Køkkenmaskine Test – Vi finder den bedste køkkenmaskine

Køkkenmaskine Test – Vi finder den bedste køkkenmaskine

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er det ved at være på tide at få skiftet den gamle køkkenmaskine ud med en ny? Eller vil du bare gerne have en køkkenmaskine, som kan gøre alt køkken arbejdet meget lettere for dig.

Hvis ikke du har en køkkenmaskine i forvejen er der ingen tvivl om, at du vil blive lykkelig over at investere i en køkkenmaskine. Uanset om du skal bage, lave sauce eller dessert, så vil madlavningen blive lettere med den helt rigtige køkkenmaskine.

Men hvad skal man overhovedet vælge for en køkkenmaskine og hvilke faktorer bør man kigge efter, når man skal købe en ny køkkenmaskine. Alt dette kan du se i nedenstående test som vi har lavet af de bedste køkkenmaskiner. 

Vi har fundet forskellige køkkenmaskiner, som kan kategoriseres blandt de absolut bedste modeller. Vi har bl.a. fundet modeller fra mærker som WMF, KitchenAid og Kenwood. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller herunder i vores køkkenmaskine test.


KitchenAid Artisan KSM125 køkkenmaskine

KitchenAid er et af de absolut bedste mærker indenfor køkkenmaskiner og køkkenudstyr, hvorfor du uden tvivl bør overveje KitchenAid Artisan KSM125, hvis du vil købe en køkkenmaskine af høj kvalitet. Med KitchenAid Artisan KSM125 kan du tilberede mange forskellige former for mad, som blandt andet flødeskum eller dej og der er masse plads til det hele.

KitchenAid Artisan KSM125 har nemlig en stor skål på i alt 4,7 liter og uanset om du skal lave en stor eller lille mængde mad, så er det muligt med KitchenAid Artisan KSM125. KitchenAid Artisan KSM125 er en køkkenmaskine der er nem at rengøre. Alt du skal gøre er at skille de forskellige dele ad, og så kan du sætte den direkte i opvaskemaskinen.

Denne køkkenmaskine fra KitchenAid har i alt 10 forskellige hastigheder, hvilket er en stor fordel, da du så kan lave alt forskelligt slags mad. Du kan desuden købe KitchenAid Artisan KSM125 i 4 forskellige farver såsom grå, rød, sort eller hvid, som alle er ikoniske farver.

Hvis du vil købe KitchenAid Artisan KSM125 køkkenmaskine, vil vi anbefale dig til at købe den hos Kitchenone.dk, hvor vi har fundet denne model til den bedste pris til 3.999 kroner.

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 10 hastigheder
 • Kapacitet: 4,5 liter

Kenwood KMM770 Premier Major 

Kenwood KMM770 Premier Major er den billigste køkkenmaskine vi har med i vores test. På trods af at det er den billigste model vi har med, så kan du være sikker på at den er af høj kvalitet og kan ælte din dej hurtigt og godt, samt lave mange andre former for mad i dit køkken.

Med Kenwood KMM770 Premier Major har du mange muligheder for, at lave det lækreste mad til dine gæster, din familie eller bare dig selv. Med de forskellige funktioner Kenwood KMM770 Premier Major har, har du et væld af muligheder.

Kenwood KMM770 Premier Major er en trinløs køkkenmaskine og det betyder ikke, at det er den dårlig køkkenmaskine. Det tager blot lidt ekstra tid for den om, at røre dejen rundt.

Kenwood KMM770 Premier Major har en kapacitet på 6,7 liter, hvorfor der er plads til en masse dej eller andet i den tilhørende skål til Kenwood KMM770 Premier Major. Der medfølger også 3 udtræk til forskelligt tilbehør som bl.a. et piskeris, dejkrog og en k-spade og så naturligvis også de 3 kraftudtag.

Hvis du synes om Kenwood KMM770 Premier Major, så kan du købe den til 2.399 kroner hos Kitchenone.dk, som er det sted hvor vi har fundet den billigste pris.

Specifikationer:

 • Hastighedstrin: Trinløs
 • Kapacitet: 6,7 liter

WMF Profi Plus køkkenmaskine

Køkkenmaskine test

I denne test har vi valgt at WMF Profi Plus skulle være testvinder, som den bedste køkkenmaskine du kan købe. Der er flere grunde til vi har valgt, at det skal være WMF Profi Plus, som skulle blive kåret som testvinder af vores køkkenmaskine test.

WMF Profi Plus er en kraftig og holdbar køkkenmaskine, der kan klare alle former for madlavning, lige fra æltning af din dej til opblanding af sauce og meget mere.

Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge WMF Profi Plus til i dit køkken når der skal laves mad. WMF er et tysk mærke og derfor er du også sikker på, at det er en køkkenmaskine af høj kvalitet. WMF Profi Plus har 1,4 hestekræfter og det er længe nok til, at ælte dit brød og mange andre opgaver, som den kan klare. 

WMF Profi Plus har en samlet kapacitet på i alt 5 liter og er derfor også den køkkenmaskine med størst kapacitet, af alle de køkkenmaskiner vi har testet.

WMF Profi Plus har også i alt 8 forskellige hastighedstrin og en turbo knap, så du hurtigt kan speede processen op, hvis du skal have maden klar hurtigt. Der medfølger desuden også flere ting til WMF Profi Plus, som bl.a. i alt 3 røreredskaber, røreskål på 5 liter og også en stænkskærm.

Med WMF Profi Plus er du sikker på at kunne lave det lækreste mad i dit eget køkken. Du kan købe denne model for kun 3.495 kroner hos Kitchenone.dk og så kan du få den leveret allerede i morgen.

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 8 hastigheder
 • Kapacitet: 5 liter

Disse faktorer skal du kigge efter

Der er flere faktorer du bør være klar over og som du skal overveje, inden du investerer i en køkkenmaskine hjem til dig. Det er blandt andet vigtigt at kende til kvalitet på ydeevnen, prisen, støjniveau og ikke mindst udseendet af den køkkenmaskine du vil købe. Derfor er der ligesom flere faktorer du skal overveje inden købet af en ny køkkenmaskine. Du kan læse meget mere om, hvad du skal kigge efter i en god køkkenmaskine herunder.

Kvalitet og ydeevne – Den første og vigtigste ting som du bør kigge efter i en god køkkenmaskine bør være, hvorvidt det er en køkkenmaskine af høj kvalitet. Du kan finde ud af om det er en god model ved, at kigge på ydeevnen. Ydeevnen på en køkkenmaskine er bl.a. angivet i de hastigheder den har, jo flere jo bedre er det. Det er også en fordel, hvis der er en turbo knap på din køkkenmaskine, hvis du står og har travlt med madlavningen. Du kan også kigge efter effekten som er angivet i watt.

Lydniveau – Det er naturligvis ikke en nødvendighed at du køber en køkkenmaskine med et lavt støjniveau eller lydniveau, men det kan være en fordel, hvis du ikke foretrækker så meget larm. Det kan sagtens lade sig gøre at du kan købe en køkkenmaskine, som ikke larmer særlig meget.

Pris på køkkenmaskine – For de fleste er prisen et parameter der er afgørende for, hvilken køkkenmaskine de ender med at vælge. Inden du overhovedet går i gang med, at kigge efter en køkkenmaskine, bør du være klar over, hvad dit budget ligger på. Det er meget nemmere at finde en køkkenmaskine når man er klar over, hvad man kan bruge på én. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god køkkenmaskine, i prisniveauet 2-3.000 kroner.

Rengøring af din køkkenmaskine – Når du skal købe en køkkenmaskine, så er det også vigtigt at vælge en der er let at rengøre. Det er muligt at skille de fleste køkkenmaskiner ad i mindre dele. Og det kan være en fordel ift. rengøring af din køkkenmaskine, som du let og hurtigt bare kan smide i opvaskemaskinen bagefter.


De bedste køkkenmaskine mærker

Der er mange forskellige køkkenmaskine mærker at vælge imellem, uanset om du handler køkkenmaskiner på nettet eller i en fysisk butik.

Hvis ikke du ved hvilke mærker du bør kigge efter, så kan det være uoverskueligt at skulle vælge det mærke man skal købe, når man skal have ny køkkenmaskine.

Specielt hvis du handler på nettet, hvor du jo ikke får samme rådgivning, som man jo gør i en fysisk butik. Derfor har vi lavet nedenstående anbefalinger, så du kan se hvilke mærker du bør gå efter når du skal købe en ny køkkenmaskine:

 • Kenwood
 • WMF
 • KitchenAid
 • Bosch
 • Electrolux
 • Royal

Shop køkkenmaskiner online her

Der er mange steder, hvor du kan shoppe køkkenmaskiner online. Det kan naturligvis godt være en stor fordel ift. at finde den bedste pris på en køkkenmaskine. Dog kan det også godt være uoverskueligt, at finde ud af hvor man skal købe sin køkkenmaskine.

Derfor har vi lavet en liste herunder med de steder, som vi vil anbefale dig at købe køkkenmaskiner. Vi har kun taget netbutikker med eftersom det er her du kan finde de bedste priser og få den bedste service.

Kitchenone.dk – Kitchenone.dk er en af de bedste og største netbutikker når det kommer til køkkenmaskiner og køkkenudstyr på nettet. Du kan få vidt forskellige produkter til køkkenet fra alle de bedste mærker, som Kenwood, WMF og KitchenAid. Du kan se hele deres udvalg og mærker på deres hjemmeside allerede nu.

Vi håber du har kunne bruge vores køkkenmaskine test til noget. Hvis du følger vores råd i ovenstående miniguide så vil du med sikkerhed også finde frem til en køkkenmaskine af høj kvalitet og til den rigtige pris.

Hvis du vil være helt sikker på at finde den bedste køkkenmaskine, så skal du købe en af de køkkenmaskiner vi har med i vores køkkenmaskine test.

Hvis du har forslag til andre produkter du gerne ser os teste i fremtiden, så send os endelig en mail eller læg en kommentar med dit ønske. Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye køkkenmaskine.