Få optimal belysning indenfor og udenfor med LED-strips

Få optimal belysning indenfor og udenfor med LED-strips

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Dette indhold er sponsoreret.

Med LED-strips kan du nemt lyse din bolig op indenfor og udenfor på en stemningsfuld måde. LED-strips kan placeres stort set alle steder, hvor du har brug for noget mere lys, eller hvor du bare vil gøre det mere hyggeligt.

Hvorfor vælge LED-strips?

Der er mange gode grunde til, hvorfor det er værd at overveje at indrette dit hjem med LED-strips både indenfor og udenfor. En af de største grunde er, at det er en funktionel og fleksibel belysningstype. Monteringen af disse strips er nem, så den kan du sagtens selv klare.

Desuden sørger LED-lys for et lavt energiforbrug, mens LED også helt generelt har en meget længere levetid sammenlignet med andre lyskilder. Sidst men ikke mindst kommer LED-strips i flere farvemuligheder, så du kan skabe forskellige effekter alt efter ønske og behov.

Vær kreativ med LED-strips

I og med at LED-strips fungerer godt mange forskellige steder, har du rig mulighed for at være yderst kreativ med denne type af belysning. Du kan rent faktisk placere en LED-strip på et område, hvor der ikke er plads til en traditionel fatning. Herunder finder du flere kreative idéer til, hvor du kan anvende LED-strips. Du kan læse mere om LED-strips hos Plusled.dk.

I køkkenet

Hænger der køkkenskabe over dit køkkenbord? Hvis dette er tilfældet, kan du placere LED-strips under køkkenskabene for ekstra belysning på dit køkkenbord. Det er helt perfekt, da det er godt med en ordentlig belysning ved køkkenbordet, når du skal lave mad, smøre madpakker, vaske op og så videre.

Ved trappen

Lys ved trappen er altid rart. Men det er ikke altid nemt at vælge den helt rette belysning til dette sted. Ligegyldigt hvilken type af trappe du har, kan du oplyse den med hjælp fra LED-strips.

LED-strips kan placeres lige netop det sted ved din trappe, hvor du mener, at det vil se bedst ud med lys. Ikke nok med at LED-strips kan være med til at skabe stemning og atmosfære ved din trappe, så vil de ligeledes give godt med lys.

Bag dit fjernsyn

Hvis du ønsker baggrundsbelysning til din fladskærm, kan du nu skabe dette med LED-strips. Du skal bare placere dine LED-strips på bagsiden af fjernsynet, hvilket du kan gøre nemt og hurtigt.

På den måde kan du skabe en rigtig smart og hyggelig belysning selv, når dit fjernsyn ikke er tændt. Desuden er det med til at øge nydelsen og fornøjelsen, når du ser dine foretrukne serier og film.

Udenfor på terrassen eller i haven

Selvfølgelig må vi ikke glemme udenfor. Med LED-strips kan du nemlig forsyne hvert hjørne af din have eller dit udendørsområde med en lækker belysning. Hvis du eksempelvis har trapper i haven, kan du placere dine LED-strips under trappetrinene for at sikre, at de er synlige i mørket. Det er også en god idé at placere LED-strips ved din terrasse. Dette vil skabe et attraktivt miljø, der giver dig og dine gæster lyst til at sidde udenfor i timevis. Der er masser af anvendelsesmuligheder, når det kommer til at placere LED-strips udenfor.