Hold styr på dit ID kort til arbejdet med en kortholder

Hold styr på dit ID kort til arbejdet med en kortholder

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I dag er der mange virksomheder, som giver deres medarbejdere adgangskort, så de eksempelvis kan låse sig ind og ud af bygninger. Kortet benyttes hyppigt, da de fleste skal have det lettilgængeligt på tøjet, og det er derfor vigtigt, at man ikke mister det. Ved at investere i en kortholder formindskes risikoen ved at tabe det markant, da man på den måde altid har styr på, hvor det er henne, og man kan derfor på samme måde heller ikke smide det væk. På nettet har du mulighed for at finde et stort udvalg af kortholdere, og du har derfor også gode muligheder for at finde den kortholder, som passer til dig og dit arbejde.

Flere fordele med de forskellige kortholdere

Ikke nok med at kortholderen sikrer, at man har sværere ved at miste det, så hjælper kortholderen altså også med at beskytte dit ID kort mod slitage og beskadigelse. Det gør, at det sjældent skal udskiftes, hvilket kun er en god ting – både for dig men også for din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge mellem nogle forskelligt kortholdere, så du kan finde den model, der passer bedst til dit arbejde.

 

Bruger du hyppigt dit kort, så kan det være, at du skal have fat i en kortholder med snor i, som du kan hænge om halsen, eller bruger du derimod dit kort mindre men alligevel har brug for at have det tæt på, så kan det være, at en kortholder med clips er bedre for dig. Clipsen kan hænges på alt tøj, så lige meget om du foretrækker at have kortet på din skjorte eller bukser, så kan det nemt fikses.

Find de forskellige modeller på nettet og sørg for altid at have styr på dit nøglekort

Er du interesseret i at finde den perfekte løsning for dig, så kan du se udvalget af smarte kortholdere på nettet, hvor du også har mulighed for at læse yderligere information omkring de forskellige modeller, så du er sikker på, at du får købt den rette model til dit kort.