Få oliefyrsservice og spar penge

Få oliefyrsservice og spar penge

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Har du et oliefyr, kan det være, du skal overveje at få oliefyrsservice. Et oliefyr arbejder flere hundrede timer hvert år, og derfor bliver det slidt. Jo mere slidt fyret er, jo flere penge mister du på, at det arbejder. Det betyder, at jo længere tid et oliefyr kører uden et serviceeftersyn, jo større chance er der for, at du kan spare penge, hvis du får foretaget et eftersyn. Læs mere her, hvis du vil vide, hvad et eftersyn kan gøre for din bolig og din pengepung.

Fordele ved service

Hvis dit oliefyr ikke har fået foretaget et serviceeftersyn i over et år, er det sandsynligvis på tide. Det er der tre gode grunde til:

  1. Du sparer penge på olie
  2. Du får større varmesikkerhed
  3. Du gør miljøet en tjeneste

Når oliefyret kører, er bliver kedlen tilsodet. Det medfører, at der bliver brugt en masse energi, som ikke gavner din bolig eller miljøet. Hvis der eksempelvis er tale om 2 mm sod, bliver dit olieforbrug øget med det, der svarer til omkring 1000 kroner om året. Ved et oliefyrsservice bliver soden fjernet fra kedlen, og derfor kan du spare en masse på den årlige regning efter et eftersyn.

Med en større varmesikkerhed, som et serviceeftersyn kan give, mindsker du risikoen for, at fyret stopper med at virke. Derfor får du ingen grim oplevelse under bruseren eller i vintermånederne, når varmen ikke virker, som den skal.

Det er ulovligt at opføre et oliefyr i et nybygget hus, fordi oliefyret kan være en miljøsynder. Ved at få fyret tjekket regelmæssigt, mindst en gang om året, vil du bruge mindre olie og CO2, og det hjælper miljøet. Udover at støtte miljøet kan du også støtte din lokale håndværker, om end du bor i Slagelse eller andre byer i Danmark, når du alligevel skal have tjekket fyret.