Køleskab Test – Find din favorit blandt populære modeller

Køleskab Test – Find din favorit blandt populære modeller

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er det på tide at du får nyt køleskab? Det kan være det gamle er gået i stykker, eller vil du bare gerne have et mere miljøvenligt? Hvis du har et gammelt køleskab der er mere end 8 år gammelt bør du nemlig overveje, hvorvidt det er på tide at få det gamle køleskab skiftet ud.

Der kan være mange fordele i at skifte det gamle køleskab ud bl.a. i besparelser på strøm, mere plads eller lignende. Herunder har vi lavet en komplet guide til dig, hvis du vil købe et nyt køleskab.

Der er mange ting at tage stilling til når man skal købe nyt køleskab, og derfor har vi fundet de absolut bedste køleskab frem til dig, som er på markedet i øjeblikket.

Vores testvinder som blev Liebherr KBES 4350-20 001 er blandt andet blevet kåret, som det bedste køleskab af det anerkendte forbrugermagasin TÆNK.

Hvis du ikke vil bruge over 10.000 kroner på et nyt køleskab har vi selvfølgelig også nogle andre gode alternativer med til under 5.000 kroner fra Electrolux og Gram. Du kan læse hele vores køleskab test herunder og se hvilket køleskab du bør købe næste gang du skal have nyt.


Liebherr KBES 4350-20 001 køleskab – TÆNK Bedst i test

Testvinderen af vores køleskab test i denne uge blev Liebherr KBES 4350-20 001. Denne model har også vundet mange andre Bedst i test priser end her hos Testbladet.dk. Bl.a. har Liebherr KBES 4350-20 001 også vundet priser hos TÆNK som er et anerkendt forbrugsmagasin.

Man får noget for sine penge ved dette køleskab det er helt sikkert. Der er mange funktioner i dette køleskab og så er det også et særdeles stort køleskab med plads til i alt 367 liter kølevarer.

Liebherr KBES 4350-20 001 er uden tvivl også et af de pæneste køleskabe vi har med her i vores køleskab test. Selve materialet er lavet i rustfrit stål, som også er særdeles effektivt hvis du vil undgå ridser o. lign på sigt.

Denne model fra Liebherr er et af de absolut mest energivenlige køleskabe som du kan finde på markedet. Det er en A+++ hvilket er topkarakter indenfor strømforbrug. Eftersom det er A+++ så har den kun et årligt energiforbrug på 90 kWh.

Specifikationer

 • Kapacitet: 367 liter køl
 • Energiklasse: A+++

Electrolux ERF4115DOW

Electrolux ERF4115DOW er det prismæssigt bedste køleskab vi har taget med i vores test. På trods af den lave pris så får man stadig en del for pengene i lige netop dette køleskab.

Electrolux ERF4115DOW har en samlet kapacitet på i alt 395 liter køl, hvilket er længe nok hvis i er en stor børnefamilie derhjemme på 5 eller derover.

Selve kølefunktion er der ikke noget at klage over og Electrolux yder naturligvis samme garanti på dette køleskab, som alle de andre køleskabe der er med i vores køleskab test.

Når vi snakker om energiklassen så ligger den dog i den lave ende af miljø skalaen, som er A+. Det er 3 takker lavere end vores testvinder, hvorfor denne model har et årligt energiforbrug på 148 kWh. Med en pris på 2.792 kr som er en utrolig skarp pris for et så godt køleskab.

Specifikationer

 • Kapacitet: 395 liter køl
 • Energiklasse: A+

Bosch KSW36PI30 m/vanddispenser

Bedst i test køleskab

Bosch KSW36PI30 m/vanddispenser er det næstbedste køleskab vi har taget med i vores test. Dette er en rigtig flot model i rustfri stål som du kan finde til en særdeles god pris.

Denne model er det køleskab der har den anden bedste energimærkning af de modeller vi har med i vores test. Bosch KSW36PI30 m/vanddispenser har energiklasse A++ og Køleskabet her har vanddispenser og mange forskellige funktioner, som du kan læse mere om herunder:

 • EasyClean funktion
 • FreshSense som gør at temperaturen holder sig jævn via unik sensorteknologi
 • Fugtregulering
 • Vanddispenser
 • AirFreshFilter
 • LED belysning

Ovenstående er blot et lille udpluk af alle de funktioner, som dette køleskab har. Vi kan klart anbefale Bosch KSW36PI30 m/vanddispenser til dig der gerne vil have kvalitet i hjemmet, og som gerne betaler for at få et super godt køleskab, der holder sig i mange år frem.

Hvis du køber dette køleskab og du beslutter dig for at dette køleskab ikke er noget for dig alligevel, så yder Bosch endda 100 dages fuld returret.

Specifikationer

 • Kapacitet: 346 liter køl
 • Energiklasse: A++

Gram KS 3406-90 FX

Bedste køleskab

Hvis du står og leder efter et særdeles holdbart køleskab, så er Gram KS 3406-90 FX helt klart en model for dig. Det er en model der kan det den skal og kan holde til yderst meget.

Gram KS 3406-90 FX har i alt 363 liter køleplads, hvilket er længe nok hvis i er en familie på 3 og op til en 6 stykker. Udover den gode holdbarhed som dette køleskab har, så synes vi også det er et køleskab der har et rigtig flot og enkelt design i rustfrit stål. 

Energiklassen er dog kun A+ og derfor har den et årligt energiforbrug på 173 kWh som er ret højt for et køleskab i den klasse.

Denne model har nogle enkelte funktioner bl.a. døralarm, AirSystem som sikrer ensartet temperatur i hele køleskabet og FreshZone. Derfor er dette et rigtig godt køleskab til børnefamilien der gerne vil have et køleskab til en fornuftig pris.

Specifikationer

 • Kapacitet: 363 liter køl
 • Energiklasse: A+

Guide til valg af køleskab – hvad skal man kigge efter?

Det kan godt være uoverskueligt at skulle finde et nyt køleskab med alle de forskellige modeller og mærker der er på markedet i dag. Derfor har vi lavet denne lille guide til dig herunder, hvor du kan se hvilke ting du skal være opmærksom på når du skal købe nyt køleskab. Hvis du følger vores guide, vil du uden tvivl finde et køleskab du vil blive glad for, og som du kan beholde mange år ud i fremtiden.

Køleskabets design – For mange spiller designet af det køleskab man køber en stor rolle ift., hvad det er for et køleskab man køber. For andre er det også vigtigt at det er samme mærke, som man har sine andre hvidevarer i. Det er naturligvis noget man har personlige præferencer for, hvordan designet til dit nye køleskab skal være. Derfor har vi også valgt nogle forskellige køleskab der alle har forskellige designs og farver.

Prisen – Prisen er ligeledes også et parameter som bør have indflydelse på dit valg når du skal købe nyt køleskab. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, og det er mindst lige så sandt når du skal købe køleskab. Det kan sagtens lade sig gøre for dig og købe et køleskab til under 5.000 kroner. Dog er der en tydelig forskel fra kvalitet og funktioner fra et køleskab der koster 10.000 kroner og et der koster 5.000 kroner. I ovenstående test kan du se, hvilken forskel der er prismæssigt på de forskellige køleskabe.

Kapacitet – Kapaciteten eller størrelsen af det køleskab du skal have er ret væsentlig for, hvad det skal være for et køleskab du vælger. Vi vil ikke gå for meget i dybden med dette, da du kan læse meget mere om, hvor stort et køleskab du bør vælge afhængigt af størrelsen på husstanden i næste afsnit. Så længe du er klar over at dette også er et punkt du bør overveje når du skal købe et nyt køleskab.


Hvor stort bør ens nye køleskab være?

Der er stor forskel på hvor stort et køleskab man har behov for, afhængigt af hvor stor en familie man er eller hvor mange der er i husstanden. Lige præcis hvor mange man er i husstanden er som oftest et afgørende parameter for, hvor stort et køleskab man vælger. Derfor har vi lavet en oversigt til dig herunder, så du kan se hvilket køleskab du bør vælge.

 • 2 personer – Til kæresteparret: Hvis i er et par eller 2 i en husstand, så er den idelle størrelse ca. 200 liter.
 • 4 personer – Til gennemsnitlig familie: Den optimale størrelse til den gennemsnitlige familie er 300 liter.
 • Over 5 personer – Til den store familie: Hvis man er 5 personer eller derover vil vi anbefale jer til at købe et køleskab omkring 350 liter.

Hvor lang tid går der før jeg skal købe nyt køleskab?

Er du i tvivl om du skal skifte det gamle køleskab ud? Hvor lang tid skal der gå før man køber et nyt køleskab og hvor ofte bør man skifte det gamle ud? Der er selvfølgelig stor forskel på de forskellige mærker og modeller indenfor hvidevarer.

Indenfor de sidste 10 år er der sket en særdeles positiv udvikling indenfor køleskabe når vi snakker miljøvenlighed.

Hvis du har et køleskab der er mellem 6-10 år eller derover, så vil vi anbefale dig at købe et nyt, hvis du vil spare penge på strøm.

Medmindre det er et A++ køleskab selvfølgelig, så behøves du ikke skifte det ud med et nyt og mere miljøvenligt. I vores test herover kan du se hvad det er for en miljømærkning de forskellige modeller har.


Hvilket sted bør du købe dit nye køleskab?

Hvor bør man købe sit nye køleskab når man skal have et nyt? Når man køber et køleskab så er det de færreste der selv henter det i butikken eller hos den netbutik man køber det hos.

Det nemmeste er i de fleste tilfælde bare at få det leveret direkte til sin adresse og sat på plads der hvor køleskabet skal stå. I en fysisk butik er det noget man som oftest skal betale ekstra for, men når du køber det på nettet så får du det inklusiv i prisen. Derfor bør du købe nyt køleskab på nettet. Men hvor skal man bestille det henne?

Hos Testbladet.dk har vi valgt at inddrage køleskabe fra forskellige brands og fundet dem hos adskillige anerkendte online forhandlere. Dermed kan du hurtigt finde den billigste pris på markedet. Vi henviser kun til førende webshops i Danmark, så du kan handle sikkert.

Når du skal købe nyt køleskab håber vi selvfølgelig at du vil følge vores anbefalinger. I så fald vil du uden tvivl finde frem til et køleskab, som du vil blive glad for.

Samtlige af de køleskabe vi har med i vores køleskab test er af gode kvalitet og fra gode mærker, hvorfor du er sikker på et godt køleskab, hvis du bestiller en af ovenstående.