Få din hund eller kat passet mens du er på ferie

Få din hund eller kat passet mens du er på ferie

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det kan sommetider være problematisk at tage på ferie, hvis man har en hund eller kat, fordi man skal finde et sted, hvor de kan blive passet. Rejser man for eksempel i ferieperioden, kan det være svært at finde nogle venner eller familie til det, fordi de ofte selv skal på ferie. En rigtig god løsning, hvis man ikke kan finde nogle i ens omgangskreds til at passe kæledyret, kan være at sende dem på en pension. Man kan finde mange hunde- og kattepensioner i landet, og det er ofte steder, hvor dyrene har en fantastisk oplevelse. Det er også en god løsning, fordi der her er 100 procent fokus på dyrene, og de både får mulighed for at lege med andre dyr og boltre sig i det fri. Det er altså det samme, som at give din hund eller kat en ferie, når nu man også selv skal afsted.

Bor man i eller omkring Østjylland eller Silkeborg, så kan man få hundepension og kattepension hos Tollund hundepension. De tilbyder hundepension og kattepension i smukke naturskønne omgivelser og tager altid gerne jeres kæledyr ind, mens i er på ferie.

 

Gode muligheder for leg i naturskønne områder

Tollund hundepension ligger i dejlige naturskønne omgivelser, hvor dyrene har rig mulighed for at komme uden for og lege. Hundene får altid to daglige gåture, og man har også mulighed for at bestille hundesvømning under opholdet. Det er et fantastisk alternativ til at få hunden eller katten passet hos et familiemedlem, som nok ikke har helt samme tid til at tage sig af kæledyret, som de har på en pension.

Det er super sjovt for hunden eller katten at være et sted, hvor den er i fokus og har mulighed for at møde andre dyrevenner. Når nu man ikke kan tage sit kæledyr med på ferie, så kan man i stedet tilbyde den sin helt egen.