov.

Du kan meget nemmere læse om de forskellige former for elkedler, og måske endda træffe et valg, ved blot at læse en test som denne. Det bliver ikke meget nemmere at finde sin kommende elkedel, end hvis du vælger at læse en test som denne. Vi håber du har fundet frem til, hvilken elkedel du skal bruge. God jagt!