Husk at julehygge med dine børn

Husk at julehygge med dine børn

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Nu hvor julen så småt er over os, kan vi i Danmark let komme til at stresse over alle de gaver, der skal købes og juledagene, der skal planlægges, samtidig med at arbejdet skal passes som vanligt. Julen er dog en helt særlig tid for børnene, så det er vigtigt at huske på dem i travlheden og at sætte tid af til at julehygge. Her får du nogle forslag til sjove og hyggelige ting, du kan lave med børnene.

Lav selv juledekorationer

Der findes massevis af smukke ting i naturen, der kan bruges til juledekorationer, og med en klat ler, nogle lys og noget fint pynt kan I nemt få bikset nogle smukke juledekorationer sammen. Få en god tur i skoven ud af det, så I samtidig får noget frisk luft og kommer ud i skoven sammen, når I skal samle pynt.

Bag julegodter

En jul uden julegodter er ikke en rigtig jul – og de hjemmebagte smager selvfølgelig bedst. Børn vil synes det er smaddersjovt at være med til at trille pebernødderne, pynte konfekten og forme brunkagerne. Med udstikkere til julekager kan I lave alverdens sjove figurer af kagerne, og få en masse sjov ud af bagningen.

Hæng julepynt op

For at få en ægte julestemning frem, skal der selvfølgelig hænges julepynt op! Mange vælger i dag at købe designer julepynt, som adskiller sig fra det traditionelle julepynt ved at være mere afdæmpet i farverne, mere enkelt og mere elegant. Er du til dette, kan du sagtens blande det med mere traditionelt julepynt, hvis dine børn synes det er sjovt at lave deres egne guirlander og julehjerter.

Se julekalender

Juletiden er tid til julekalendere, og det er virkelig hyggeligt at samle hele familien omkring tv’et denne en time om aftenen for at følge med i, hvad der mon sker i dagens afsnit. Børnene vil helt sikkert snakke om julekalenderen, så du kan lige så godt se den med dem, så du ved, hvad der sker.