Hårtrimmer Test – Den bedste hårtrimmer

Hårtrimmer Test – Den bedste hårtrimmer

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi har fået mange henvendelser her på siden, om ikke vi ville lave en hårtrimmer test. Det har vi naturligvis valgt at eftergive, så du kan finde den helt rigtige hårtrimmer der passer til dig.

Det kan være svært at tage stilling til, hvilken hårtrimmer man skal købe eftersom der er så mange forskellige på markedet. Der er mange forskellige mærker og modeller der har forskellige funktioner. Derfor har vi lavet denne hårtrimmer test, hvor du kan finde frem til den bedste hårtrimmer lige herunder.

I vores hårtrimmer test har vi valgt at 3 forskellige hårtrimmere. De 3 hårtrimmere vi har testet mener vi er de bedste hårtrimmere der er på markedet i øjeblikket.

Vi har fundet hårtrimmere fra mærker som Panasonic, BaByliss og Philips. Testvinderen blev Panasonic ER1611. Du kan læse meget mere om denne model herunder og hvorfor vi har valgt lige netop den hårtrimmer som den bedste.


Bedst i test: Panasonic ER1611 Hårtrimmer

Testvinderen af vores hårtrimmer test har vi valgt skulle være Panasonic ER1611 Hårtrimmer. Der er flere forskellige årsager til vi har valgt denne hårtrimmer fra Panasonic, som vores testvinder. Panasonic ER1611 Hårtrimmer har i alt 3 afstandsholdere og 6 forskellige klippelængder, som du frit kan indstille alt afhængigt efter brug. Panasonic ER1611 har en maks klippelængde på 15 mm.

Panasonic ER1611 Hårtrimmer har en batterilevetid på i alt 50 minutter, hvilket er længe nok til en klipning og hvis du ikke har fået den ladet op, så er det også muligt at bruge Panasonic ER1611 både med og uden ledning. Der er også indbygget batteri indikator, hvis du skulle være i tvivl om batteriniveauet.

Desuden er denne model en multitrimmer så dvs. at du både kan bruge den til barbering på kroppen eller i ansigtet, såvel som til trimning af dit hår. Der medfølger også en praktisk stander til Panasonic ER1611.

Der er ingen tvivl om at dette er den bedste hårtrimmer du kan få til prisen, hvorfor vi klart vil anbefale Panasonic ER1611 når du skal købe ny hårtrimmer.

Specifikationer

 • Klippelængde: 15 mm
 • Ledningsfri brug: 50 minutter

BaByliss E960 hårtrimmer 

bedste hårtrimmer

Hvis du har brug for en hårtrimmer der kan klippe i en god længde, så er BaByliss E960 Hårtrimmer lige noget for dig. BaByliss E960 er den hårtrimmer i vores test, der har den absolut længste klippelængde på i alt 25 mm. Det er altså en stor fordel, hvis du ikke vil have helt korte sider eller bare gerne vil have en god længde på toppen.

BaByliss E960 Hårtrimmer har måske ikke den længste batterilevetid, som kun er på 40 minutter. Det er dog længe nok til en enkelt klipning. Men skulle det ske at du havde glemt at oplade din hårtrimmer til næste gang du skulle bruge den, så er det heldigt at BaByliss E960 Hårtrimmer har quick ladning på 30 minutter for hver 8 minutter du bruger den.

Hvis du ikke kan vente med brug kan du altid blot sætte den i opladeren og så klippe samtidigt. Denne hårtrimmer fra BaByliss har et ekstra bredt skær på 45 mm.

Specifikationer

 • Klippelængde: 25 mm
 • Ledningsfri brug: 40 minutter

Philips BT5202/80 hårtrimmer 

hårtrimmer bedst i test

Den billigste hårtrimmer vi har med i vores test er denne Philips BT5202/80 Hårtrimmer. Du skal dog ikke tage fejl, for Philips er normalt kendt for at lave gode maskiner til håret og denne model er ikke en undtagelse. Hvis du vil have en skarp og holdbar hårtrimmer, så skal du vælge Philips BT5202/80.

En af de store fordele ved denne hårtrimmer er, at den har en lang batterilevetid ift. de andre hårtrimmere vi har testet. Philips BT5202/80 Hårtrimmer har en batterilevetid på i alt 60 minutter. Philips BT5202/80 er også det, hvad man kan kalde for en multitrimmer, så dvs. du også kan bruge den til ansigts barbering og barbering på kroppen.

Philips BT5202/80 er naturligvis også genopladelig og den er ligeledes også vaskbar, så du kan bare skylle den under vandhanen efter brug. Det eneste minus der er ved denne hårtrimmer er at den ikke kan klippe længere end 10 mm. Hvis du kun har behov for at klippe under 10 mm så er det dog en rigtig fornuftig hårtrimmer, som vi godt kan anbefale til dig. Du skal dog lige være obs. på at hvis du skal klippe længere end 10 mm, så skal du ikke vælge denne hårtrimmer.

Specifikationer

 • Klippelængde: 10 mm
 • Ledningsfri brug: 60 minutter

Sådan finder du den bedste hårtrimmer

Der kan være mange forskellige faktorer der spiller ind når du skal købe en ny hårtrimmer. Det er måske ikke alle du har tænkt over, så derfor har vi lavet denne liste til dig, som gerne vil finde den absolut bedste hårtrimmer. I vores hårtrimmer test har vi kigget på nedenstående faktorer som bl.a. batterilevetid, pris, om hårtrimmeren er med eller uden ledning og om der er et godt greb. Alle faktorer er nogle du bør kigge efter, når du skal købe en ny hårtrimmer. Læs mere om hvert enkelt punkt herunder.

Med eller uden ledning – Når du vil købe en ny hårtrimmer, skal du tage stilling til om du vil købe en hårtrimmer med eller uden ledning. Dvs. en hårtrimmer der har et genopladeligt batteri i sig, eller som bare kører på ledning. Hvis du køber en hårtrimmer uden ledning så vil du have meget lettere ved, at komme til under barbering. Der vil ikke være nogen ledning der irriterer dig under trimning af dit hår, og på den måde vil du opnå den optimale trimning.

Levetid for batteri – Hvis du vælger en hårtrimmer uden ledning, som kører på genopladeligt batteri, så er en ting du også skal tage stilling til, hvor lang levetiden for batteriet er. Det er meget varierende for, hvor lang batterilevetiden er i en hårtrimmer og de hårtrimmere vi har testet, har en batterilevetid mellem 40 til 60 minutter. Det er længe nok til når du skal trimme håret. Så længe du husker at lægge din hårtrimmer til opladning hver gang efter du har brugt den.

Pris – Inden du overhovedet begynder at kigge efter en hårtrimmer, så skal du finde ud af hvad dit budget er. Der er stor variation i hvad en hårtrimmer kan koste. Pris og kvalitet hænger tit sammen og lige netop af denne grund skal du finde ud af, hvor meget du vil bruge på en hårtrimmer. Du kan dog sagtens få en god hårtrimmer i prislejet 600 kroner til 1000 kroner, hvor samtlige af de hårtrimmere vi har med i vores test er prissat.

Ergonomisk greb og komfort – Når man skal klare barbering eller trimning af håret, så er det dejligt at have en trimmer med god komfort og et godt ergonomisk greb. Alle de hårtrimmere vi har med i vores test har et fast og ergonomisk greb, så du er sikker på optimal barbering og hårtrimning.


Ofte stillede spørgsmål om hårtrimmere

Man kan have mange forskellige slags spørgsmål i forbindelse med køb af en hårtrimmer. Derfor har vi lavet en liste over de oftest stillede spørgsmål vi har fået, når folk skal købe en ny hårtrimmer. Hvis du har andre spørgsmål ifb. køb af hårtrimmer så må du hellere end gerne lægge en kommentar, og vi vil svare på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Kan man bruge sin hårtrimmer når man er i bad?

Ja, de fleste hårtrimmere man kan købe er det faktisk muligt at bruge i badet eller generelt bare vådt. Der er nogle der foretrækker at trimme håret i badet. Vi vil dog anbefale dig at have helt tørt hår, før du begynder at trimme håret. Du vil få langt den bedste trimning, hvis dit hår er helt tørt. Du skal dog være sikker på at den hårtrimmer du bruger i badet kan tåle det, for ellers er der en risiko for at den kan gå i stykker.

Hvilke blade skal man vælge til sin hårtrimmer?

Når du skal vælge den hårtrimmer du skal købe, hvilke blade er så bedst at have på sin hårtrimmer? Her hos Testbladet.dk anbefaler vi at du vælger en hårtrimmer der har titanium knive. Det er de skarpeste blade du kan få når du skal købe en hårtrimmer. Desuden vil vi også anbefale dig at finde en hårtrimmer der har selvslibende blade. Det gør dit arbejde meget lettere, og så er du sikker på din hårtrimmer ikke får dårlige og uskarpe knive hurtigt.


De bedste hårtrimmer mærker

Der findes rigtig mange forskellige slags hårtrimmere og andre produkter, som kan erstatte dit behov for en hårtrimmer. Mange bruger også multitrimmere når de skal klippe håret, så hvilke mærker er egentligt de bedste at gå efter, når man skal købe en ny hårtrimmer? Du kan se vores liste over de hårtrimmer mærker vi anbefaler herunder.

 • Philips
 • BaByliss
 • Braun
 • OBH
 • Bosch
 • Panasonic
 • Wella
 • Remington

Vi håber du kunne bruge vores hårtrimmer test til noget, og at du vil følge de råd og anbefalinger vi har angivet i ovenstående test. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende køb af en hårtrimmer, så må du hellere end gerne stille spørgsmålet i kommentarfeltet og vi vil svare hurtigst muligt, så alle kan se svaret. Vi ønsker dig held og lykke med din nye hårtrimmer.