Køkkenvægt Test – De 4 bedste køkkenvægte på markedet

Køkkenvægt Test – De 4 bedste køkkenvægte på markedet

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne test skal vi kigge på de mange forskellige køkkenvægte, som der findes på markedet. Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige køkkenvægte, hvorfor man kan fare vild ret hurtigt. For hvilke køkkenvægte er bedre end andre, og hvilke kan mere end de andre.

Man kan som udgangspunkt ikke blot kigge på prisen, når man skal købe sig en køkkenvægt, da der er flere forskellige ting, som ligger bag, der kan ændre på prisen. Vil man gerne blot have en vægt der holder lidt tid, og som ikke kan andet end at veje, kan man med fordel vælge nogle af de meget prisbillige.

Du finder i denne test en række forskellige køkkenvægte, fra nogle af de mest respekterede og elskede mærker, som der forefindes på markedet. Her er noget fra OBH, Soehnle, Kenwood og Beurer, blot for at nævne de mest kendte i denne test.

Derfor kan du altså også være sikker på, at du finder lige netop den køkkenvægt, som du skal bruge, i denne test. Vi har lavet den her test, for at gøre det nemmere for dig, at finde det du skal bruge, således at du ikke skal bruge hele din dag på at lede nettet igennem, for at finde dig en køkkenvægt.

Testen er bygget op på en sådan måde, at du kan læse lidt om de forskellige produkter vi har med i vores test. Derefter har vi lavet en guide til, hvor du nemmest kan finde den pågældende vægt, eller model.

Det er for at gøre det endnu nemmere for dig, så du ikke skal bruge tid på at søge efter dem på nettet. Så læn dig tilbage, og nyd denne læsning om forskellige køkkenvægte, hvorefter du er afklaret med, hvilken vægt du skal have.


OBH Køkkenvægt

Den første vi skal kigge på, kommer fra det verdenskendte OBH, som er kendte for deres høje kvalitet, og lækre design i mange af deres forskellige produkter. Virksomheden fremstiller alt lige fra tandbørster til toastmaskiner. Derfor kan du være sikker på, at de har en bred portefølje, som du kan nyde godt af, hvis du kan lide deres produkter.

I denne køkkenvægt er der en del forskellige funktioner og lækre ting. Den er blot 17 mm høj, som også gør, at den ikke fylder særlig meget, når du skal gemme den af vejen. Du kan nulstille mellem hver vejning, således at du kan veje alle de ting du skal bruge, i samme skål. Det gør det altså meget nemmere for dig, når du skal bage en kage f.eks.

Du kan veje helt op til 5 kg med denne vægt, som er mere end nok til de fleste køkkenopgaver. For at du med lethed kan aflæse vægten af de ting du har på, er denne udstyret med et stort LCD display, som gør det nemt for dig, at se hvor meget det vejer. Den vejer helt ned til 1 grams intervaller, som gør det bedre for dig, hvis du skal veje nogle af de helt små ting af, som det kan kræves engang i mellem.

For at sikre at du ikke bruger alt din energi i dine batterier, er den udstyret med en automatisk slukning efter 60 sekunder, hvilket gør, at du ikke mister en masse strøm, hvis du glemmer at slukke den.

Alt i alt en super lækker vægt, som er super til de fleste ting i køkkenet, og er en alsidig køkkenvægt. Den koster ligeledes heller ikke alverden, hvorfor den helt sikkert også er indenfor dit budget.

Specifikationer

 • Display: LCD
 • Vægtinterval: 1 gram
 • Automatisk sluk: Ja

Soehnle diæt vægt

Den næste i rækken kommer fra det super populære mærker Soehnle, som har mange år på bagen, og som er kendte for deres unikke design, og altid gode kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du også være sikker på, at du med denne vægt også er sikret en super fed vægt, som har en fantastisk funktionalitet og kvalitet, så den holder i mange år, og kan hjælpe dig med alle vejnings opgaver i køkkenet.

Det specielle ved denne model er, at den kan måle og analyserer mere en 950 forskellige fødevarer, hvilket gør det nemmere for dig, når du gerne vil på diæt, eller skal holde øje med kalorier og dit indtag af mad. Du har altså her muligheden for, at kunne få din vægt til, at måle fiber, calcium, kulhydrat, protein, kolesterol, fedt, kalorier. Det er med andre ord perfekt, hvis du skal tælle de forskellige ting sammen, når du spiser, fordi du følger en plan.

Du får en vægt der kan måle ned til 1 grams intervaller, som gør det nemt for dig, at måle selv de mindste ting. Du får altså muligheden for, at kunne måle helt præcist af, hvad du skal bruge. Det er perfekt hvis du skal bage en kage, og kun skal bruge det, der fremgår i opskriften. Det er indkodet 950 forskellige fødevarer som nævnt, hvilket gør det nemt for dig at se, hvad din mad egentlig indeholder af forskellige ting, inden du spiser dem.

Dette er den perfekte vægt til dig, der gerne vil tabe dig, eller skal følge en bestemt plan. Du får nemlig her den bedste hjælp til, at tælle de forskellige ting, så du ikke skal sidde og læse om alt, inden du skal lave maden. Det sparer dig ligeledes en helt masse tid, da du ikke skal bruge tid på den slags længere.

Denne model kommer med 3 års garanti, hvilket altså strækker sig 1 år længere end den lovpligtige garanti. Det er ligeledes også din sikkerhed for, at du virkelig køber et godt produkt, hvis du vælger denne.  

Specifikationer

 • Display: LCD
 • Vægtinterval: 1 gram
 • Automatisk sluk: Ja

Kenwood AT850

Inden det lakker mod enden og vi skal se på den sidste, skal vi lige kaste vores blik på denne lækre sag fra Kenwood. Et mærke der er kendt for deres mange forskellige køkkenmaskiner, som høster ros i hele verden. Du har altså muligheden for, at købe dig en virkelig lækker køkkenvægt, som du kan bruge igen og igen.

Denne model måler med 2 grams intervaller, som gør det muligt for dig, at måle meget præcist af. De andre i denne test har dog kun 1 grams intervaller, men til gengæld, kan de kun veje op til 5 kg. Denne har muligheden, og kapaciteten, til at kunne veje op til 8 kg. Det er altså hele 3 kg mere end konkurrenterne i denne test, hvor denne altså skiller sig ud, fra de andre.

Har du allerede skåle fra Kenwood, vil du være endnu vildere med denne, da der er lavet en decideret gummimåtte, som passer til lige netop denne serie af skåle. Du kan tage denne gummimåtte af, hvis den kræver en vask. Den går lige i opvaskemaskinen, og er derfor nemt gjort rent. Derudover er den også skridsikker, således at du ikke risikerer at alle dine ingredienser, eller hvad du har vejet af, ender ud på gulvet eller bordet.

Dette er en super lækker model, som i den grad også vil være noget der falder i din smag. Den koster ikke alverden, hvorfor du også kan være sikker på, at den nok også vil passe ind i dit budget. Du får altså virkelig meget for dine penge, hvis du vælger denne lækre sag fra verdenskendte Kenwood. Har du allerede produkter fra Kenwood, ved du også hvor god kvalitet de laver.

Specifikationer

 • Display: LCD
 • Vægtinterval: 2 gram
 • Automatisk sluk: Ja

Beurer KS 51 Køkkenvægt – TÆNK testvinder

Den sidste vi skal kigge på, er fra tyske Beurer, som er kendte for mange lækre ting indenfor køkkenverden. De har i mange år leveret nogle af de bedste køkkenmaskiner på markedet. Du kan derfor også være sikker på, at du får noget helt specielt og kvalitet, hvis du vælger denne køkkenvægt fra Beurer. Den har sågar vundet bedst i test, hos forbrugermagasinet TÆNK.

Denne super lækre vægt, får du altså næsten smidt i nakken, da den kan så mange ting som den kan, og til en så lav pris som den har, kan det næsten ikke være sandt. Du får virkelig meget for dine penge, hvis du vælger denne lækre vægt fra det tyske mærke. For at du kan veje på den mest præcise måde, er den lavet til at veje med 1 grams intervaller, og kan klare en kapacitet på 5 kg, hvilket er ligesom de fleste andre køkkenvægte på markedet.

Du får en super tynd og lækker vægt, som kun har en hjde på 1,5 cm. Derfor passer den altså perfekt ned i de fleste skuffer, og optager ikke særlig meget plads i dit køkken. Du får en overflade der ikke tager imod fingeraftryk. Du skal altså ikke tænke på, om du skal gøre den rent, hver gang du har brugt den. Den har vundet en pris som bedste i test af flere forskellige årsager, som f.eks. brugervenlighed.

Du får en LCD skærm, der gør det nemmere for dig, at aflæse hvor meget dine ting vejer. Derudover er der 5 års garanti på denne vægt, hvilket også understreger hvor meget denne vægt virkelig kan, og hvor meget Beurer også stoler på deres eget produkt.

Derfor kan du altså være helt rolig, ved at købe denne lækre vægt, da du i den grad får noget for dine penge. Du får sågar muligheden for, at kunne veje væsker på denne vægt, hvilket giver dig endnu flere muligheder.

Specifikationer

 • Display: LCD
 • Vægtinterval: 1 gram
 • Automatisk sluk: Ja

Sådan finder du din næste køkkenvægt

Når du skal finde dig ne køkkenvægt, er der flere forskellige parametre du skal kigge på, så du ikke kun tager ud fra prisen, som de fleste fejlagtigt gør. Det viser nemlig ikke, hvor mange forskellige funktioner denne model har. Du kan ikke blot kigge på prisen og så vælge ud fra det. Hvis du blot skal have en vægt, der kan det mindste og kan veje til nøds, er det helt fint med en af de helt prisbillige, og du behøver derfor ikke kigge på, hvilke funktioner den har.

Du har altså flere forskellige ting du skal kigge på, inden du blot kaster dig ud i købet af en tilfældig køkkenvægt. Du skal vide hvor mange penge du gerne vil bruge på din nye, og om du har et mærke du foretrækker over andre. Det gør din søgen meget nemmere, og du vil opdage ret hurtigt, hvor meget nemmere det bliver, hvis du virkelig ved inden du går i gang, hvad du skal lede efter.

Det kan også være du har nogle sider du plejer at kigge på, når du skal købe ting på nettet. Her finder du altså et væld af forskellige produkter, som du kan bruge til dit køkken. Du behøver altså ikke lede flere forskellige steder når du skal finde din næste køkkenvægt.


Flere forskellige typer

Vi har med denne test gjort det nemmere for dig, at finde lige præcis den vægt du skal bruge. Der er noget for ethvert budget, som altså kan gøre det meget nemmere for dig, så du ikke skal kigge på vægte, som måske er udenfor det budget du havde sat af til, at købe en køkkenvægt for.

Vi håber denne test har gjort det meget nemmere for dig, at vælge det du skal bruge, alt efter hvilken vægt det skal være. Du får nemlig alt lige fra en ganske traditionel vægt, til en diætvægt, som kan hjælpe dig med at tabe dig, eller i hvert fald tælle de forskellige ting, som der er i din mad. Det kan spare dig en helt masse tid, så du ikke skal stå og tælle kalorier, og måske endda vide hvad der er i de forskellige ting inden du laver mad af det.

Der er noget for enhver smag i denne test, som du helt sikkert også vil kunne lide, hvorfor du med sikkerhed finder noget, som du kan lide. Det kan nemlig være meget svært at finde rundt i den store jungle som det er, at finde en ny køkkenvægt, for hvad er bedre end de andre køkkenvægte? Læs denne test, og find ud af det!