Kaffekværn Test – Find din næste kaffekværn lige her

Kaffekværn Test – Find din næste kaffekværn lige her

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når du skal på udkig efter din næste kaffekværn, er der mange ting du skal tage højde for. Det der nemlig ikke altid, at det er lige nemt, at vælge dig en kaffekværn. Der er mange forskellige typer og former for kaffekværn, hvilket kan gøre det til en jungle uden lige, at finde rundt i.

Vi har lavet denne guide til kaffekværne, for at gøre det nemmere for dig, at finde lige lige præcis den du skal bruge.

Slutteligt vil vi komme ind på hvilke forskellige parametre du skal kigge på, hvor du kan købe dig en kaffekværn, og hvor meget en kaffekværn ca. koster. Vi har naturligvis lavet den her guide, for at sikre, at du får allernemmest ved, at vælge lige præcis den kaffekværn, som du har brug for. Vi har valgt fire af de bedste på markedet, som klarer sig godt i tests, anmeldeser og anbefalinger. Således kan du se, hvad du kan få for dine penge.

Der er noget for ethvert budget, som sikrer, at der også er noget til dig. Mærkerne som er med i denne test, er mærker som Graef, Wilfa og DeLonghi. Det er alle mærker, som er kendte for deres høje kvalitet, og som laver noget af det bedste kaffe, hvis du bruger de rigtige produkter. Du skal altså ikke være bange for, at du ikke får noget for dine penge, hvis du vælger noget fra en af de ovenstående.

Der er intet bedre end en lækker friskbrygget kaffe, som du kan nyde. Derfor skal du naturligvis også gøre det med bønner, så du får den allerbedste kvalitet.

Det kræver dog at du har en kaffekværner, som kan kværne bønnerne for dig, så du kan nyde den gode smag, fra en kop friskbrygget kaffe.


Graef – CM702

Den første vi skal tage et kig på, kommer fra det velkendte Graef. Den er super lækker, og du har mulighed for at kunne indstille den på hele 25 forskellige indstillinger helt fra den fine ende, til den mere grove.

Beholderen på denne model har plads til hele 250 gram, hvilket er meget mere, end du skal bruge til en kop kaffe. Derfor er den også udstyret med en lukkefunktion, så du kan gøre det nemmere for dig selv, at gemme kaffen fra gang til gang.

For at rengøringen skal være helt i top på denne model, er der en medfølgende børste, som du kan bruge til at gøre den rent med. Det er super smart, så du ikke har en masse kafferester liggende i hjørnerne, som kan blive surt, og ødelægge kvalitet på din kaffe. Det er ikke noget man ønsker, hvorfor der naturligvis er en sådan børste med til denne model.

Denne model er udstyret med en rustfri stål kværn, som gør den super robust, og gør at den kan holde til lidt af hvert. For at gøre betjeningen på denne kværn så nemt som mulig, er der kun 3 funktioner på siden af denne.Du kan indstille den på en automatisk funktion, hvor maskinen selv registrerer om der er noget i kværnen, hvorefter den vil kværne det kaffe du skal bruge. Dermed også sagt, at den vil stoppe, når den kan fornemme, at der ikke er mere kaffe i kværnen.

I bunden af denne kværn er der også en bundplade, som opfanger alle de rester, der nu engang måtte være. Den er super nem at gøre ren, og du kan gøre det på meget få minutter.

For at designet af denne kværn er så lækkert som muligt, er den fremstillet i minimalistisk sort plast, som gør den til en lækker del af indretningen, hvis du gerne vil have den stående fremme.

Specifikationer:

 • Kværn: Rustfri stål
 • Antal indstillinger: 25
 • Lukket låg

DeLonghi KG89

Den næste vi skal kigge på, kommer fra kongen af kaffemaskiner, om man vil. DeLonghi har i mange år været kendt som et lækker og kvalitetsrigt mærke, som laver nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet.

Denne kværn er naturligvis ikke nogen undtagelse, hvorfor du virkelig får noget for dine penge. Modellen her har 12 forskellige indstillinger fra fin til grov.

For at du sikre denne model står så fast som muligt har den integrerede skridsikre fødder, som gør, at du ikke skal bekymre dig om, at den måske ikke står fast, når du kværner kaffe. Så du kan holde øje med kaffen mens den kværnes, er låget lavet transparent, der gør det meget nemmere for dig.

Du kan kværne kaffe til helt op til 12 kopper, hvilket er en hel del. Derfor egner den sig også til, hvis du skal have gæster på besøg, eller hvis i er mange kaffedrikkere i hjemmet.

Der er plads til hele 120 gram kaffebønner i denne model, hvilket, som nævnt, giver op til 12 kopper, afhængig af styrken på din kaffe. Kværnen i denne model er lavet af rustfrit stål, hvilket betyder en robust og kvalitetsrig kværn.

DeLonghi har i alle årene fokuseret på, at lave den bedste kvalitet, samtidig med, at den skal have den bedste teknologi.

Det har også gjort, at DeLonghi er nr. 1 i Europa som espresso fabrikanter. Det er en titel som de i den grad har gjort sig fortjent til, hvilket også giver dig en indikation af, hvor gode den her maskine virkelig her.

Så hvis du gerne vil have en kvalitetsrig maskine, der kan lave dig noget lækkert kaffe, som du kan derefter kan brygge, så skal du helt klart vælge denne model.

Specifikationer

 • Kværn: Rustfri stål
 • Antal indstillinger: 12

Wilfa WSCG-2

Den tredje vi skal kigge på, kommer fra det populære køkken mærke Wilfa. Her får du en særdeles god kaffekværn, som ikke koster alverden. Du får alt det bedste fra kaffeverdenen, til det halve af prisen.

Wilfa er kendt for at lave en hel del prisbilligt udstyr til køkkenet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det får du også i denne lækre kaffekværn.

Du har mulighed for at indstille den til flere forskellige funktioner, som f.eks. timerfunktion, som gør det nemt for dig, at kværne dine bønner, så længe du ønsker det.

Fordi Wilfa er så kendte for deres kvalitet, har denne model naturligvis også en garanti på 5 år. Det giver også et billede af, hvor meget de stoler på deres egne produkter, og at du virkelig får noget lækkert for dine penge, hvis du vælger denne.

Du har muligheden for, at indstille den til forskellige grader af, hvor fin din kaffe skal være, eller hvor grov du ønsker dine bønner skal være. Hvis du er vild med kaffe, skal du helt sikkert overveje denne model, da den har alt hvad der skal bruges, for at du kan lave en god kaffe. Du kan blive din helt egen barista, og lave den lækreste kaffe til dig selv, hvis du vælger den her kaffekværn.

Så hvis du er på udkig efter din næste kaffekværn, og ikke ønsker at give alt for meget for den, men stadig gerne vil have den gode kvalitet, skal du helt klart overveje denne model.

Du får virkelig meget for pengene, hvis du vælger denne, hvorfor den i den grad er et god køb. Samtidig med at du har en garanti på 5 år, hvilket også giver dig en holdbar løsning.

Specifikationer

 • Kværn: Rustfri stål
 • Antal indstillinger: Justerbar
 • Garanti 5 år

Bosch MKM6003

Den sidste vi skal kigge på, kommer fra det verdenskendte Bosch. De er kendte for mange forskellige ting, lige fra plæneklippere til håndmixere.

Derfor spænder deres udvalg bredt, hvorfor de naturligvis også har en kaffekværner i deres sortiment. Denne model har en effekt på hele 180 watt, hvilket giver dig den helt rigtige mængde kraft til, at kunne kværne de lækreste bønner.

Der er plads til hele 75 gram kaffebønner i denne model, hvilket er nok til en 6-7 kopper, alt efter hvor stærk din kaffe skal være. Denne model er en af de billigste i denne test. Med det sagt, så er kvaliteten trods alt en af de højeste i denne test.

Det er også noget som Bosch er kendt for, hvorfor du kan være helt rolig, hvis du vælger denne model fra Bosch.

Hvis du gerne vil have en kaffekværn som er lidt udover det sædvanlige, skal du helt klare vælge denne. Du har mulighed for selv, at indstille de forskellige trin, alt efter hvor fin eller grov din kaffe skal være.

For at sikkerheden er helt i top med denne kværn, kan du kun starte den, hvis du har sat låget på. Det betyder altså med andre ord, at du ikke skal være bange for, at du kan få fingrene i maskinen, som man siger.

For at kunne gøre denne maskine så robust som muligt, er den udstyret med en kværn i rustfrit stål, som altså gør det muligt for dig, at kværne en helt masse kaffe, uden du skal være bekymret for, om kniven eller kværnen går i stykker, eller ruster. Der er ligeledes en sikkerhedsafbryder på denne model, så du ikke kan komme til skade på maskinen.

Specifikationer:

 • Kværn: Rustfri stål
 • Antal indstillinger: Justerbar
 • Plads til 75 gram kaffebønner

Hvad skal du kigge efter når du skal købe en kaffekværn

Når du skal finde dig en kaffekværn, skal du tænke dig godt om, inden du vælger det første og det bedste. Det skal du fordi, at du ellers kan ende op med noget, som måske ikke var så godt som det andet du kunne have fået.

Du kan ikke blot tage ud fra prisen, når du skal købe dig en kværn. Det kan nemlig betyde at du går glip af flere forskellige funktioner, eller muligheder, som du ikke kan aflæse ud fra prisen.

Du skal kigge efter flere forskellige ting, når du skal finde dig en kaffekværn. Alt efter hvordan du gerne vil have din kaffe skal være, skal du kigge på hvor mange indstillinger den har. Altså hvor mange forskellige niveauer, der er fra fin til grov kaffe.

Det betyder også noget, hvor sikker din maskine er, så du ikke kommer til skade, når du laver din kaffe. Du vil få en stor glæde ved, at kunne male dine bønner selv, så du kan få frisk kaffe.


Hvor kan jeg købe en kaffekværn?

Der er mange forskellige steder, hvor du kan købe dig en kaffekværn, men det vil altid være nemmest at gøre det online, da du ikke har en ekspedient, der prøver at prakke dig noget på. som du måske ikke ønsker at købe, eller måske er over dit budget.

Du har ligeledes heller ikke mulighed for, at kunne sammenligne priser, uden du skal rundt i flere forskellige butikker, hvilket kan være enormt tidskrævende. Vi har produkter fra forskellige forhandlere.

Disse har et stort udvalg af forskellige kværne, som kan kværne den bedste kaffe til dig. Det er ikke alle vi har med fra forhandlerne, da det ville kræve en kæmpe stor test, som også ville gøre uoverskueligt for dig, at finde frem til hvilken du skal have.

De har ligeledes et stort udvalg indenfor mange andre forskellige ting, som helt sikkert også vil falde i din smag. Ligemeget hvad du har brug for til hjemmet og haven, så finder du det der.


Hvad koster en kaffekværn?

Det kan være svært at sige et bestemt tal for, hvor meget du skal give for en kaffekværn, men du kan komme langt for 500-700 kroner. Indenfor det område, kan du sagtens ende op med en super lækker kaffekværn, som i den grad kan klare de ting, som du har behov for, når du skal have en lækker kaffe.

Vi håber at denne test har gjort det meget nemmere for dig, at vælge hvilken kaffekværn du gerne vil have. Vi bestræber os på, at gøre det nemt for dig, så du slipper for at skulle lede hele nettet igennem, for at finde frem til lige netop det du skal have.

Derfor er der lavet en test som denne, som skal gøre det lettere. Vi håber at du gennem denne test finder din næste kaffekværn, så du kan få den lækreste kaffe, som alle elsker.