Høretelefoner Test – Find de bedste høretelefoner

Høretelefoner Test – Find de bedste høretelefoner

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du have et nyt sæt høretelefoner? Så er du kommet det helt rette sted hen, for i denne uge har vi testet høretelefoner, og vi har fundet en masse gode og flotte høretelefoner frem, til nogle super gode priser.

Det er særdeles vigtigt at finde det helt rigtige par høretelefoner, hvis du hører musik meget, da det ellers kan skade dine ører. Derfor har vi kun taget høretelefoner med som har en høj lydkvalitet, så dine ører ikke vil tage skade når du bruger dem. Disse er fundet gennem grundig research af eksperttests, brugeranmeldelser, guides mm.

Under selve guiden har vi lavet en liste med ting, som du bør være opmærksom på, inden du køber høretelefoner. Vi håber du kan bruge vores tips til noget.

I alt har vi fundet 5 forskellige høretelefoner, og det er alt lige fra in-ear headset til on-ear headset, fra gaming headset til almindelige høretelefoner. Derfor er du sikker på at vi har taget nogle høretelefoner med, som du kan lide.

Vi har blandt andet fundet høretelefoner fra Bose, WooFit, Kreafunk og Creative. Alle 4 rigtig gode mærker der er kendt for, at lave høretelefoner af høj kvalitet. Læs hele vores guide herunder.


Bedste høretelefoner er Bose QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner Sølv

Et af de bedste sæt høretelefoner er Bose QuitComfort 35. Der er flere årsager til vi har kåret disse som vores testvinder.

Bose QuitComfort 35 er de hovedtelefoner, som vi har kunne finde med den absolut bedste lyd af alle de høretelefoner vi har fundet.

Her på Testbladet.dk anser vi lige netop lyden for det absolut vigtigste parameter for, hvad det er for nogle høretelefoner man skal vælge. Pris og kvalitet hænger sammen og det er tydeligt i dette tilfælde. Desuden er det muligt at tilslutte Bose QuitComfort 35 med Bluetooth.

Støjreduktion i verdensklasse

Bose QuitComfort 35 er de høretelefoner vi har kunne finde, med den absolut bedste støjreduktion. Det er bl.a. også noget af det der gør, at lydkvaliteten i disse høretelefoner er så høj. Støjreduktion og kvalitet af lyd hænger sammen og det har Bose formået at gøre godt med disse høretelefoner.

Bose QuitComfort 35 er ideelt til brug foran din computer, men kan sagtens bruges til hverdag, hvis du skal bruge nogle høretelefoner til at tage med på farten.

Specifikationer

  • Type: On-ear
  • Forbindelse: Trådløs

WOOFIT HOVEDTELEFONER (SORT)

Woofit Hovedtelefoner Sort er et af de absolut flotteste høretelefoner vi har kunne finde til vores test. Woofit Hovedtelefoner Sort er høretelefoner der kan tilsluttes via Bluetooth og har active noise cancellation, som er en teknologi der holder udefrakommende støj væk.

Det er blandt andet noget af det der gør, at dette headset også har en god lyd, så du kan koncentrere dig om den lyd der er i dit headset.

Noget af det smarte ved Woofit Hovedtelefoner Sort er, at der er et betjeningspanel på siden af høretelefonerne. Så kan du skifte sang, besvare et opkald eller lignende direkte fra høretelefonerne.

Specifikationer

  • Type: On-ear
  • Forbindelse: Bluetooth

KREAFUNK AHEAD (COOL GREY)

Kreafunk er normalt ikke et mærke man forbinder med høretelefoner. Men med Kreafunk Ahead Cool Grey har de altså formået at lave nogle rigtigt gode høretelefoner der er perfekt til at høre musik i.

Kreafunk Ahead Cool Grey har et rigtig flot design, og derfor vil du sagtens kunne have disse høretelefoner på i skolen, på cyklen eller på arbejdet. Desuden er prisen heller ikke særlig høj på disse høretelefoner. En klar anbefaling hvis du vil have et flot sæt høretelefoner med god lyd.

Specifikationer

  • Type: Over-ear
  • Forbindelse: Bluetooth

Bedste gaming headset er Creative DRACO HS880

Vi har i denne uge valgt at kåre to forskellige vindere i vores høretelefoner test. Eftersom der er stor forskel på, hvordan et par høretelefoner ser ud og hvad de skal bruges til, så har vi kåret et par i hver kategori. Og det bedste gaming headset blev Creative DRACO HS880. Creative er et brand der er kendt for, at lave rigtig god lyd og har tidligere været meget mere fokuseret på musikbranchen.

Med Creative DRACO HS880 er det dog lykkedes dem at lave et særdeles godt gaming headset af høj kvalitet, til en rigtig god pris. Creative DRACO HS880 er et meget lydfølsomt headset, og derfor er det ideelt til gaming.

Uanset om du spiller meget skydespil, sports spil eller bilspil så kan dette headset anbefales til gaming. Desuden kan Creative DRACO HS880 bruges til både computer, Playstation, XBOX o. lign konsoller.

Specifikationer

  • Type: On-ear
  • Forbindelse: Aux

Bose SoundSport In-Ear Headphone Frost Grey til Apple

Bedste in-ear høretelefoner

Bose SoundSport In-Ear Headphones har vi valgt som de bedste høretelefoner til sport. Disse høretelefoner er rigtig gode, hvis du mangler et par høretelefoner til løbeturen eller lignende. Ikke nok med at de holder sig på plads ved fysisk aktivitet, de spiller rent faktisk også god lyd.

Bose SoundSport In-Ear Headphone fås til en pris, som er i den dyre ende. Men det er det absolut bedste alternativ der findes på markedet i dag, hvis du vil have et par høretelefoner som skal bruges til sport.

Specifikationer

  • Type: In-ear
  • Forbindelse: Aux

Hvad skal du kigge efter når du køber høretelefoner?

Der er mange forskellige ting, at tage stilling til når du skal købe et par nye høretelefoner. For du vil naturligvis gerne finde det absolut bedste par høretelefoner, der passer perfekt til dig og dit behov. Derfor har vi lavet nedenstående liste, hvor du kan se hvad du skal kigge efter, når du skal købe høretelefoner.

Kvaliteten af lyden – Det absolut vigtigste parameter, når du skal købe høretelefoner er uden tvivl, hvor god kvaliteten af lyden er. Det er det der bør være det afgørende parameter for, hvilke høretelefoner du vælger og ikke parametre som prisen eller lignende.

Reducering af støj – Hvor god er de høretelefoner du har kigget på til, at reducere udefrakommende støj? Det er træls at være et sted, hvor det larmer meget og man gerne vil høre musik, snakke i telefon eller noget tredje, men man ikke kan pga. for meget larm. Derfor skal du også kigge efter et par høretelefoner, der har god støjreducering. Støjreducering er ofte også ensbetydende med en højere lydkvalitet.

Pris – Pris er selvfølgelig også en væsentlig faktor ift., hvad det er for et par høretelefoner man vælger. Derfor har vi valgt forskellige slags høretelefoner til vores test, som ligger i forskellige prisklasser. Så har du noget at vælge imellem når du skal købe nye høretelefoner.

Udseende – For mange spiller udseendet også en stor rolle i forbindelse med det par høretelefoner man køber. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad det er man skal bruge sit headset til, men hvis man skal have det på offentligt, så vil man gerne have nogle pæne høretelefoner. Derfor har vi selvfølgelig valgt høretelefoner i et flot design til vores test.

Mikrofon – For de fleste bruger man kan sine høretelefoner til musik, og derfor er det ikke nødvendigt med en mikrofon i. Det kan dog være meget rart, at have en mikrofon i sine høretelefoner, hvis man eksempelvis bruger dem til at snakke i telefon med i bilen. I de fleste on-ear høretelefoner er der ikke mikrofon i, hvorimod der er det ved de fleste in-ear høretelefoner.

Komfort – Hvor dejlige er de høretelefoner du vil købe at have på? Det er også ret væsentligt, hvis du eksempelvis hører meget musik og har dine høretelefoner på ofte. Derfor vil vi også anbefale dig at gå efter en god komfort i de høretelefoner du køber.

Ekstra funktioner – Der er mange høretelefoner, hvor det eksempelvis er muligt at tilslutte sig den enhed du hører musik fra via bluetooth. Så slipper du for tilslutning med aux, og det er en af de funktioner der er i mange høretelefoner, som du uden tvivl vil blive glad for. Du vil dog opleve den bedste lydkvalitet, hvis der er en ledning i de høretelefoner du kigger på.


Headset typer

Der findes flere forskellige typer af headset, og der er selvfølgelig stor forskel på, hvad det er de kan og hvad kvaliteten af de enkelte høretelefoner er. Derfor skal du finde ud af med dig selv, hvad det er det sæt høretelefoner du vil købe skal bruges til. For det er meget lettere at finde ud af hvilket headset det skal være, så snart du er klar over om det skal bruges til sport, gaming eller noget helt tredje.

In-ear Headset

In-ear høretelefoner er nok den mest populære slags høretelefoner i Danmark, og det er der flere årsager til. In-ear høretelefoner er lette at tage i, og hurtige at tage af, samtidig med at de ikke ødelægger din frisure og lignende.

Dog skal du være klar over at in-ear høretelefoner er den slags høretelefoner, der skader dine ører mest. Det er fordi in-ear høretelefoner er den type høretelefoner der sidder tættest på selve øregangen, og hvis du hører høj musik i disse kan det godt skade dine ører på sigt.

Du kan sagtens finde et par in-ear høretelefoner der er af god kvalitet, så længe du bare passer på med ikke, at høre for højt musik i disse.

On-ear Headset

I modsætning til in-ear høretelefoner, så er der stor forskel på lyd kvaliteten på et par on-ear headset. Du vil kunne få meget bedre lyd ud af langt de fleste on-ear høretelefoner.

Der er mange der ikke synes det er pænt med et on-ear headset, men det kan sagtens lade sig gøre og finde et par on-ear høretelefoner med et flot design. Se blot ovenstående modeller som vi har taget med i vores høretelefoner test.

Desuden er der heller ikke så stor risiko for, at dine ører på sigt vil tage skade, hvis du bruger et on-ear headset.

Over-ear Headset

Over-ear headset er mere eller mindre samme slags headset type, som ovenstående over-ear headset er. Læs derfor ovenstående afsnit om on-ear headset, hvis du vil vide præcis, hvad du skal kigge efter når du skal have et on-ear headset.

Gaming headset

Er du typen der spiller meget computer spil, XBOX eller Playstation? Så skal du have dig et rigtig gamer headset. Der er stor forskel på et gaming headset og til et almindeligt on-ear headset.

Et gamer headset er nemlig meget mere lydfølsomt og det er det, der gør det ideelt til computerspil o.lign. Der findes mange forskellige slags gaming headsets og du kan sagtens finde et godt et, til under 500 kroner.

Vi håber du kan bruge vores høretelefoner test til noget, og at du finder det helt rigtige par høretelefoner som passer godt til dit behov. Hvis du følger vores anbefalinger i ovenstående, så vil du helt sikkert finde frem til et par høretelefoner af god kvalitet, til en god pris, som du kan have i mange år.