Håndstøvsuger Test – De 4 bedste håndstøvsugere på markedet

Håndstøvsuger Test – De 4 bedste håndstøvsugere på markedet

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne test skal vi tage et kig på de mange forskellige håndstøvsugere der findes på markedet. Det kan være svært at tage stilling til, hvilken man skal have, da der er så mange forskellige på markedet. Du har derfor muligheden for, at læse denne test, som gør det nemmere for dig, at finde lige præcis den støvsuger du har brug for.

Du finder altså i denne test af håndstøvsugere, nogle af de bedste på markedet, som vi holder op mod hinanden, så du kan finde rundt i, hvad du bedst synes om, og hvor meget du gerne vil give for din håndstøvsuger. Du får altså meget nemmere ved, at vælge lige præcis den du skal bruge, hvis du tager et kig i denne test.

Vi har samlet nogle af de bedste mærker i denne test, og det er helt sikkert også nogle mærker du kender. Her er Nilfisk, Bosch, DeLonghi og Electrolux.

Vi har samlet nogle af de bedste mærker i denne test, og det er helt sikkert også nogle mærker du kender. Her er Nilfisk, Bosch, DeLonghi og Electrolux.

Du kender med sikkerhed de forskellige mærker, som har mange års erfaring tilsammen. Det er med andre ord også din sikkerhed for, at du finder noget, som har den allerhøjeste kvalitet, og som holder i mange år. Nogle har flere funktioner eller muligheder end andre, hvorfor man ikke blot kan sammenligne på pris. Her får du nemlig ikke alle info om, hvad de forskellige modeller kan.

Formålet med denne test er, at du skal finde den håndstøvsuger, som du lige står og mangler. Vi har udvalgt nogle af de bedste på markedet, for at du får allermest for dine penge.

Der er noget for enhver økonomi, som gør det muligt for dig, at finde din håndstøvsuger blandt disse, også. Så læn dig godt tilbage, og find din næste model. Nogle har flere funktioner end andre, mens andre så kan noget helt andet. Derfor er denne test også holdt meget bredt.


Bosch BBH22041

Den næste i rækken kommer fra den tyske gigant Bosch, som laver alt lige fra boremaskiner til ovne. De har også kastet sig over støvsugere i en del år, hvorfor de har fremstillet denne lækre håndstøvsuger, der har en række forskellige funktionaliteter, som gør det muligt for dig, at gøre dit hjem rent på den mest effektive måde. Denne model er ligeledes en 2 i én støvsuger.

Det betyder med andre ord, at du får en mindre støvsuger med i den her model, som kan klare de mindre opgaver, som f.eks. at støvsuge sofaen, eller fjerne spindelvæv i hjørnerne.

Du har her en super funktionel håndstøvsuger, som du med lethed kan anvende i hele huset. Det giver dig en enorm fleksibilitet, da du ikke skal bruge ledning eller noget. Samtidig med, at den ikke fylder alverden.

Du har mulighed for, at indstille den til to forskellige hastighedstrin, alt efter hvilken opgave du skal gennemføre. Det giver dig altså en alsidig håndstøvsuger, som gør det nemmere for dig, at klare alle opgaver i huset, som kræver en støvsuger. Du får langt nemmere ved, at komme ind alle de steder, hvor du ikke lige normalvis kommer ind. Derfor bliver din rengørings også meget mere effektiv.

For at gøre det så nemt som muligt når du skal tømme støvbeholderen og gøre filter rent, er den udstyret med en nem tømning, så du ikke skal bøvle med det. Samtidig er det også muligt for dig, at vaske filteret i denne støvsuger, så du ikke behøver at skifte filter hele tiden. Den er ligeledes udstyret med et EasyClean system, som gør det nemt at gøre resten af modellen ren.

Specifikationer:

 • Køretid: 44 minutter
 • Batteri: 20,4 volt
 • Opladningstid: 16 timer

Electrolux ZB5020

Bedste håndstøvsuger

Den tredje i rækken kommer fra den store elektronik gigant Electrolux, som har leveret flere forskellige ting til hjemme, de sidste mange, mange år. De er især kendte for deres hvidevarer, som står i de fleste danske hjem. Du har altså muligheden for, at få en virkelig god håndstøvsuger, som i den grad er i fantastisk kvalitet, til meget få penge. De er kendte for deres høje kvalitet, uden det skal koste en helt masse.

For at gøre sugeevnen så god som overhovedet muligt, har man udstyret denne model med et PerformancePro mundstykke, som giver dig en ekstra stærk sugestyrke, sammen med en innovative motor, som Electrolux har installeret i denne model. For at gøre denne type så brugbar som muligt, har den et ekstra stærkt batteri, som giver dig helt op til 50 minutters brug. Det betyder altså med andre ord, at du kan støvsuge hele hjemmet, uden du skal lade op undervejs.

Ved at have udstyret denne model med 180 graders manøvrering, har du altså muligheden for, at du kan komme rundt alle de steder, som du ikke normalt ville kunne, fordi du har en langt mere brugbar støvsugerhoved på denne maskine. Kombineret med ekstra stærk sugestyrke, har du altså en prisvinder her. Du kan klare alt i huset, som kræver en støvsuger, med denne lækre sag fra Electrolux.

Hvis du er træt af, at der sidder hår og fnuller i børsterne på din støvsuger, skal du ikke være bekymret for det, hvis du vælger denne model. Her er nemlig den meget innovative BrushRollClean, som ved et tryk på en pedal, renser børsterne på din støvsuger. Hvis du har behov for at gøre rent, hvor der måske ikke er så meget lys, er denne model naturligvis også udstyret med LED lys, som gør det nemmere for dig at se.

Specifikationer

 • Køretid: 50 minutter
 • Batteri: 25 volt
 • Opladningstid: 3,5 time

Nilfisk Handy 2in1 14.4v

billig håndstøvsuger

Den sidste vi skal kigge på i denne test, er fra det verdensomspændende og kendte mærke, Nilfisk. De har i generationer lavet nogle af de bedste støvsugere på markedet, som folk har elsket, og du har helt sikkert også haft en engang, eller måske dine forældre.

Nilfisk er for støvsugere, hvad Ferrari er for biler. Sådan er der mange der tænker om Nilfisk. Der er mange som har en Nilfisk i deres hjem, hvilket du også bør have.

Denne model er udstyret med en mindre støvsuger, som også gør det muligt for dig, at klare de mindre opgaver, som kan kræves indimellem. Du får altså virkelig en kraftig støvsuger, hvis du vælger denne.

Den har også en batteritid på hele 40 minutter, hvilket bør være nok, til at kunne støvsuge hele huset, eller din lejlighed. Der er en roterende børste i hovedet på denne model, som nemt opfanger hår og krummer, samt andet skidt der er på dit gulv eller andre steder i hjemmet.

Du kan folde håndtaget sammen, så den ikke fylder alverden, hvis du gerne vil gemme den af vejen. Hvis filteret er ved at være godt fyldt op, kan du nemt vaske det, da denne model har et vaskbart filter, som giver dig muligheden for, at gøre det rent. For at du kan have den allerbedste komfort mens du gør rent med denne model, er den udstyret med et lækkert håndtag med blødt greb, som gør den særdeles ergonomisk.

Denne er meget nem at tømme, da den er udstyret med et poseløst opholdsrum for skidt. Du kan altså nemt tømme den ned i din skraldespand, uden det helt store brug af poser og andet.

Det giver dig også en meget alsidig støvsuger, da du ikke skal bruge tid, eller penge, på at købe poser til den. Den er ligeledes let at manøvrere rundt i huset, da den har et drejbart hoved, som gør at du kan komme rundt omkring i de steder, hvor du normalt ikke kan komme. Alt i alt en super lækker støvsuger, som Nilfisk har produceret.

Specifikationer

 • Køretid: 40 minutter
 • Batteri: 14,4 volt
 • Vægt: 2,7 kg

DeLonghi XLR25LE.GY

bedst i test håndstøvsuger

Den første vi skal tage et kig på, kommer fra DeLonghi, som er kendte for flere forskellige ting til køkkenet og hjemmet. Især deres espresso- og kaffemaskiner, er noget de i den grad er kendte for. Man skal dog ikke glemme deres håndstøvsugere, som også i den grad har fundet plads i forbrugernes hjem, som værende en rigtig god støvsuger.

Denne specifikke støvsuger har noget der kaldes et Easy Clean system, som gør det nemt for dig, som navnet antyder, at gøre den ren. Derfor slipper du altså for, at der er skidt der befinder sig i støvsugeren, når du skal bruge den. Det vil optage plads, og du skal skifte filteret oftere. Det slipper du for, hvis du vælger den her håndstøvsuger fra DeLonghi.

Batteriet er et langtidsholdbart Lithium Ion batteri, som yder 25 volt. Det betyder altså at du har nok strøm på, til at kunne støvsuge hele dit hjem, og ikke behøver at holde pauser undervejs.

Derfor er der også installeret et hurtigladning system, så du ikke skal vente for længe på, at din støvsuger bliver klar til brug. For at gøre denne håndstøvsuger så alsidig som muligt, er den udstyret med en multifunktions børste, som gør det muligt for dig, at anvende den flere forskellige steder.

Den er ligeledes også udstyret med en ekstra lille støvsuger, som du kan klikke ud af den store støvsuger, hvis du skal bruge den til mindre opgaver, hvis du f.eks. har krummet i sofaen. Der vil den være helt perfekt til lige netop dette formål, men også mange andre. Denne model har også et super effektivt spiral filter.

Specifikationer

 • Køretid: 35 minutter
 • Batteri: 25,2 volt
 • Opladningstid: 2 timer

Hvad skal du kigge efter, når du køber en håndstøvsuger?

Når du skal finde dig en håndstøvsuger, er det vigtigt, at du finder lige præcis den der passer til dine behov. Det kan være svært at manøvrere rundt i de mange forskellige håndstøvsugere på markedet, hvorfor vi har lavet denne guide. Har du ofte brug for at din støvsuger skal kunne tage de små hurtige ting, som du måske lige har spildt eller tabt, skal du overveje en af de modeller, der har en integreret ministøvsuger i sig.

Pris – Når du skal finde dig en håndstøvsuger skal du tænke dig godt om, når det kommer til prisen. Der er nemlig mange forskellige prislejer, som du skal overveje, inden du går i gang med jagten.

Du kommer rigtig langt for mellem 1.500-2.000 kroner, hvis du gerne vil have en alsidig og lækker håndstøvsuger. Det er her de fleste håndstøvsugere befinder sig, i lige netop det prisleje. Det er måske lidt dyrt for en støvsuger tænker du. Men her slipper du altså for, at have ledninger og store tunge støvsugere, og flere gange får du to støvsugere i en.

Funktionalitet – Du skal tænke over, hvilke funktionaliteter som din næste håndstøvsuger skal have. Det kan være, at du gerne vil have en ekstra støvsuger, som kan klare de små opgaver.

Så skal du vælge en håndstøvsuger med en integreret mindre støvsuger i, som kan klare de små opgaver for dig. Det har de fleste, og det er super smart, og kan spare dig en masse tid. Du skal heller ikke have den store støvsuger frem, rulle ledning ud, finde en stikkontakt osv. Du er ligeledes også fri for poser.


Her finder du din næste håndstøvsuger

I denne test har vi udvalgt nogle af de bedste produkter. Vi har fundet dem hos forskellige anerkendte forhandlere, så du kan finde den så billigt som muligt, eller finde et alternativ i deres store sortiment.

De mærker vi har valgt i denne test, er nogle af de bedste på markedet, hvorfor de helt sikkert også vil falde i din smag. De mærker som er i denne test er:

 • DeLonghi
 • Bosch
 • Electrolux
 • Nilfisk

Vi håber denne test har gjort det nemmere for dig, at vælge lige præcis den håndstøvsuger, som du har brug for. Vi har holdt testen bredt, så du ikke skal bekymre dig om, om der er andre på markedet, som måske er bedre.

Vi har valgt noget fra de mærker som du helt sikkert kender, hvorfor du med lethed kan vælge din favorit blandt disse. Du vil opleve hvor meget nemmere det er, at have en håndstøvsuger, fremfor en almindelig støvsuger.