Gamer Headset Test – Find det bedste gaming headset

Gamer Headset Test – Find det bedste gaming headset

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Spiller du meget computer, Playstation, Xbox eller lignende? Så er du sikkert også selv klar over, hvor meget det kan forbedre din spiloplevelse at bruge et godt gamer headset når du skal game.

Det kan ikke kun forbedre din spiloplevelse, men det kan ligeledes også gøre dig til en bedre spiller. Det kan eksempelvis være en stor fordel, at have et godt gaming headset, hvor der er ordentlig lyd hvis du spiller meget skydespil. Specielt i spil som Counter Strike, Call of Duty og Battlefield kan man bruge sounds når man spiller.

Derfor har vi lavet denne gamer headset guide til dig, så du kan finde det absolut bedste gamer headset og du vil få en endnu bedre lydoplevelse når du spiller.

Vi har valgt 3 forskellige gamer headsets i vores test. Vi har blandt andet fundet modeller fra både SteelSeries, Corsair og Creative. Alle 3 er særdeles populære mærker når vi snakker gaming headsets og gaming udstyr generelt.

Vi har kigget på mange forskellige faktorer og inddraget produkter, der klarer sig godt i tests, får gode brugeranmeldelser eller ekspertanbefalinger. Hovedsageligt har det naturligvis været lydoplevelsen i et headset, som vi har kigget på, men vi har da ligeledes også kigget på headset typen, pris og om det er et gaming headset der er trådløs eller ej.

Du kan se hele vores guide herunder og længere nede på siden, kan du også læse en miniguide, til de faktorer du bør kigge mest efter når du skal købe et gamer headset.


Bedst i test: SteelSeries Siberia 800 gaming headset

Vi har ikke været i tvivl da vinderen af vores gamer headset test skulle kåres. Testvinderen blev SteelSeries Siberia 800 og vi har valgt netop dette gaming headset af flere forskellige årsager. SteelSeries Siberia 800 er et over-ear headset og derfor er du sikker på den absolut bedste lydkvalitet der kan fås i et gaming headset.

SteelSeries Siberia 800 er det gaming headset vi har testet, som har den absolut bedste komfort. Derfor kan du uden problemer sidde på dette headset på ørerne i mange timer når du spiller, uden at det bliver ubehageligt på nogen måde.

Der medfølger 2 genopladelige batterier som skal sidde i dit headset og som hurtigt kan blive ladet op igen. Selvom dette headset kører på batterier, så har de en særdeles lang batterilevetid. Så det er ikke sådan at du skal gå og lade dem op hele tiden. 

SteelSeries Siberia 800 er et headset, som skal tilsluttes til din konsol eller computer trådløst. Når du køber SteelSeries Siberia 800 medfølger der også et OLED display, hvor du selv kan styre alle lydindstillinger fra. Lige fra hvor meget discant og bass du vil have ind over lyden.

På dit display kan du også se batteriniveauet og inden det løber tør for strøm se, om det skal lades op for strøm igen. SteelSeries Siberia 800 er et gamer headset som mange professionelle computerspillere gamer med, og derfor vil du uden tvivl få den bedste spiloplevelse med dette headset.

Passer til både computer og konsol

Hvis du vil have et gaming headset som er kompatibelt med både computer såvel som konsol, så skal du købe dette headset fra SteelSeries. Det er ikke mange gaming headsets der er kompatibel til både computer og konsol. Du kan sætte SteelSeries Siberia 800 til både PlayStation 3, PlayStation 4 og Xbox, PC og Mac.

Derfor kan du selv bestemme, hvor du vil bruge dit headset og hvilke spil du vil bruge dit headset til at spille med. Så hvis du vil have det absolut bedste gamer headset på markedet, med den bedste lydkvalitet, så er SteelSeries Siberia 800 gamer headset et oplagt valg.

Specifikationer

 • Headset type: Over-ear
 • Trådløs: Ja

2 bedste gamer headset: Corsair RGB USB 7.1 gaming headset

Hvis ikke du vil bruge knap 2.000 kroner på et gaming headset, som testvinderen af vores gaming headset test koster, så vil vi anbefale dig at vælge Corsair RGB USB 7.1 som gamer headset. Det er på mange måder et headset der minder om testvinderen fra SteelSeries og er samtidigt noget billigere til kun 799 kroner.

Derfor synes vi faktisk at dette gamer headset er det bedste til prisen. Corsair RGB USB 7.1 er et over-ear headset med god komfort. Der er naturligvis også indbygget mikrofon i dette headset. Selve mikrofonen kan du vælge at klappe ind når du ikke bruger den, eller at tage den på når du skal bruge den.

Corsair RGB USB 7.1 skal tilsluttes med USB og er derfor ikke et trådløst headset. Kabellængden er på 1,8 meter hvilket er længe nok uanset om du sidder på en stationær computer, bærbar computer eller du spiller på din PlayStation eller Xbox.

Gør dit headset personligt med Corsair RGB gamer headset

En unik funktion med Corsair RGB gamer headset er, at du kan gøre dit headset personligt. Du har 16.8 millioner forskellige farve muligheder, som du kan sætte dit headset fra Corsair til at lyse med CUE software.

Du kan synkronisere dit headset til at lyse med de forskellige lyde der er i spillet og lignende. En rigtig cool funktion som dine venner helt sikkert vil misunde dig for.

Specifikationer

 • Headset type: Over-ear
 • Trådløs: Nej

Creative DRACO HS880 gamer headset 

Hvis du ikke vil bruge mere end 400 kroner på et gamer headset, så skal du købe Creative DRACO HS880. Dette er en rigtig god model til billige penge, som har en høj lydkvalitet.

Creative DRACO HS880 er et gaming headset der har god lyd og som samtidigt har komfort i højsædet. Creative DRACO HS880 er et headset der sidder perfekt om hovedet uanset, hvilken slags hovedform dit hoved har. 

Creative DRACO HS880 er et over-ear headset der skal tilkobles med kabel og er derfor ikke trådløs. Der er også indbygget mikrofon i dette headset, som kan være en stor fordel, hvis du spiller meget multiplayer og online spil. En smart funktion med Creative DRACO HS880 er at det er så let at transportere.

Hvis du vil pakke dette headset ned i din taske, eller du har en lille taske så kan du bare folde headsettet sammen. Der medfølger også et rejseetui til dette headset, som du kan pakke den i når du er på farten med Creative DRACO HS880.

Specifikationer

 • Headset type: Over-ear
 • Trådløs: Nej

Sådan finder du det bedste gaming headset

Det kan være svært at tage stilling til, hvilket gaming headset man skal vælge når man skal købe et nyt. Hvis du er begynder og ikke har så meget erfaring med gaming udstyr, så kan det være ekstra svært at finde rundt i, da der er mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem.

Derfor har vi lavet en miniguide til dig herunder, hvor du kan se de parametre du bør kigge efter når du skal købe et nyt gamer headset. Du kan se hele vores liste herunder.

Lydkvalitet – Det absolut vigtigste når du skal købe et nyt gamer headset er helt klart lydkvaliteten. Det er det der bør være det afgørende parameter for, hvilket gamer headset du i sidste ende vælger at købe. Men hvordan kan man se hvilket par høretelefoner der er bedst til gaming, hvis man eksempelvis vil købe det på nettet? Det har vi heldigvis gjort for dig og derfor kan du se de 3 bedste gaming headsets med den bedste lyd, i ovenstående gamer headset test.

Mikrofon i headset – Et andet vigtigt parameter når du skal købe et gamer headset er, hvorvidt der er en mikrofon i eller ej. Det kan være du er en passiv gamer, som ikke har brug for at snakke med andre online eller at du kun spiller singleplayer i de spil du spiller. Hvis du spiller meget online kan det dog være rart, at have en mikrofon så man kan snakke med sine venner, medspillere eller lignende. Normalt er det ikke meget dyrere at købe et headset med mikrofon i.

Headset type og komfort – Der er mange forskellige headset typer at vælge imellem. Du kan både købe on-ear, in-ear og over-ear headsets. In-ear headsets er dog ikke beregnet til gaming og her vil du ikke få en særlig god lydoplevelse sammenlignet med over-ear headsets. Det er da også netop over-ear headsets vi vil anbefale dig, at vælge når du skal købe et gaming headset. Med et over-ear gaming headset får man bare den bedste lydoplevelse og den bedste komfort.

Pris på headset – Der er stor forskel på hvad man kan købe et gaming headset for. Du kan både købe et gaming headset for 300 kroner såvel som for 2.000 kroner. Der er bare stor forskel på, hvilket slags headset du får og hvor god kvaliteten af det er. Inden du begynder at kigge på et nyt headset til gaming, så skal du finde ud af med dig selv om, hvor mange penge du vil bruge på et headset.


De bedste mærker indenfor gaming udstyr og gamer headset

Når vi har anbefalet gaming headsets og lavet vores test generelt, har det været vigtigt for os at vi har anbefalet nogle mærker, som også laver andet godt gaming udstyr.

Så ved du nemlig hvilke mærker du i fremtiden skal vælge, når du skal købe gaming udstyr, uanset om det er et gaming headset, en gaming mus eller et gaming keyboard. Du kan se hele vores liste, over de mærker vi anbefaler dig at kigge efter, når du skal købe et nyt gamer headset:

 • SteelSeries
 • Creative
 • Corsair
 • Bose
 • Trust
 • ASUS
 • SpeedLink
 • Gigabyte

Vi håber du kunne bruge vores gaming headset test til noget, og at du vil finde det bedste headset til dig når du skal game. Du skal ikke gå på kompromis med et headset til gaming, da lyden er en stor del af den samlede spiloplevelse.

Hvis du vil være sikker på at købe et rigtig godt gaming headset, så vil vi klart anbefale dig at vælge en af de gamer headsets fra vores gaming headset test. Så er du sikker på den absolut bedste lydoplevelse når du skal game.

Se også vores test med almindelige høretelefoner lige her.