Krøllejern Test – Find det bedste krøllejern til dit behov

Krøllejern Test – Find det bedste krøllejern til dit behov

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er rigtig mange forskellige krøllejern at vælge imellem og der er også flere forskellige typer af krøllejern. Så hvordan vælger man det helt rigtige krøllejern og hvilke mærker er bedst til, at lave smukke krøller på dig? Det har vi alt sammen lavet en stor guide til herunder i vores krøllejern test.

I vores guide vil vi komme nærmere ind på, hvad det er for nogle parametre du bør kigge efter, når du skal købe et nyt krøllejern. Hvis du følger vores guide vil du uden tvivl finde et krøllejern, som du vil blive rigtig glad for.

I vores krøllejern test har vi valgt at inddrage i alt 4 forskellige krøllejern fra forskellige mærker, som enten har fået gode brugeranmeldelser, klaret sig godt i tests eller anbefalet af eksperter. Både Curl Secret, BaByliss, Philips og OBH Wave er med i vores guide.

Vi har fundet de forskellige krøllejern ud fra en række parametre som bl.a. maks temperatur, opvarmningstid, pris og hvor flotte krøller selve krøllejernet laver på dig.

Under vores test kan du læse en guide til valg af krøllejern, og der kommer vi også nærmere ind på de mærker som laver de bedste krøllejern. Under selve testen finder du også en video guide til, hvordan du laver de flotteste krøller med de krøllejern vi har anbefalet. Så er du sikker på at du kommer til at få et smukt look med krøller i håret.


Bedste krøllejern er: Curl Secret C1200E Krøllejern

Vi har kåret testvinderen af vores krøllejern test, som blev Curl Secret C1200E. Der er flere årsager til vi har valgt lige netop dette krøllejern som det bedste krøllejern i vores test.

Curl Secret C1200E krøllejern er for det første det krøllejern der har den absolut hurtigste opvarmningstid på kun 8 sekunder. Det er altså rigtig hurtigt og du vil blive meget gladere for et krøllejern, hvor du ikke skal vente flere minutter på det er klar til brug.

Derudover har Curl Secret C1200E krøllejernet også flere forskellige funktioner, som ion-teknologi og keramisk belægning. Der hører desuden også rensebørster med til spolerne når du køber Curl Secret C1200E krøllejernet. Curl Secret C1200E har en pris på 699 kroner, hvilket vi anser for en fornuftig pris i forhold til man får så godt et krøllejern.

Bedste automatiske krøllejern

Curl Secret C1200E er et automatisk krøllejern af absolut højeste kvalitet. Curl Secret har valgt at kalde det for AutoCurl-teknologien, som styrer det automatiske krøllejern i Curl Secret C1200E krøllejernet. Det er en unik teknologi som du kun finder hos Curl Secret.

Med AutoCurl-teknologien er du sikker på at få det absolut bedste resultat når du skal have krøllet dit hår. Du vil blive meget gladere for et automatisk krøllejern når du skal købe et krøllejern, da det er meget lettere at lave smukke krøller til dit hår.

Curl Secret C1200E er klart et krøllejern som vi kan anbefale dig, hvis du vil have et automatisk krøllejern der kan lave smukke krøller på dig.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 230 grader
 • Opvarmningstid: 8 sekunder

BaByliss AS101E luftkrøllejern

BaByliss AS101E er et luftkrøllejern og kan lave nogle særdeles smukke krøller på dig.

Dette krøllejern er nok det krøllejern, som er det bedste krøllejern, hvis man kigger på det rent prismæssigt. Vores testvinder laver flottere krøller og er hurtigere til, at lave krøllerne. Men hvis ikke du vil bruge mere end 400 kroner på et krøllejern, så kan vi klart anbefale dig at vælge BaByliss AS101E krøllejernet. BaByliss AS101E har justerbar temperatur og har en maks temperatur på 230 grader.

Den mest optimale temperatur er dog omkring de 200 grader når du skal lave krøller, hvis du vil have de absolut fineste krøller.

BaByliss AS101E krøllejern har en kraftig motor med 2 blæsehastigheder også med kold luft. Derudover har den også 2 trins hastigheder og et aftageligt filter, hvis krøllejernet skal gøres rent for hår engang imellem, hvilket vi anbefaler.

BaByliss har også valgt at udvide deres garanti på dette krøllejern, og derfor har du i alt 3 års garanti på dette produkt. BaByliss AS101E er et rigtig godt krøllejern som kan lave de smukkeste krøller på dig.

Specifikationer

 • Autosluk: Ja
 • Justerbar temperatur: Ja

OBH Wave Maker Artist Krøllejern 5837

Vi har også taget OBH Wave Maker Artist Krøllejern 5837 med i vores krøllejern test. Krøllejernet her er det billigste vi har med i vores test, men derfor kan det dog sagtens stadig lave nogle flotte krøller i dit hår.

OBH Wave Maker Artist Krøllejern 5837 er et bølgejern, hvorfor du ikke vil få lige så smukke krøller som hvis du køber vores testvinder. Dette krøllejern fra OBH har en justerbar temperatur og en maks temperatur på 180 grader.

Hvis du vil have et godt krøllejern uden at skulle bruge for mange penge på et krøllejern, så er dette helt sikker en god model for dig.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 180 grader
 • Opvarmningstid: 2 minutter

Philips Krøllejern, Easy Natural Curler BHH777/00

Billigt krøllejern

Philips Easy Natural Curler er et klemmekrøllejern, som ser en smule anderledes end et traditionelt krøllejern. Derfor kan dette krøllejern dog sagtens lave nogle pæne krøller til dig.

Dette krøllejern har en hurtig opvarmningstid på 30 sekunder, hvilket er det anden hurtigste et krøllejern er klar til brug på af de krøllejern vi har testet her i krøllejern testen. Lige netop med Philips Easy Natural Curler vil vi anbefale dig at du laver krøllerne på en temperatur på omkring 200 grader. Med den temperatur vil du få det mest optimale resultat.

Philips Easy Natural Curler er et krøllejern der er særdeles brugervenligt med sin automatiske klemme så du kan krølle håret med kun én hånd.

Desuden er dette krøllejern også et krøllejern der har en høj sikkerhed. Bl.a. beskytter krøllejernet mod forbrændinger med sin beskyttende keramiske belægning. Derfor er Philips Easy Natural Curler klart et klemkrøllejern vi kan anbefale dig.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 200 grader
 • Opvarmningstid: 30 sekunder

Sådan vælger du krøllejern

Det kan godt være svært at tage stilling til, hvad man skal vælge for et krøllejern. Hvad er det for nogle ting man skal kigge efter når man skal vælge krøllejern? Det har vi lavet en liste til dig med herunder, så du vælger det helt rigtige krøllejern. Hvis du følger vores anbefalinger herunder så vil du i hvert fald finde et krøllejern, som du med sikkerhed bliver glad for.

Opvarmningstid – Det er rigtig træls at stå en morgen hvor du gerne vil have lavet krøller hurtigt fordi du er bagefter, men dit krøllejern tager flere minutter om at varme op. Derfor er opvarmningstiden også et parameter du bør vælge krøllejern ud fra. Vores testvinder af denne krøllejern test fra Curl Secret har en opvarmningstid på kun 8 sekunder, hvorimod det billigste krøllejern vi har med, har en opvarmningstid på 2 minutter. Der er altså stor forskel på, hvor hurtigt du kan gøre brug af krøllejernet, og det er da meget rart at skulle bruge mindre tid på opvarmning, så du kan koncentrere dig om at få de flotteste krøller.

Sikkerheden – Det er sket før at man har set uheld pga. et krøllejern har antændt en brænd fordi man har glemt at slukke det. Det kan også være du har været uheldig og brændt dit eget hår fordi dit krøllejern havde en for høj maks temperatur? Det kan godt være du tænker du nok skal huske og slukke dit krøllejern altid, men risikoen er der for at du glemmer det. Derfor vil vi kun rådgive dig til at vælge et krøllejern der har specielt autosluk som funktion. Så er du sikker på at krøllejernet slukkes, hvis du selv glemmer at slukke det, eller det ligger på en overflade der er brændbar, som du ikke har set når du ikke bruger krøllejernet.

Pris – Hvis man ser på et krøllejern rent prismæssigt, så er forskellen fra den dyreste til den billigste ikke særlig stor. Men der er til gengæld stor forskel på hvordan kvaliteten af de forskellige krøllejern er når man kigger på den dyreste kontra den billigste. Hvis vi tager udgangspunkt i de krøllejern vi har med i vores krøllejern test, så er der en prisforskel på 400 kroner fra testvinderen og ned til det billigste krøllejern vi har med. Og man kan godt mærke stor forskel på, hvad det er for et slags krøllejern, hvor hurtigt den laver krøller og hvor flotte krøllerne bliver. Derfor vil vi anbefale dig til hellere at bruge lidt ekstra penge på et krøllejern, og så få et krøllejern der er meget bedre.

Krøllejern type – Der findes flere forskellige typer af krøllejern, hvoraf den mest populære type er et automatisk krøllejern. Der findes flere forskellige andre typer af krøllejern såsom luftkrøllejern. Vi vil dog anbefale dig at vælge et automatisk krøllejern når du skal købe et krøllejern. Du vil blive meget mere glad for et automatisk krøllejern, da det er meget lettere at lave flotte krøller.

Ekstra funktioner – Har du nogle specielle krav til nogle ekstra funktioner som dit nye krøllejern skal kunne? Selvom det blot er et krøllejern, så er der mange funktioner man kan vælge til sit krøllejern som eksempelvis autosluk, display og lignende. Det er i hvert fald noget du skal tage stilling til inden du køber et nyt krøllejern.


Her er de bedste krøllejern mærker

Herunder har vi lavet en liste med alle de forskellige mærker, som der laver krøllejern som vi kan anbefale, hvis ikke du synes om nogle af de anbefalinger vi er kommet med i ovenstående krøllejern test. Der er rigtig mange mærker at vælge imellem, så det kan godt være lidt af en jungle at skelne imellem, hvilke mærker der er gode og hvilke der er dårlige.

 • OBH
 • Philips
 • BaByliss
 • Curl Secret
 • HH Simonsen
 • Braun
 • GHD

Video guide: Sådan laver du de flotteste krøller med dit krøllejern

Når du så har fundet frem til det krøllejern du gerne vil købe, hvordan bruger man det så egentligt, så man laver de flotteste krøller? Vi har fundet en rigtig god video guide klar til dig, så du kan få det optimale ud af dit nye krøllejern.

Du vil selvfølgelig gerne se det optimale resultat med dit krøllejern, hvis du har brugt mange penge på et krøllejern også. Se derfor nedenstående video, hvor du kan se hvordan du laver de flotteste krøller med dit krøllejern.

Hvis du følger ovenstående guide til, hvordan du finder et krøllejern, så vil du helt klart finde et krøllejern som du vil blive glad for og som du kan have i mange år.

Hvis du vælger at købe en af de krøllejern vi har anbefalet i vores krøllejern test, så vil du ikke blive skuffet. Vi håber du kunne bruge vores krøllejern test og finder det helt rigtige krøllejern. Hvis du har forslag til nogle andre produkter vi gerne må teste, så send os endelig en mail eller læg en kommentar.

Nu har du også mulighed for at læse vores glattejern test. Læs vores test af glattejern ved at klikke her.