Guide til en hyggelig miniferie i smilets by

Guide til en hyggelig miniferie i smilets by

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det sker, at ferien kan virke uoverskueligt langt væk, når først solen begynder at skinne og det så småt bliver sommervarmt. Thailand kunne være skønt, tænker du måske, men man behøver faktisk ikke at tage om på den anden side af jorden for at komme på ferie. Mindre kan også gøre det, og nogle gange vil en miniferie i Danmark kunne gøre tricket nok så fint. Danmark er fyldt med skønne byer, og Aarhus er i den grad en af dem. Hvis du før har været på besøg i smilets by, vil du sikkert vide, at der er nok at tage sig til. Særligt hvis solen skinner, er mulighederne så godt som uden ende, og derfor kan det være en god idé allerede inden turen at overveje, hvad der står øverst på listen.

Godt til ganen

En af de helt nødvendige ting er i hvert fald at få noget at spise. Det kan være, du har lyst til burger Århus, og det kan være, at du er mere til det asiatiske køkken. Lige meget hvad du drømmer om, kan du næsten stensikkert finde det i Aarhus. Her er caféer og restauranter på hvert et gadehjørne og i alle afskygninger. Eksempelvis kan du få en plads i solen nede langs åen, eller du kan tage ud og spise på den idylliske Marselisborg Lystbådehavn. Her kan du også få hjemmelavet is, hvis du i virkeligheden er mere lækkersulten end rigtigt sulten. En ting er helt sikkert, og det er, at du nok skal finde lige netop det køkken eller den madtype, du søger, i Aarhus.

Grønne naturperler

Ud over noget at spise skal du selvfølgelig også opleve selve byen. Det kan du oplagt gøre udenfor, i så fald du er så heldig, at vejret er godt. Hvis solen skinner, og det i det hele taget er varmt nok, kunne du eksempelvis tage en tur på stranden. Ved den permanente er du både tæt ved by og natur, og du kan bagefter gå en smuk tur i skoven. Herfra er der havudsigt, og du er samtidig tæt ved den hyggelige bydel Trøjborg, som også er fyldt med restauranter, caféer og barer.

Sjov for børn og barnlige sjæle

Hvis du er på tur med børn, kan det være, at en mere aktiv tur virker lokkende. Det kunne eksempelvis være en tur i Tivoli, der også ligger tæt på både natur og vand. Her er der lagt op til en sjov og hyggelig dag for både børn og barnlige sjæle, og I kommer stensikkert ikke til at kede jer.