Eltandbørste Test – Den bedste eltandbørste

Eltandbørste Test – Den bedste eltandbørste

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Rigtig mange danskere i dag har bare en helt almindelig tandbørste derhjemme, men flere og flere er heldigvis begyndt at bruge eltandbørster. Der er blevet forsket meget i, hvor meget sundere en eltandbørste er og resultaterne er forbløffende.

Over få gange er forskellen på tandbørstning med en almindelig tandbørste og en eltandbørste ikke væsentlig. Men når man sætter det i perspektiv i en mangeårig periode, så vil effekten af en eltandbørste være markant bedre end, hvis du selv gør det med én almindelig tandbørste.

I vores eltandbørste test har vi valgt at finde i alt, 4 forskellige eltandbørster som klarer sig godt i eksperttests eller får godde brugeranmeldelser. Vi har fundet eltandbørster fra nogle af de bedste og mest populære mærker. Blandt andet tæller vores guide mærker som Braun Oral-B og Philips.

Braun Oral-B har været på toppen indenfor eltandbørster i rigtig mange år og derfor er det også klart, at flest af de eltandbørster der er med her er fra Oral-B. Når vi har lavet vores test med eltandbørster har vi kigget på forskellige punkter, som hastighed, batterilevetid, pris og lignende. Vi håber du synes om vores test og finder den brugbar når du skal købe en el tandbørste.


Testvinder: Braun Oral-B eltandbørste Pro5000

Vi har valgt denne Braun Oral-B Pro5000 som den bedste eltandbørste i vores eltandbørste test. Oral-B er kendt for at lave eltandbørster der holder og Braun Oral-B Pro5000 er ikke en undtagelse.

Dette er en eltandbørster der fjerner meget mere plan end én normal tandbørste ville gøre. Braun skriver endda helt op mod 100% mere plak. Braun Oral-B Pro5000 har en unik 3D teknologi der oscillerer og pulserer dine tænder og dit tandkød for at fjerne mere plak.

Når du køber Braun Oral-B Pro5000 får du også en smart holder med, hvor du kan lægge de forskellige børstehoveder, hvis i eksempelvis er 4 i familien.

Så kan i også huske hvilket børstehoved der hører til hvem. Braun Oral-B Pro5000 har en pris på 769 kroner, hvor du også får en holder, et rejseetui og 3 børstehoveder med. En klar anbefaling herfra.

Specifikationer

  • Stander: Ja
  • Rejseetui: Ja

Braun Oral-B Power eltandbørste Trizone 5000

Braun Oral-B Power eltandbørste Trizone 5000 er den eltandbørste i vores test, der leverer flest børstebevægelser i minuttet. Braun Oral-B Power eltandbørste Trizone 5000 kommer med 40.000 børstebevægelser i minuttet. Og når du ikke bruger din tandbørste, så fungerer selve displayet som et ur.

Braun Oral-B Power eltandbørste Trizone 5000 har som den eneste af de 4 eltandbørster vi har testet, også en smart guide på sit display der viser, hvor man skal børste og hvor længe. Med en pris på 847 kroner så finder du ikke noget der er meget bedre prissat i forhold til den kvalitet du får i produktet.

Braun Oral-B Power eltandbørste Trizone 5000 har ligesom testvinderen i vores eltandbørste test, også et unikt 3D teknologi der oscillerer bevægelser for optimal børstning af dine tænder. Hvis du gerne vil ofre lidt mere for en tandbørste end testvinderen, så kan vi godt anbefale Braun Oral-B Power eltandbørste Trizone 5000 som eltandbørste, og vi ved du vil blive rigtig glad for denne model.

Specifikationer

  • Stander: Ja
  • Hastighed: 40.000 børstebevægelser i minuttet

Philips HX9352/04 tandbørste

Philips HX9352/04 er derimod den dyreste eltandbørste vi har med i vores test. Det er heller ikke uden grund at denne model koster 1.277 kroner, da Philips HX9352/04 har meget mere effekt end de andre eltandbørster vi har testet.

Philips HX9352/04 eltandbørste fjerner nemlig op til 7x mere plan end en almindelig tandbørste gør, hvor ovenstående Philips kun fjerner 2x mere.

Derfor kan det altså godt betale sig at investere lidt flere penge i en elektrisk tandbørste, hvis du vil have de flotteste hvide tænder. Philips har på ligesom den anden Philips eltandbørste vi har med i vores test, også lavet en 60 dages garantiordning, så hvis ikke du er tilfreds med produktet får du bare pengene tilbage, selvom du har brugt varen.

Specifikationer

  • Batteritid: Op til 3 uger
  • Hastighed: 30.000 børstebevægelser i minuttet

Philips HX6711/02 Sonicare Eltandbørste

billig eltandbørste

Philips HX6711/02 Sonicare er den billigste eltandbørste vi har med i vores eltandbørste test i denne uge. På trods af den lave pris så skuffer Philips HX6711/02 Sonicare overhovedet ikke.

Vi er faktisk rigtig tilfredse med det resultat vi har fået, når vi har testet denne model. Udover den lave pris er der flere punkter, hvor Philips HX6711/02 Sonicare får topkarakterer.

Når du køber denne model får du blandt andet 4 gratis børstehoveder med. Derudover sørger Philips SoniCare teknologi også for at fjerne pletter på dine tænder indenfor 2 uger.

Vælg Philips HX6711/02 Sonicare fremfor en almindelig tandbørste, da denne model fjerner op til 2 x mere plak end en almindelig tandbørste. Philips har endda lavet en 60 dages garanti eller pengene tilbage ordning på denne model.

Specifikationer

  • Stander: Ja
  • Batteritid: Op til 3 uger

Gode råd til valg af eltandbørste

Der er mange muligheder når man skal vælge en eltandbørste der passer godt til dig. Derfor har vi selvfølgelig lavet denne liste til dig, så du kan se præcis, hvad det er for nogle punkter du skal kigge efter når du vil have en ny eltandbørste.

Børstehoved hastighed – Hastigheden på børstehovedet er en af de vigtigste faktorer du skal kigge på, når du vil have en god eltandbørste. Jo færre omdrejninger i minuttet, jo dårlige er effekten selvfølgelig. Derfor vil vi anbefale dig at kigge efter en eltandbørste der ligger over 30.000 børstebevægelser i minuttet for optimal effekt.

Opladningstid / batterilevetid – Stort set alle eltandbørster i dag er trådløse uden en ledning. Derfor skal den dog stadig lades op engang imellem. Derfor bør du også gå efter en eltandbørste der har en lang batterilevetid og kort opladningstid. For du vil blive træt af at gå og lade din eltandbørste op hele tiden. De eltandbørster vi har taget med i vores eltandbørste test kan holde mellem 2-4 uger uden at skulle lades op igen. Et godt tip til dig er at sætte din eltandbørste i laderen så snart du ikke bruger den, så vil du aldrig mangle strøm igen på din eltandbørste.

Pris – Normalt kan det sagtens lade sig gøre, at få en god eltandbørste for under 1.000 kroner der gør hvad den skal. De fleste af de eltandbørster vi har taget med i vores test her koster også under 1.000 kroner selvom det er fra gode mærker som Braun og Philips. Vi vil ikke anbefale dig at købe eltandbørster under 500 kroner og en tommelfingerregel er, at en god eltandbørste typisk vil ligge i et prisleje mellem 500-1.000 kroner.


Guide til brug af din eltandbørste

Hvis du har besluttet dig for at købe en eltandbørste, så skal du naturligvis også vide hvordan man bruger denne for, at få det optimale resultat ud af din eltandbørste. Vi vil altid anbefale dig til at børste tænder i 2 minutter, ikke mere og ikke mindre.

Hvis du børste tænder i for lidt tid, vil du ikke få alle bakterier og alt plak ud, og det samme er gældende hvis du børster tænder i for lang tid, så vil dine tænder blive unødigt slidt på sigt.

Når du starter med tandbørstning af dine tænder bør du starte på ydersiden af tænderne og derefter tage indersiden. Det er vigtigt du kommer hele vejen rundt, selv ind til de bagerste tænder.

Vi håber du kunne bruge vores eltandbørste test til noget og du har fundet en eltandbørste du vil blive glad for. Hvis du har nogle tilføjelser eller forslag til andre test og produkter vi gerne må skrive om, så kontakt os nu.