Kaffemaskine Test – Find markedets bedste kaffemaskiner her

Kaffemaskine Test – Find markedets bedste kaffemaskiner her

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Elsker du også en god kop kaffe om morgenen når du står op? Det er det dejligste at stå op til en kop morgenkaffe der bare smager fantastisk, eller få en kop kaffe til eftermiddagskaffen.

Hvis du også godt kan lide kaffe, og du rent faktisk går op i hvordan din kaffe smager. Så vil vi anbefale dig at læse denne kaffemaskine test vi har lavet, hvor du kan læse mere om, hvordan man laver en god kop kaffe og hvilke kaffemaskine man skal gå efter.

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå man kan lave kaffe på. De kaffemaskiner man kan købe i dag, er det muligt at lave både pulverkaffe på, med kaffekapsler og med kaffebønner. Vi har fundet 4 forskellige kaffemaskiner, som har klaret sig godt i tests, fået gode brugeranmeldelser eller god funktionalitet.

Vi har valgt at inkludere kaffemaskiner i forskellige prisniveauer, designs og hvordan man laver kaffe på kaffemaskinerne. Du kan læse meget mere om, hvordan du finder den helt rigtige kaffemaskine lige herunder. Rigtig god læselyst og vi håber du finder en god kaffemaskine.


Wilfa Optimal – Sort

Wilfa Optimal kaffemaskine i sort blev nummer 2 i vores kaffemaskine test. Denne kaffemaskine har et yderst flot og enkelt design i sort lavet i aluminium. Wilfa Optimal kaffemaskine i sort holder din kaffe varm i op til 40 minutter efter du har lavet den, hvorefter den slukker helt automatisk.

Derudover har Wilfa Optimal også et smart automatisk flow control system. Den er også yderst lydsvag og kan få din kaffe varm i løbet af få sekunder.

Wilfa Optimal kaffemaskine i sort er til dig der gerne vil have en simpel og flot kaffemaskine, som holder i mange år. Lige netop Wilfa er kendt for at lave kaffemaskiner der er yderst holdbare.

Specifikationer

 • Antal kopper: 10 kopper
 • Kapacitet: 1,25 liter

Braun KF7020

Braun KF7020 er det bedste bud til dig der ikke vil ofre over 1.000 kroner på en kaffemaskine. Eller hvis du har en kaffemaskine med kapsler til hverdagsbrug, og gerne vil have en kaffemaskine til når du får gæster. Så er Braun KF7020 også et rigtig godt bud på en kaffemaskine til dig.

På trods af den lave pris, så får du faktisk ret meget for pengene. Braun KF7020 er som alle andre Braun kaffemaskiner udstyret med deres unikke OptiBrewSystem der sikrer en perfekt afbalanceret smag.

Derudover har Braun KF7020 har du også mulighed for selv, at personalisere din Braun KF7020 præcis som du gerne vil have den. Du kan indstille den til at lave din yndlings kaffe og gemme den, så du hurtigt og nemt med et enkelt klik, kan lave kaffen.

Braun KF7020 kan i alt lave 12 kopper af gangen med en samlet mængde på 1,5 liter, og derfor er det en super kaffemaskine, hvis du ofte får gæster.

Specifikationer

 • Antal kopper: 12 kopper
 • Kapacitet: 1,5 liter

KitchenAid 802EOB

Billig kaffemaskine

KitchenAid 802EOB er den dyreste kaffemaskine vi har taget med i vores test. KitchenAid er kendt for at lave køkkenmaskiner der er i top kvalitet og KitchenAid 802EOB kaffemaskinen er ikke en undtagelse.

Med sit flotte design og mange funktioner, kan du ikke undgå at lave en god kop kaffe på din KitchenAid 802EOB.

KitchenAid 802EOB har flere forskellige funktioner som bla. auto sluk, timer med ur, pour over teknologi, indikator for rensning og mange flere.

Du kan lave 8 kopper kaffe af gangen med denne model, som er tilsvarende en mængde på 1,18 liter. Derfor er den bestemt også prisen værd og kan sagtens lave en rigtig god kop kaffe til dig.

Specifikationer

 • Antal kopper: 8 kopper
 • Kapacitet: 1,18 liter

WMF Lineo MAT Kaffemaskine

Bedst i test kaffemaskine

Vi har selvfølgelig kåret vinderen ud fra flere forskellige parametre, men har må erkende at WMF Lineo MAT laver den absolut bedste kop kaffe, ud af de 4 kaffemaskiner vi har fundet frem til.

WMF Lineo MAT er også den anden dyreste kaffemaskine vi har med i vores test, men det er tydeligt og mærke forskel på kvaliteten af den kaffe man får kontra de andre kaffemaskiner vi har med. WMF Lineo MAT har mange spændende funktioner som bla. 2 varmelegemer, digitalt LCD display med tidsprogrammering, WMF aroma perfektion og mange flere.

Specifikationer

 • Antal kopper: 12 kopper
 • Kapacitet: 1,5 liter

Hvilken slags kaffemaskine skal jeg købe?

Der findes flere forskellige slags kaffemaskiner og måder, hvorpå du kan lave kaffe på. Herunder har vi lavet en lille liste over, hvad for nogle typer af kaffemaskiner du kan købe.

 • Kaffemaskine med kapsler – Kapselmaskiner er blevet en rigtig populær kaffemaskine de sidste 5 år. Det er også en yderst let måde at lave kaffe på, og du kan hurtigt have en god kaffe klar i løbet af 30 sekunder. Med kapsler kan du lave alverdens forskellige slags kaffe, og med mange forskellige smage. En ulempe ved kapselkaffe er blot at det godt kan blive dyrt i længden, hvis du drikker meget kaffe. Et lille tip hvis du gerne vil have en kapselmaskine er ikke, at købe de originale kapsler fra Nescafe men derimod, fra de mange andre producenter af kapsler til kaffemaskiner.
 • Kaffemaskine med bønner – Kaffemaskiner med bønner er helt klart det vi vil anbefale dig der har en passion for kaffe og som elsker en god kop kaffe. Det er bare tydeligt, at smage forskel på en kaffe der er lavet af friske bønner eller med pulver eksempelvis. Ikke fordi en kaffe lavet af pulver ikke kan smage godt, men smagen er blot mere frisk når man laver en kaffe af bønner. Vi vil anbefale dig der elsker kaffe en kaffemaskine med bønner.
 • Kaffemaskine med pulver – Hvis du ofte har gæster eller drikker rigtig meget kaffe, så er kaffemaskiner med pulver et rigtig godt bud, på en kaffemaskine til dig.
  Kaffemaskiner med pulver kan sagtens lave en god kop kaffe. Det smarte ved de fleste kaffemaskiner med pulver er, at der som oftest minimum er et varmelegeme så du hele tiden kan holde kaffen varm og smagfuld.

Vær opmærksom på følgende når du skal købe kaffemaskine

Der er flere forskellige parametre du skal tage stilling til, inden du køber en ny kaffemaskine.

Specielt fordi en kaffemaskine godt kan koste mange tusinde kroner, og derfor bør du undersøge alle muligheder for, at få det mest optimale ud af dine penge, når du vil købe ny kaffemaskine. Herunder kan du se de 5 ting vi anbefaler dig, at kigge på inden du køber én.

 • Smagen – Det vigtigste parameter når du skal købe en ny kaffemaskine, er uden tvivl smagen. Der er selvfølgelig nogen der ikke kan smage forskel på kaffen, men de fleste har specielle smagspræferencer, når de skal have en kop kaffe. Derfor er dette selvfølgelig et vigtigt punkt, når du skal købe en kaffemaskine. Forbrug af strøm – Der er stor forskel på hvor meget en kaffemaskine bruger af strøm. Hvis du laver kaffe meget er dette selvfølgelig også et punkt du skal kigge på, inden du køber en ny kaffemaskine. Som ofte er de fleste kaffemaskiner dog ganske miljøvenlige og bruger omtrent den samme mængde strøm. Du bør alligevel være opmærksom på det inden et køb.
 • Tid – Hvor lang tid tager det egentligt for den kaffemaskine du har kigget på om, at brygge en kop kaffe? Hvis du ikke har meget tid mellem hænderne om morgenen, så nytter det heller ikke noget du vælger en kaffemaskine der tager flere minutter om at lave en kop. Typisk kan det dog godt tage mellem 30-60 sekunder for en kaffemaskine om, at lave en god kop kaffe.
 • Brugervenlig – Er den kaffemaskine du gerne vil købe brugervenlig? Det er en af de vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv, når du skal købe en kaffemaskine. Er det en du selv kan finde ud af, at bruge og ville det være én som andre også ville kunne bruge. De fleste kaffemaskiner er dog ganske brugervenlige med nemme ikoner på sig, der illustrerer hvilke knapper der har hvilke funktioner.
 • Kapacitet – Det er meget forskelligt hvad man skal bruge sin kaffemaskine til. Normalt køber de fleste en kaffemaskine som er let og hurtig at bruge i hverdagen, hvor man skal lave kaffe med eksempelvis kapsler. Vi anbefaler dog ikke du har en kapselmaskine, hvis du eksempelvis skal have gæster og pludseligt står og skal lave en masse kopper kaffe. Her vil det være bedre med en kaffemaskine, hvor du kan lave en kande kaffe af gangen. Hvis ikke du har gæster særlig ofte, kan du eventuelt også købe dig to separate kaffemaskiner.
 • Pris – For mange er prisen et afgørende parameter for, om det bliver den ene eller den anden kaffemaskine de køber. Derfor har vi også taget mange forskellige kaffemaskiner med i vores kaffemaskine test, hvor du finder én i hvert prisleje. Hvis du værdsætter en god kop kaffe bør du dog ikke tænke så meget på pris, når du skal købe ny kaffemaskine. Pris og kvalitet hænger ofte sammen når man skal købe en kaffemaskine.