Espressomaskine Test – Stor test af espressomaskiner

Espressomaskine Test – Stor test af espressomaskiner

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Står du og skal til at købe en ny espressomaskine så bør du læse vores test af de bedste espressomaskiner først. Testbladet.dk er et uafhængigt og neutralt forbrugermagasin, hvorfor du altid vil få det bedste produkt når du læser en test fra os. Derfor kan du også være sikker på at finde den absolut bedste espressomaskine i nedenstående test. På det seneste har vi fået mange forespørgsler her på Testbladet.dk om ikke vi ville lave en test af espressomaskiner. Det ønske har vi naturligvis valgt at eftergive, eftersom det i løbet af de seneste par år er blevet rigtig populært at købe espressomaskiner. 

Vi har testet 4 forskellige espressomaskiner i vores test ud fra vidt forskellige parametre. Bl.a. har vi testet de forskellige espressomaskiner ud fra kapacitet, funktioner, priser og design samt brugervenlighed. Vi har testet mærker som Appartamento, Jura, Siemens og Delonghi som alle er gode og anerkendte mærker indenfor kaffemaskiner og espressomaskiner. Du kan læse meget mere om de enkelte modeller herunder og hvilken espressomaskine vi har kåret som testvinder af vores test.

Bedst i test: Rocket Appartamento espressomaskine 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
KitchenOne.dk 10.000,00 10.000,00 Se produkt
Skousen.dk 10.000,00 10.000,00 Se produkt
Whiteaway.com 10.000,00 10.000,00 Se produkt

Testvinderen af vores espressomaskine test blev Rocket Appartamento espressomaskine. Der er ingen tvivl om, at dette skulle kåres som testvinderen af vores espressomaskine test. Først og fremmest er du sikker på at lave den bedste kop kaffe, som selv de bedste baristaer laver med Appartamento espressomaskinen. På trods af det er den bedste espressomaskine du kan få så er den ret kompakt, hvis man sammenligner med lignende modeller. Selvom du har et mindre køkken i en lille lejlighed, så kan du sagtens få plads til Appartamento espressomaskine.

Appartamento espressomaskine er en ultra støjsvag maskine, hvor du nemt kan lave kaffe i køkkenet uden at du forstyrrer nogle i stuen der eksempelvis ser tv eller læser en bog. Appartamento espressomaskinen er lavet af rustfrit stål og derfor er den med sit enkle design også en af de flotteste espressomaskiner vi har med i vores test.

Få din egen professionelle espressomaskine

Rocket Appartamento espressomaskine kunne sagtens være en espressomaskine, som blev brugt på en cafe eller en kaffebar. Det er en rigtig god espressomaskine der er meget brugervenlig og som er blevet anbefalet af flere professionelle baristaer, hvilket bl.a. er en af grundene til at vi har kåret den som testvinderen. Med Appartamento espressomaskine har du mulighed for at både brygge og dampe på en og samme tid. Det er meget få maskiner hvor det er muligt og det er blandt andet noget af det der gør, at kaffen fra denne espressomaskine bliver så exceptionel.

Hvis du vil have den absolut bedste espressomaskine – så skal du gøre dig selv den tjeneste at investere i Rocket Appartamento espressomaskine. Du er sikker på at det er en model der holder i mange år frem og som ikke bare sådan går i stykker. Du kan læse meget mere om Appartamento maskinen på forhandlerens hjemmeside lige herunder. Appartamento espressomaskine koster 9.499 kroner og det billigste sted vi har fundet den er hos Kitchenone.dk.

Specifikationer

Kapacitet: 1,8 liter

Steam funktion: Ja

Forhandler: Kitchenone.dk
Jura E60 espressomaskine 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Jura E60 er en meget innovativ espressomaskine der kan lave den bedste kop kaffe til dig på kort tid. Jura E60 er en fuldautomatisk espressomaskine hvilket betyder at du ikke skal gøre andet end at trykke på en knap når du vil have en kop kaffe. Når du skal lave en kop kaffe med Jura E60 så er der i alt 8 forskellige niveauer du kan indstille din kop kaffe på. Du kan indstille din kaffe efter hovedsagelig, hvor stærk den skal være og hvor mange gram kaffebønner der skal være i pr. kop kaffe.

Jura E60 har udviklet en unik teknologi som de kalder for PEP der står for Pulse Extraction Process, hvilket betyder at kaffebønnerne bliver hældt igennem af vandet flere gange for den absolut bedste smag i din kaffe. Når du køber denne espressomaskine medfølger der også en masse forskellige ting som blandt andet 500 friske kaffebønner, filter og filterforlænger, rensetabs og hårdhedsmåler samt mælkeslange og kobling. Så har du det fulde sæt til når du skal lave en lækker kop kaffe. Jura E60 er den bedste espressomaskine til prisen, hvis ikke du vil op og give knap 10.000 kroner for en espressomaskine som testvinderen koster. Jura E60 derimod kan du købe for 5.699 kroner hos Kitchenone.dk og få den leveret allerede indenfor 2 hverdage.

Specifikationer

Kapacitet: 1,9 liter

Bønnebeholder: 280 gram

Forhandler: Kitchenone.dk
Siemens TE515201RW espressomaskine 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 6.199,00 6.199,00 Se produkt

Siemens TE515201RW er også en fuldautomatisk espressomaskine ligesom de andre espressomaskiner vi har med i vores test. Siemens TE515201RW er en rigtig god espressomaskine til dig der gerne vil have en god kop kaffe uden alt for meget besvær. Med Siemens TE515201RW kan du da netop også få en god kaffe – alt du skal gøre er at trykke på knappen på maskinen og så har du en kop kaffe eller cappuccino klar i løbet af 30 sekunder. Du kan vælge at lave enten macchiato, cappuccino, espresso, almindelig kaffe, mælkeskum eller bare varmt vand til eksempelvis the.

Alle disse forskellige slags kaffe kan du lave med deres oneTouch funktion. Siemens TE515201RW har et unikt sensoflow system der betyder, at din kop kaffe bliver brygget særdeles hurtigt og at din kop kaffe bliver brygget under en konstant temperatur. Siemens TE515201RW er nemlig en af de espressomaskiner der brygger kaffe på kortest tid, hvilket er perfekt til dig der måske er lidt utålmodig eller gerne vil have kaffe hurtigt. Der er også andre fordele ved denne espressomaskine som bl.a. energiforbruget der er en af de laveste du finder til en kaffemaskine eller en espressomaskine.

Specifikationer

Kapacitet: 1,7 liter

Automatisk rense program: Ja

Forhandler: Kitchenone.dk
Delonghi ECAM 23.210 espressomaskine 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den billigste espressomaskine vi har med i vores test er Delonghi ECAM 23.210. På trods af at det er den billigste maskine vi har testet så er det stadig en særdeles god espressomaskine med flere funktioner og en stor kapacitet. Bønnebeholderen er eksempelvis på 150 gram, hvilket er længe nok til flere dage, hvis du drikker flere kopper kaffe om dagen. Bønnebeholderen i Delonghi ECAM 23.210 er også hurtig at genopfylde, hvis du skal have flere kaffebønner i. 

Delonghi ECAM 23.210 har flere funktioner som bl.a. den justerbare cappucino funktion, hvor med et tryk på en knap kan få lavet den lækreste kop cappuccino kaffe. Udover ovenstående cappuccino funktion er der også 13 andre kaffe funktioner, som du kan indstille din yndlings kaffe til. Så hvis du gerne vil have en god espressomaskine der kan lave god kaffe på kort tid, til en rigtig god pris, så skal du købe Delonghi ECAM 23.210 espressomaskine.

Specifikationer

Digitalt display: Ja

Bønnebeholder: 150 gram

Forhandler: Kitchenone.dk
Find den bedste espressomaskine

Det kan være svært at tage stilling til, hvilken espressomaskine man skal købe eftersom der er mange mærker og modeller at vælge imellem. Derfor har vi også lavet denne test til dig, så du kan se hvad det er for nogle faktorer du skal være opmærksom på når du skal købe en ny espressomaskine. Nedenstående faktorer er også de ting vi har testet de forskellige espressomaskiner ud fra i ovenstående test.

Fuldautomatisk espressomaskine – Det første parameter vi har kigget på i vores espressomaskine test er, hvorvidt det er en fuldautomatisk espressomaskine. Samtlige af de espressomaskiner vi har testet er fuldautomatiske. Det vil vi da også anbefale dig at gå efter når du skal købe en ny espressomaskine. Du vil få en meget bedre kop kaffe, hvis det er en fuldautomatisk espressomaskine.
En fuldautomatisk espressomaskine kan nemlig lave kaffen klar på ingen tid.

Rengøring af espressomaskine – Hvis du bruger din espressomaskine ofte, så er du også klar over, hvor let den kan blive beskidt og derfor er rengøring af din espressomaskine noget du bør gøre med 2-3 ugers mellemrum, hvis du vil have den bedste hygiejne og der ikke skal nogle bakterier i den. Vi vil anbefale dig til med 2-4 ugers mellemrum, at skille din espressomaskine ad i de dele den kan blive skilt af i. Når den så er skilt ad kan du bare smide de stykker direkte i opvaskemaskinen og så er den ren og klar til brug igen. I de fleste espressomaskiner kan du skille mundstykket af og tage både bønnebeholder og vandbeholder af. Og det er netop disse enheder du bør rengøre fra tid til anden.

Pris og udseende – Pris og udseende er også to vigtige faktorer der i de flest tilfælde er afgørende for, hvad det er for en espressomaskine man ender med at købe. Inden du går på udkig efter en espressomaskine skal du finde ud af, hvor mange penge du vil bruge når du skal købe en ny espressomaskine. Så kan du hurtigt udelukke de modeller der ikke er interessante for dig. Det samme er også gældende med udseendet da der er stor forskel på, hvordan de forskellige modeller ser ud. Det skal samtidigt også være en espressomaskine der passer ind i dit hjem.

Espressomaskine mærker

Skal du købe en ny espressomaskine? Hvilke mærker er egentlig de bedste at gå efter så. Det kan være uoverskueligt at skulle vælge det mærke man bør købe en espressomaskine indenfor da der er mange muligheder at vælge imellem. Derfor har vi lavet nedenstående liste til dig med espressomaskine mærker du bør gå efter, udover de mærker vi har med i ovenstående test:

  • Appartamento
  • Jura
  • Siemens
  • Delonghi
  • Lelit
  • Ariete

Køb espressomaskine her

Det er muligt at købe espressomaskiner mange forskellige steder og derfor kan det godt være svært, at tage stilling til i hvilken butik eller netbutik man skal købe sin espressomaskine. Hvis du vil være sikker på at du køber din espressomaskine et ordentligt sted, så skal du vælge en af nedenstående forhandlere.

Kitchenone.dk – Hvis du skal købe en espressomaskine så er Kitchenone.dk en af de førende forhandlere på nettet. Du kan ikke kun købe espressomaskiner på Kitchenone.dk, men det er ligeledes også muligt at købe mange andre køkkenmaskiner og køkkenudstyr. Der er mange fordele ved at købe espressomaskiner på Kitcheone.dk – bl.a. får du både gratis fragt ved køb af over 500 kroner og så er der særdeles hurtig levering indenfor 2 hverdage.

Wupti.com – Vi har også valgt at anbefale Wupti.com som forhandler, hvis du står og skal købe en ny espressomaskine. Wupti.com er nok danmarks største netbutik og har produkter indenfor mange forskellige produktkategorier. Når det kommer til espressomaskiner, så har de også et særdeles stort udvalg med mange forskellige mærker og modeller i alle prisniveauer. Så uanset hvad dit budget siger, så kan du sagtens finde en espressomaskine på Wupti.com.

Vi håber du kunne bruge vores espressomaskine test til noget og at du følger vores anbefalinger, når du skal købe en ny espressomaskine. Hvis du vil være sikker på at købe en espressomaskine af høj kvalitet, så skal du vælge en af de modeller som vi har anbefalet i vores test. Har du forslag til andre produkter eller kategorier som du gerne ser vi tester produkter inden for i fremtiden, så læg endelig en kommentar med dit ønske eller send os en mail.