Ismaskine Test – Sådan finder du den bedste for dig

Ismaskine Test – Sådan finder du den bedste for dig

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Is er noget af det dejligste ved sommeren og ganske vist er sommeren ved at være over os. Heldigvis er is noget man kan nyde hele året rundt, men det er mest om sommeren vi danskere indtager is med stor nydelse. Kunne du tænke dig at kræfter med, at lave din egen is i år?

Hvis du har unger i huset vil det helt sikkert blive et populært valg og dine børn vil ikke forlade køkkenet igen med en ismaskine i huset! Med sin egen ismaskine kan man lave bedre og endda også billigere is, end hvad man normalt ville kunne, hvis man skulle have is ude.

På Testafdelingen.dk har vi valgt at teste i alt 3 forskellige ismaskiner vi har fundet frem. Vi har fundet ismaskiner i ethvert prisleje som fra omkring 700 kr. og op til omkring 1.500 kr.

Derudover har vi også kigget på de forskellige punkter som gør en ismaskine god, som blandt andet hvor meget is den kan lave, hvor hurtigt den kan lave isen, design og naturligvis også prisen.

Du kan læse meget mere om den bedste ismaskine herunder, og hvad du bør kigge efter når du skal have en ny ismaskine. Vi håber du kan bruge vores ismaskine test, og finder frem til en god ismaskine.


Bedste ismaskine er Wilfa ICM-C15 ismaskine

Den bedste ismaskine som vi har fundet frem til i vores test, blev Wilfa ICM-C15. En rigtig god ismaskine til en fornuftig pris, som du er sikker på vil holde i mange år og lave mange gode is til dig.

Der er flere grunde til at det blev Wilfa ICM-C15 som vi har kåret til den bedste ismaskine. Wilfa ICM-C15 ismaskinen har en større skål end normale andre ismaskiner. Denne model har en kapacitet på i alt 1,5 liter, hvor skålen endda er aftagelig. Så kan du altid stille isen direkte ind i din fryser, hvis du vil gemme isen til en anden gang. 

Rent designmæssigt synes vi også denne model er den flotteste ismaskine vi har kunne finde overhovedet. Meget stilren og det er ikke kun en ismaskine der emmer af god kvalitet, det er det rent faktisk også.

Wilfa ICM-C15 er lavet i børstet stål og det betyder, at den sagtens kan tåle en tur i opvaskemaskinen efter brug. Det anbefaler vi dig kun at gøre, så du får den bedste is hver eneste gang du laver is. Wilfa ICM-C15 har desuden også en kølefunktion der gør at du i op til en time efter den er lavet, stadig kan nyde den kold.

Specifikationer

 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kompressor: Ja

Ariete Gran Gelato ismaskine med kompressor

Ariete ismaskinen blev runner up til Wilfa ismaskinen som blev testvinder. Denne ismaskine er en smule billigere af flere grunde. Ariete ismaskinen har en kapacitet på i alt 1 liter, som du kan fylde med lækker is.

Du skal bare huske at 1 liter ikke er ensbetydende med det bliver til 1 liter is. Normalt skal du nemlig regne med 1 liter flydende er omkring det halve når det bliver til is.

Så det vil svare til du får omkring 500 gram færdig is. Denne maskine er også perfekt til dig der ikke vil vente særlig lang tid på isen.

Det tager nemlig kun 30 minutter at lave is med Ariete ismaskinen. Denne ismaskine har også et digitalt display, så du hele tiden kan følge med i hvor langt isen er, temperatur og lignende. Vi kan kun anbefale dig denne ismaskine fra Ariete, hvis du vil lave en super lækker is på rekordtid.

Specifikationer

 • Kapacitet: 1 liter
 • Kompressor: Ja

Exido ismaskine

bedste ismaskine til prisen

Exido ismaskine er den billigste af de ismaskiner vi har testet. Som sådan er det egentligt en ganske fornuftig ismaskine der koster 749 kroner. Selvom prisforskellen er stor kan man ikke mærke det på selve maskinen.

Exido ismaskinen kan sagtens lave en rigtig fornuftig is, men det er begrænset til 0,7 liter per portion eftersom skålen ikke er større end 0,7 liter. Der er heller ikke nogen kompressor i denne ismaskine, og det kan godt være lidt træls, hvis man ikke vil spise isen lige umiddelbart efter man har lavet den.

Det tager omkring en time til en time og tyve minutter, at lave is med Exido ismaskinen. En ganske fornuftig tid i forhold til prisen på denne ismaskine. Hvis du ikke vil bruge for mange penge på en ismaskine, så kan vi helt klart anbefale denne ismaskine fra Exido.

Specifikationer

 • Kapacitet: 0,7 liter
 • Kompressor: Nej

Hvad bør jeg kigge efter når jeg skal købe ismaskine?

Der er flere forskellige ting du bør kigge efter inden du køber en ny ismaskine. Selvfølgelig er der nogle en basale ting som en ismaskine skal kunne, som eksempelvis at kunne køle isen ordentligt. Men så er der andre ting som blot ville være rart, som ismaskinen havde af funktioner. Her snakker vi blandt andet om hvor hurtigt ismaskinen kan lave isen.

Hurtighed – De fleste foretrækker selvfølgelig at man kan få en is hurtigt efter man er gået igang. Det er naturligvis også muligt med de fleste ismaskiner, men hvis ikke du vælger en ismaskine med kompressor vil det typisk tage halvanden time før isen er klar til at blive spist. Hvis du gerne vil have isen hurtigt og ikke gider vente på den bliver kølet ordentligt, så anbefaler vi dig derfor at kigge efter, om den ismaskine du gerne vil købe har en kompressor.

Pris – Pris er selvfølgelig også et vigtigt parameter når du skal købe en ismaskine. For det er ikke særlig mange der skal købe en ismaskine, fordi denne skal bruges til professionelt brug. De fleste køber en ismaskine til hyggelige stunder, hvor man gerne vil have god kvalitets is der er hjemmelavet. Derfor er det ikke mange der vil ofre over 2.000 kroner på en ismaskine, hvorfor vores dyreste ismaskine i denne test kun koster 1.495 kroner. Normalt kan man sagtens købe en ismaskine til 3-4.000 kroner, og har du råd til dette kan du sagtens få en rigtig god ismaskine. Men hvis du ikke skal bruge din ismaskine tit, kan du sagtens finde en fornuftig ismaskine til omkring 1.000 kroner.

Materiale – Der er stor forskel på hvad ismaskiner er lavet af for et materiale afhængigt af prisen. Typisk vil en ismaskine der koster under 1.000 kroner være lavet i plastik eller lignende, og det vil vi selvfølgelig ikke anbefale dig at gå efter, da disse har en tendens til let at gå i stykker. Derimod vil vi anbefale dig til, at finde en ismaskine som er lavet børstet stål. Det kan du sagtens finde hvis du vil ofre omkring 1.000 kroner til 2.000 kroner for en ismaskine.


Bedste ismaskine mærker

Vi har lavet en lille liste med de ismaskine mærker som vi anbefaler dig at gå efter, hvis du gerne vil købe en ismaskine til sommer. Nogle af mærkerne kan du finde i vores test. Hvis ikke du kan finde dem i vores guide, vil vi anbefale dig at tage et kig på de forskellige forhandlere, hvor du med sikkerhed vil kunne finde nogle produkter fra disse anerkendte ismaskine mærker:

 • Wilfa
 • Ariete
 • Exido
 • Nemox
 • KitchenAid

Vi håber du har kunne bruge vores ismaskine test til noget, og du har fundet en ismaskine du bliver glad for. Hvis du har nogle spørgsmål til vores test kan du bare smide en kommentar lige herunder.

Er der nogle bestemte produkter eller produktkategorier du gerne ser vi tester i fremtiden, så må du hellere end gerne kontakte os på vores mail.