Fladskærm Test – Kæmpe fladskærms test

Fladskærm Test – Kæmpe fladskærms test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du have skiftet det gamle tv ud med et fladskærms tv? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, hvis du vil finde ud af hvilket fladskærm der er de bedste i dag.

I vores fladskærms guide kårer vi nemlig en testvinder, som vi har fundet ud fra forskellige parametre. Det kan være svært at finde ud af hvilke fladskærmsfjernsyn der er det bedste , eftersom det er en jungle for øjeblikket med mange forskellige modeller og mærker.

I vores fladskærm test har vi testet samlet 4 forskellige fladskærm fra forskellige mærker som bl.a. Samsung, LG og Sony.

Vi har samlet de forskellige fladskærm ud fra forskellige parametre som opløsning, funktioner, strømforbrug, lyd og lignende. Hvis du vil læse mere om de forskellige modeller, kan du se i vores test herunder hvor vi også kårer testvinderen.


2 bedste fladskærm er LG TV UHD 43” 43UJ651V 

Hvis ikke du vil have et 49” fladskærm hængende hjemme i stuen eller overhovedet har plads til dette, så er LG 43” UHD TV 43UJ651V et rigtig godt alternativ til en fladskærm.

Denne model er et ultra tyndt fladskærm og det ser meget bedre ud hjemme hos dig end et almindeligt tv. LG 43” UHD TV 43UJ651V er et fladskærm der har en super billedkvalitet såvel som en fantastisk lydkvalitet. Hvis du køber dette fladskærm vil det ikke være nødvendigt for dig, at tilkøbe en ekstra soundbar eftersom lyden er så god.

Lyden kommer ud fra et ultra tyndt surround anlæg som er indbygget bag i fladskærmen. LG 43” UHD TV 43UJ651V er et Smart TV, hvorfor der er mange smarte funktioner indbygget. Bl.a. er det muligt for dig, at gå direkte på internettet eller se Netflix direkte på tv’et, hvis du vil det.

Specifikationer

 • Skærmstørrelse: 43”
 • Opløsning: 4K UHD

Sony 43” UHD KD-43XE8005BEAP 

Hvis man udelukkende kigger på billedkvalitet så er Sony 43” UHD KD-43XE8005BEAP det fladskærm der er bedste af de forskellige modeller vi har med i vores fladskærms test. Sony 43” UHD KD-43XE8005BEAP har en 4K X-Reality PRO skærm og en Triluminos skærm. En Triluminos skærm er en skærm der gengiver realistiske farver og nuancer på skærm, så du får det absolut bedste og mest realistiske billede.

4K X-Reality PRO derimod er en teknologi der gennemtænker hver en detalje. Med 4K PRO er hver en scene gennemtænkt og du får det skarpeste billede med denne teknologi.

Desuden er Sony 43” UHD KD-43XE8005BEAP i energiklasse A, så strømforbruget er ikke særlig højt. Så hvis du gerne vil betale lidt ekstra for et fladskærm af højeste billedkvalitet, så bør du vælge Sony 43” UHD KD-43XE8005BEAP når du skal købe et nyt fladskærm.

Specifikationer

 • Skærmstørrelse: 43”
 • Opløsning: 4K UHD

Testvinder: Det bedste fladskærm er Samsung 49KU6405 Ultra HD

Testvinderen af vores fladskærms test har vi valgt skulle være Samsung 49KU6405 Ultra HD. Samsung 49KU6405 Ultra HD er et fantastisk fladskærms tv som er i alt 49”, der leverer et utroligt billede samt lyd.

Der er mange årsager til vi har valgt denne fladskærm. Først og fremmest så har dette fladskærm det bedste billede og den bedste lyd, men derudover så er det et Smart TV der har mange spændende funktioner. Bl.a. er det muligt at gå direkte på Netflix med et tryk på en knap på din fjernbetjening.

Det er rigtig smart, hvis du ikke ser så meget ordinært tv eller bare gerne vil se din yndlingsserie. Den samme funktion findes også med Viaplay, hvis du bruger Viaplay i stedet for Netflix.

Selvom det er et stort fladskærm så er strømforbruget ikke særlig højt. Samsung 49KU6405 Ultra HD har et strømforbrug på 123 watt, hvilket ikke er højt hvis man sammenligner med andre fladskærms tv på samme størrelse. Alt i alt synes vi at Samsung 49KU6405 Ultra HD er det absolut bedste fladskærm til prisen og derfor har vi valgt dette tv som testvinder af vores fladskærm test.

Specifikationer

 • Skærmstørrelse: 49”
 • Opløsning: 4K UHD

Samsung 40” UHD TV 40MU6175 

Det billigste fladskærm vi har med i vores test er Samsung 40” UHD TV 40MU6175.
Selvom denne model er det billigste fladskærm vi har med, så skal du dog ikke undervurdere hverken billedkvalitet eller lydkvalitet af dette fladskærm. Samsung 40” UHD TV 40MU6175 er det eneste 40 tommer fjernsyn vi har med i vores test og for mange er det den foretrukne størrelse, når der skal købes fladskærm.

Samsung er et mærke der er særdeles anerkendt indenfor produktion af fladskærms tv og derfor kan du også sagtens vælge et fladskærm som dette, hvis du vil have et godt billede og god lyd. Hvis du gerne vil have et rigtig godt fladskærm til under 5.000 kroner, så er dette et rigtig godt bud på et fladskærm af høj kvalitet.

Specifikationer

 • Skærmstørrelse: 40”
 • Opløsning: 4K UHD

Sådan finder du et godt fladskærms tv

Det kan være svært at skelne mellem hvilket fladskærms tv der er godt og dårligt. Det er et faktum at der er rigtig mange forskellige fladskærms tv på markedet, hvorfor det godt kan være uoverskueligt at finde frem til det rigtige.

Derfor har vi lavet denne guide til dig, som gerne vil finde frem til et fladskærms tv af høj kvalitet uden det koster alt for meget. Herunder kan du se hvilke parametre vi har kigget på, når vi har lavet vores fladskærms tv test. Hvis du gerne vil se hvilke produkter vi anbefaler skal du kigge i ovenstående test.

Brugervenlighed – Når man skal købe et nyt fladskærms tv er det dejligt at have et fladskærms tv der har en høj brugervenlighed. I længden bliver du træt af, at skulle gå og kigge i brugervejledningen, hvis der er funktioner du ikke kan få til at fungere i dit tv. Derfor skal du finde et fladskærms tv der er let at betjene og det nytter ikke noget, at du køber et tv der har mange funktioner, hvis ikke du ved hvordan halvdelen af dem fungerer.

Kvalitet af billede – Det absolut vigtigste du bør kigge efter i et fladskærm er naturligvis billedkvaliteten. Hvis du bruger dit tv meget, vil du blive træt af i længden at have et tv, hvor billedkvaliteten ikke er optimal. Alle de forskellige fladskærms tv vi har med i vores test er i HD. Hvis du vælger at købe en af de fladskærm vi har med i vores test, vil du være sikker på at købe et fladskærm med en god billedkvalitet.

Lyden – En ting der er lige så vigtig som billedkvaliteten er lydkvaliteten. Billede og lyd spiller sammen når man ser tv. Derfor skal lyden i det fladskærm være mindst lige så god, som billedet. Hvis der ikke er ordentlig lyd i det fladskærm du vil købe, så vil du blive træt af det på sigt. Det er selvfølgelig også muligt at købe en ekstern soundbar til dit tv, hvis du vil gå all in på lyd.

Pris – Hos rigtig mange danskere tænker man over, hvad et fladskærm må koste og derfor er dette også et afgørende parameter. Prisen er noget af det første man kan bruge til at udelukke de fladskærm man ikke vil købe. Et godt råd til dig ville være, at lave et budget for, hvor meget du vil bruge på at købe et nyt fladskærms tv. Når du har gjort det så ved du også meget bedre, hvad det er for en type tv du skal gå efter og hvor meget det må koste.

Tilslutning og opsætning – Når man har købt sit nye fladskærms tv, hvor let er det så at tilslutte det og sørge for opsætning? Uanset hvilket fladskærm du køber, så følger der altid en brugervejledning og opsætningsguide med til. Der er nemlig stor forskel på, hvordan man tilslutter sit fladskærm fra tv til tv. Derfor vil vi anbefale dig at følge de individuelle guides og vejledninger der hører med, når du køber et fladskærm.

Forbrug – En ting du også skal være obs. på når du skal købe fladskærms tv er strømforbruget. I rigtig mange hjem i Danmark kører tv’et stort set hele tiden. Selvom man ikke bruger sit tv kører det i mange hjem nemlig i baggrunden på news, eller så ser børnene måske Disney Channel el. lign. Derfor skal man være meget obs. på, hvor meget strøm det fladskærms tv bruger, som man kigger på.


Gode mærker indenfor fladskærms tv

I dag er der rigtig mange forskellige mærker på markedet, når man skal ud og købe et fladskærms tv. Hvordan finder man så ud af hvilke mærker der er gode og hvilke man bør holde sig fra, hvis man vil have et godt fladskærms tv? Lige netop af ovenstående grund har vi lavet denne liste, hvor du kan se hvilke fladskærms tv mærker vi anbefaler dig at vælge når du skal købe et nyt fladskærms tv.

 • Samsung
 • LG
 • Sony
 • Philips
 • Finlux
 • Panasonic
 • Grundig

Hvis du følger ovenstående guide når du skal købe nyt fladskærm, så vil du uden tvivl finde et nyt tv du vil blive glad for. Hvis du vil være helt sikker på at finde det absolut bedste fladskærms tv, så bør du følge vores anbefalinger og købe et af fladskærms tv vi har valgt i ovenstående test.

Vi håber du kunne bruge vores fladskærms test og at du finder den nyttig. Hvis du har forslag til andre produkter eller kategorier vi gerne må teste i fremtiden, så send os en mail eller læg en kommentar. Vi vil hellere end gerne høre fra dig.

Få den bedste lyd til dit fladskærm med en soundbar. Se vores Soundbar test her.

LÆS OGSÅ: Er du på udkig efter et nyt elselskab?