Hovedpude Test – De 5 bedste hovedpuder på markedet

Hovedpude Test – De 5 bedste hovedpuder på markedet

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når du skal finde en hovedpude, er der mange ting at tage stilling til. Du skal nemlig finde lige præcis den hovedpude, som er bedst til dig. Det sikrer dig den allerbedste søvn, hvilket er vigtigt, for at kunne fungere som menneske. Du skal vide hvilken type hovedpude du skal have, før du kan begive dig i kast med, at finde din næste hovedpude.

Det kan vær en jungle uden lige, at finde lige præcis den hovedpude du skal bruge, hvorfor vi har lavet denne test, som gerne skulle hjælpe dig hen mod, at finde det du skal bruge. Du får altså her serveret tre gode hovedpuder, som du kan vælge og vrage mellem. Der er tre forskellige typer, men fælles for dem alle er, at de er udstyret med skum. Det betyder altså din komfort er helt i top. Flere af dem er udstyret med memory skum, så den kan huske, hvordan du sover. Det giver altså endnu mere til komforten.

Når det kommer til hovedpuder, er der mange ting man skal tænke over, da man har mange personlige præferencer. Du kan måske bedste lide fjer, eller også kan du bedst lide skum. Man kan ikke designe en hovedpude, som er perfekt til alle. Derfor skal du vide på forhånd, hvilken du bedst kan lide. Det sparer dig en helt masse tid, så du ikke skal lede efter en helt masse forskellige hovedpuder.

Du får en stor fordel ved, at finde et budget du gerne vil bruge på hovedpuder. Så kan du kortlægge hvilke puder du skal kigge på. Dermed kan du spare en masse tid, som du kunne bruge på at finde den pude du skal bruge. I denne test har vi samlet tre forskellige skum hovedpuder, som du kan læse mere om. Testen er lavet fordi, det skal være meget nemmere for dig, som forbruger, at gennemskue det store marked der er for hovedpuder.

Ergonomisk Comfortpude

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den første vi skal kigge på, er en super lækker pude, som har en række forskellige gode funktioner for dig, når du skal sove. Den er beklædt med lækkert stof, som er af korrekt ergonomisk form, der giver dig den bedste komfort. Du får altså her en pude, som er fyldt op med lækre sager, der vil få din nakke til at synge.

Puden er fuld af helseskum, som giver dig en uhyre høj komfort, som din nakke vil elske dig for. Hvis du har problemer med nakken, er det i den grad værd at overveje denne pude. Den har nemlig et godt ry for, at kunne afværge og afhjælpe nakkeproblemer. Derfor er denne pude i den grad anbefalet til dig, der ikke ønsker at have problemer med nakken.

Pudens profil er en smule speciel, da den er hævet under nakken, som giver nakken den komfort og støtte, som den har behov for, når du skal sove. Du kan derfor være sikker på, at du får den bedste nattesøvn, hvis du vælger denne lækre pude. Hvis du allerede har en pude med skum, ved du hvor komfortable de kan være. Du skal derfor overveje denne, hvis du gerne vil have en lækker pude, til en skarp pris.

Dimensionerne på denne pude, er ganske fornuftige, og puden har en højde på 11 cm, som er en god højde, hvis du gerne vil have den perfekte støtte til din nakke. Skummet vil naturligvis blive presset ned, når du ligger dig på puden, hvorfor den ikke hele tiden er 11 cm høj, da det kan lyde rimelig voldsomt. Alt i alt en yderst fornuftig pude til prisen.

Specifikationer:

 

 • Størrelse: 9 x 36 x 55 cm
 • Fyld: Skum
 • Betræk: Komfortabelt stof

 
Visco – King

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den næste vi skal kigge på, kommer fra mærket Visco, som er kendte for deres yderst komfortable hovedpuder. Du kender måske til mærket, men hvis du ikke gør, så er det en glædelig overraskelse du vil få dig. De laver nemlig de mest lækre puder og madrasser, som er yderst komfortable og lækre for dig, der gerne vil sove godt.

Denne pude har memory skum udviklet og produceret af Scandinavian Sleep Lab. Det betyder altså at du kan være helt sikker på, at denne hovedpude er yderst komfortabel, og perfekt til dig, der gerne vil sove godt. Memory Foam King er navnet på denne hovedpude, hvilket også antyder, at den er kongen af skum. Du har en virkelig tyk kerne af memory skum, som giver dig den yderste komfort, så du kan sove bedst.

Din nakke og skuldre vil elske dig for, at købe denne pude. De bliver nemlig aflastet på den bedste måde, så du ikke får problemer med de to ting. Skummet i denne pude huske hvordan du sover, og tilpasser sig derefter, så du kan få den allerbedste søvn og komfort. Det betyder altså med andre ord, at denne pude mærker hvordan du sover, og indretter sig derefter, så du sover præcis som du skal. Derfor vil du også opleve, at du vil få støtte hele natten, uanset hvordan du ligger på puden.

Denne hovedpude er udstyret med et lækkert Aloe Vera betræk, som er super lækkert og komfortabelt, så du er i bedste kontakt med skummet under betrækket. Du får altså en virkelig lækker, og stor pude, til meget få penge, hvis du vælger denne pude. Den har et areal på 70 x 40 cm, hvilket er en rigtig stor pude. Det betyder altså også med andre ord, at du kan vende og dreje dig, som du vil, uden at du mister kontakten til din hovedpude.

Specifikationer:

 

 • Størrelse: 70 x 40 x 14 cm
 • Fyld: Skum
 • Betræk: Aloe Vera stof

 
Visco – Queen

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den sidste vi skal kigge på, er lillesøsteren til Visco King, nemlig denne Visco Queen. Den har i bund og grund de samme funktioner og skum som storebroderen, blot noget mindre i størrelsen. Du opnår altså stadig den samme komfort i denne pude, som du vil opleve i den anden pude. Så hvis du gerne vil have en mindre pude, men med samme lækre funktioner, skal du vælge denne lækre sag.

Som den anden hovedpude er denne udstyret med lækkert memory skum, som i den grad giver dig den støtte, som din krop har brug for når den sover. Du skal altså ikke være bange for, at du ikke får den støtte, som du har behov for, hvis du vælger denne hovedpude. Den er super lækker, og helt klart også noget for dig.

Ved at sove med en hovedpude der har memory skum, opnår du den fulde komfort som din krop afhænger af, når du skal sove. Det er vigtigt, at man har en hovedpude, som passer til dine søvn type, da det vil give dig den bedste søvn. For at give den ekstra creme på toppen af kagen, så har denne pude også det lækre, bløde og aftagelige betræk, som du kender fra storebroderen. Denne er fremstillet af Aloe Vera, som giver dig den blødeste pude, du kan få.

Med denne pude får du altså den komfort, som du har brug for når du sover. Hvis du er træt af nakkesmerter, skal du overveje om du ikke skal tage tage et kig på denne pude. Den kan være med til at hjælpe dig af med den smerte du nu skulle have. Derudover støtter den også dine skuldre, så du ikke får problemer med dem, når du sover, eller i løbet af dagen. Alt i alt en super lækker pude, som du med garanti vil elske hvis du prøver den.

Specifikationer:

 

 • Størrelse: 48 x 32 x 11 cm
 • Fyld: Skum
 • Betræk: Aloe Vera stof

 
Sådan finder du din næste hovedpude

Hvis du er på udkig efter din nye hovedpude, kan du med fordel kigge online. Hvorfor? Det kan du læse mere om længere nede i denne hovedpude test. Du skal vide med dig selv, hvilken type hovedpude du skal have. Der er nemlig flere forskellige parametre du skal kigge på, inden du kaster dig ud i købet af en tilfældig hovedpude. Det kan nemlig have store betydninger for din søvn og dit liv, hvis du vælger en pude du ikke kan sove ordentligt på.

 

 • Type – Når du skal vælge hvilken hovedpude du skal have, er der flere forskellige løsninger, som du kan vælge. Der er 3 forskellige type af hovedpuder, som udgangspunkt. Det er dem som er lavet af fjer, skum eller vat. Det er som udgangspunkt de mest brugte hovedpude typer, som du kan finde på markedet. Du skal gøre op med dig selv, hvilken type du bedst kan lide, alt efter hvilken måde du sover på. Har du ikke prøvet en pude med skum, kan du med fordel prøve sådan en, da den virkelig giver støtte til nakke og skuldre.

 

 

 • Pris – Det næste du skal kigge på, er hvor meget du vil betale for din næste hovedpude. Der er mange forskellige prislejer, hvilket kan gøre det svært for dig, at vælge lige præcis den hovedpude, som er bedst for dig. Du kan dog finde en masse fornuftige puder til under 800 kroner. Indenfor den ramme kommer du rigtig, rigtig langt. Du har et meget stort udvalg og kan næsten vælge alle puder på markedet. Der er selvfølgelig nogle til langt under 100 kroner. Det er dog ikke de mest komfortable puder på markedet, hvorfor du bør kigge efter en lidt dyrere sag.

 

 

 • Størrelse – Man har forskellige præferencer, når det kommer til størrelsen af puden. Nogle kan godt lide en god flad pude, mens andre sætter pris på en større pude, som virkelig tager fat i nakke og skulder, når du sover, således at de føler de opnår den bedste komfort. Det er dog meget individuelt, hvordan man gerne vil have sin hovedpude, hvorfor det kan være svært at sige, hvilken du skal købe. Du ved måske allerede hvilken pude du bedst kan lide, så skal du gå efter den.

 

Hvor skal jeg købe min pude?

Når du skal købe din hovedpude er der flere forskellige steder du kan gøre det. Vi har i denne test brugt to steder, som vi varmt kan anbefale, som også har flere andre forskellige produkter til hjemmet og dit soveværelse. Her er også alt lige fra topmadrasser til dyner, så du kan sove allerbedst. Du kan selv tage et kig rundt omkring på de forskellige sider, hvis du er interesseret i, at finde andre puder, eller måske andre ting til dit soveværelse. Vi har i denne test brugt:

 

 • Sengefrabriksudsalg.dk
 • Boboonline.dk

Køb din hovedpude online

Du vil finde ud af, hvor meget nemmere det er, at købe din hovedpude online, da du meget nemmere kan finde ud af, at se de forskellige former for hovedpuder, priser og funktioner. Det gør det meget mere overskueligt, og der står ikke en sælger, som prøver at prakke dig noget på. Du har derfor den fulde frihed til, at vælge lige præcis det produkt du gerne vil have.

Du finder mange steder på nettet, hvor du kan købe din hovedpude online. Dem vi har brugt i denne hovedpude test, er nævnt ovenfor, og dem kan du med fordel tage et kig på, da du finder en helt masse andre lækre sager også, hvis du kigger deres sider igennem. Du vil altså opleve hvor mange gode ting, du kan have i din seng, og soveværelse, som vil forbedre din søvn.

Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Når det kommer til valget af hvilken type hovedpude du skal have. Skal du gøre op med dig selv, hvad du bedst kan lide når du sover. Du finder nemlig mange forskellige typer på nettet, som kan gøre det endnu sværere for dig, at finde puden du skal have. Der er som udgangspunkt 3 forskellige, som nævnt før. Dem af vat, er fine til et par overnatninger, men vil ofte klumpe sammen inden i puden og skabe diskomfort.

Fjer er super gode, og er rigtigt komfortable, samtidig med, at de yder en god støtte til nakke og skuldre. Det samme med skum. Det er sådan set en smagssag, hvilken type man bedst kan lide af de to. Hovedpuder med skum vil ofte være billigere end dem med fjer, da det jo kommer fra dyr, og ikke noget som er fremstillet. Har du problemer med nakke eller skuldre, vil du opleve hvor god en hovedpude af skum, vil være for dig.