I Danmark har vi dygtige specialister i mange fag

I Danmark har vi dygtige specialister i mange fag

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Det er ingen hemmelighed, at vi i Danmark er meget stolte af den viden, vi har inden for en lang række specialiserede områder. Det gælder ikke mindst, når det kommer til arkitekter, ingeniører, lægevidenskaben og et hav af andre områder, og det er ikke så mærkeligt, at vi er stolte af lige netop det.

I mange år har vi nemlig lagt ører til, at vi i fremtiden skal leve af viden, nye idéer og specialiserede fagområder, og det giver derfor en ro, men også en stor glæde at have indtrykket af, at vi er godt på vej i den retning. Det er nemlig helt afgørende for, at vi i fremtiden kan være med i det globale kapløb om at være konkurrencedygtige og skabe vækst.

Vi er stolte af de danske virksomheder

Det glæder derfor mange danskere, når virksomheder er specialiserede og dygtige til det, de laver. I Danmark er vi meget glade for, men også stolte af det erhvervsliv, vi har, og som mange virksomheder hver dag arbejder hårdt for at udvikle. En af de virksomheder er for eksempel R&D der udvikler testsystemer, og så er der selvfølgelig nogle af det helt store spillere i det danske erhvervsliv, som langt de fleste danskere har kendskab til.

De danske virksomheder er dygtige, og de leverer hver dag en arbejdsindsats på et niveau, som får alle vi andre til at klappe i hænderne. Især de mange ingeniørvidenskaber er nogle af de erhverv, som vi som danskere er særligt fascinerede af.

De danske virksomheder er alfa og omega for, at vi kan opretholde den velfærdsstat, som de fleste danskere er meget glade og trygge ved, og derfor hepper vi på de danske virksomheder og deres ekspertiseområder.

Vi lever i et testsamfund

I Danmark lever vi i høj grad i det, man kan kalde et decideret testsamfund. Vi er vilde med at teste, og derfor tester vi alt fra støvsugere og kogeplader til elevers kompetencer i dansk og matematik samt virksomheders og medarbejderes performance.

Det hænger sammen med, at vi ikke kan lide at spilde tiden, men det hænger også sammen med idéen om, at vi skal leve af den viden og de idéer, vi har. Med dette fokus følger nemlig et behov for at teste, om vi gør tingene godt nok, og om vi skaber de resultater, vi ønsker. Det går nemlig ikke, at vi famler i blinde og håber på, at tingene går, når vi er så afhængige af, at tingene skal lykkes, hvis vores fremtid skal se lys ud. 

Heldigvis ser det ud til, at det hele nok skal gå i fremtiden, fordi i Danmark er vi dygtige, og vi har de kompetencer og den viden, vi skal bruge, så længe vi bliver ved med at dyrke begge dele.