Gode råd: Når du mister et barn

Gode råd: Når du mister et barn

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Har man ikke før prøvet at miste et barn, kan man ikke sætte sig ind i denne følelse – for denne følelse må være den mest forfærdelige af alle. Når man får et barn, ændrer man sit eget liv i et forsøg på at gøre plads til en lille ny. Man forbereder sig på en lykkelig tid helt uvidende om, at det senere vil blive til et mareridt. At miste et barn gør ondt, og det liv man havde skabt, bliver nu vendt på hovedet, og det bliver aldrig det samme igen.

Tiden efter

Der vil højst sandsynlig ikke gå en dag uden, at man tænker på sin afdøde søn eller datter. Du som mor eller far vil højst sandsynlig også opleve en del gener i form af søvnbesvær og stress. I sådan en situation er det vigtigt, at I søger hjælp. Det kan f.eks. være en god ide at snakke med en psykolog, som kan forsøge at sætte sig ind i jeres situation, og I kan få lov til at komme ud med alt det, som I har på hjertet.

Begravelsen

Selve forberedelsen til begravelsen kan være svær at overskue, og det er helt okay, at man siger, at man ikke kan være med. En bedemand vil i denne situation være oplagt at tage kontakt til, fordi han eller hun arbejder med at arrangere begravelser. Alt, hvad det kræver for dig som kunde, er, at du deltager i en personlig samtale og er i stand til i en nogenlunde grad at uddybe, hvad du ønsker til begravelsen. Herefter er det bedemandens opgave at sørge for, at du får det, som du gerne vil have det.

Byens Begravelser i Odense

Bor du i Odense, er Byens Begravelser en god løsning for dig, der mangler en bedemand i den svære tid. Læs mere om din lokale begravelsesforretning i Odense her.