Kuffert Test – Udvalg af de bedste rejsekufferter

Kuffert Test – Udvalg af de bedste rejsekufferter

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Sommeren er så småt ved at være over os og det betyder store rejsetid for de fleste danskere. Det kræver naturligvis en ordentlig rejsekuffert, hvis du skal på ferie uanset, hvad destinationen siger.

Du vil få en meget mere behagelig rejse, hvis du investerer i en god kuffert der opfylder dine behov. Inden du skal ud og rejse skal du finde ud af, hvad dit behov er for en rejsekuffert. Alle har naturligvis forskellige behov når de skal ud og rejse alt afhængigt af, hvor lang tid man skal rejse, hvor man skal hen og hvordan man skal rejse.

Stort udvalg af kufferter hos Rejsegear.dk

Hvis du leder efter en ny kuffert, der kan bruges, når du rejser, så er du kommet til det rette sted. I denne kuffert test bliver du præsenteret for en række anbefalelsesværdige modeller, men hos Rejsegear.dk finder du et endnu større udvalg af kufferter.

Stort udvalg af kufferter hos Rejsegear.dk

Skal man eksempelvis kun på en mindre rejse i Europa med flyet i en lille uge, så vil det klart smarteste være, at investere i en mindre kuffert der ikke vejer særlig meget. Så slipper man for at betale ekstra, hvis man har for meget bagage med.

I vores kuffert test har vi samlet 6 forskellige kufferter fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser.


World’s Lightest Collection Kuffert – 61 cm

Kuffert test

Worlds Lightest Collection kuffert 61 cm er som navnet også indikerer en super let kuffert. Denne 61 cm store kuffert i et simpelt sort design, vejer kun 2 kg. Det kan tydeligt mærkes, hvis man sammenligner denne med nogle af de andre kufferter vi har taget med i vores test, som ellers typisk vejer mellem 3-6 kg for en almindelig rejsekuffert.

Derfor er det særdeles optimalt at købe lige netop Worlds Lightest Collection kuffert 61 cm, hvis du rejser mange små ture med flyveren og skal have så meget bagage som muligt med, uden du overstiger de 10 kg. Hvor grænsen typisk går fra gratis bagage til, at man skal betale for det.

Worlds Lightest Collection kuffert 61 cm findes også i flere forskellige andre størrelser, som er lige så letvægtige.

Specifikationer

 • Kapacitet: 45 liter
 • Vægt: 2 kg.

Visa Delsey Caleo 4-hjuls Trolley – 50 cm

Bedste kuffert

Visa Delsey Caleo 4-hjuls trolley 50 cm grå er en hardcase trolley, som er rigtig god hvis du skal på en mindre tur og ikke vil have beskadiget bagagen i kufferten.

Visa Delsey Caleo 4-hjuls trolley 50 cm grå er en kuffert af særdeles høj kvalitet, hvor der er tænkt på detaljerne. Her tænker vi på udover indholdet er sikkert i din hardcase trolley, så at der også er en TSA lås på. Det er perfekt til dig, hvis du har noget indhold der skal beskyttes, som eksempelvis en computer, telefon eller lignende.

Visa Delsey Caleo 4-hjuls trolley 50 cm grå fås også i andre farver. Selvom kufferten ikke er særlig stor så er der alligevel plads til 38 liter bagage i alt. Desuden vejer denne trolley kun 3 kg, hvad man må anse for en letvægts kuffert.

Prisen på Visa Delsey Caleo 4-hjuls trolley 50 cm grå, kommer til en fornuftig pris for en særdeles sikker kuffert, hvor du kan være sikker på din bagage altid er sikker.

Specifikationer

 • Kapacitet: 38 liter
 • Vægt: 3 kg.

CAT Carbon Trolley – Silver Carbon

Billig kuffert

CAT Carbon trolley fv. silver carbon er en af de billigste kufferter vi har valgt, at tage med i vores kuffert test her. Til kun 399 kroner kan du få en rigtig fornuftig kuffert fra CAT. CAT er normalt et mærke der er kendt for at lave byggemaskiner, arbejdstøj og lignende.

CAT Carbon trolley fv. silver carbon som er en hardcase kuffert er derfor en rigtig god kuffert til en rigtig god pris. Den er helt klart i toppen over de bedste kufferter, når man også regner prisen med som et parameter i vores test.

Der er plads til i alt 35 liter bagage og kufferten vejer 3 kg. Der er selvfølgelig også en TSA kombinationslås på CAT Carbon trolley fv. silver carbon.

Specifikationer

 • Kapacitet: 35 liter
 • Vægt: 3 kg.

Crystal Trolley 4-hjuls – 75 cm

kuffert bedst i test

Crystal trolley 4-hjuls 75 cm sort er en af de største kufferter vi har taget med i vores kuffert test! Med sine 75 cm kan du være sikker på der er masser af plads, til når i skal på ferie næste gang.

Det er en noget tungere kuffert end de andre kufferter, men når man kigger på lignende kufferter i samme størrelser, så er 4 kg faktisk ikke særlig meget. Crystal trolley 4-hjuls 75 cm sort er desuden også en hardcase kuffert.

Når man kigger på design så er Crystal trolley 4-hjuls 75 cm sort, har vi valgt denne kuffert som den flotteste i vores kuffert test. Crystal trolley 4-hjuls 75 cm sort fås også i flere andre farver.

Crystal trolley 4-hjuls 75 cm sort koster 478 kroner, hvilket vi anser for en god pris for en kuffert i et flot design, med TSA kombinationslås og med plads til masse bagage.

Specifikationer

 • Kapacitet: 20 liter
 • Vægt: 4 kg.

Visa Delsey Aerobis – 75 cm

Kuffert tilbud

I modsætning til ovenstående kuffert fra Mods-lugage, hvor der er cirka samme mængde plads til bagage i som denne. Så har Visa Delsey Aerobis 75 cm 4-hjuls trolley sort altså et noget pænere og enkelt design, hvis du også går op i dette når du skal rejse.

Udover det pæne enkle design, så er Visa Delsey Aerobis 75 cm 4-hjuls trolley sort også udstyret med andre smarte funktioner som bl.a. TSA-kombinationslås, spinnerhjul i alt 4 og alu trolley system.

Visa Delsey Aerobis 75 cm 4-hjuls trolley sort er den dyreste kuffert vi har med i testen til i alt 1.198 kroner. Lige i det her tilfælde kan man bare ikke komme udenom at pris og kvalitet hænger sammen, hvorfor vi klart kan anbefale denne Visa Delsey Aerobis 75 cm 4-hjuls trolley sort, hvis du står og mangler en lidt større rejsekuffert.

Specifikationer

 • Kapacitet: 111 liter
 • Vægt: 5,2 kg.

Mods-Luggage BAND ABS Trolley – 80,5 cm

Mods-luggage BAND ABS trolley 80,5 cm blå er den største kuffert vi har taget med i vores kuffert test sammen med nedenstående kuffert. Mods-luggage BAND ABS trolley 80,5 cm blå har med sine 5,4 kg plads til i alt 111 liter bagage.

Så er der masse plads til at tage på en lang ferie uden, at skulle bekymre sig om der er plads til det hele. Mods-luggage BAND ABS trolley 80,5 cm blå er ikke en hardcase kuffert, men er lavet i et yderst stærkt og slagbart materiale, hvorfor den sagtens kan tåle at blive kastet rundt med.

I lufthavnen sker det tit at personalet smider med din kuffert når den skal op i flyveren, og derfor ville det være træls, hvis noget af din bagage blev ødelagt på den måde.

Det skal du ikke bekymre dig om med Mods-luggage BAND ABS trolley 80,5 cm blå. Du kan sagtens få denne kuffert i andre farver, hvis du ønsker det i stedet.

Specifikationer

 • Kapacitet: 111 liter
 • Vægt: 5,4 kg.

Hvordan vælger jeg den rigtige kuffert?

Når man skal købe ny kuffert til man skal ud og rejse, så er der mange forskellige ting man skal tage stilling til, inden et køb. Specielt fordi alle ens ejendele skal i din kuffert, og man gerne vil vide de er sikre. Vi har derfor lavet en oversigt over de ting, du skal tage stilling til når du skal finde den helt rigtige kuffert.

Kapacitet – Kapacitet er naturligvis en faktor som er særdeles vigtigt for, hvilken kuffert du skal vælge. Der findes mange forskellige størrelser af kufferter og typisk måler man kapacitet i en kuffert i liter.

Kufferttype – Der findes mange forskellige slags kufferter blandt andet rejsekufferter, trolleys, rullekufferter, softcase kufferter og hardcase kufferter. Vi har lavet en oversigt over de kufferttyper i næste afsnit så du kan se, hvilken slags kuffert du skal vælge.

Sikkerhed – Skal din kuffert have lås på eller ej? Det er ligeledes også et spørgsmål du skal stille dig selv når du skal købe en ny kuffert. Det er meget rart at have muligheden for at låse sine ejendele af, hvis man ikke lige har mulighed for at være ved sin kuffert et øjeblik. Hvis du vil have en kuffert med sikkerhed i højsædet, så anbefaler vi dig at vælge en hardcase kuffert med en TSA kombinationslås. Det er de mest sikre kufferter man kan købe.

Størrelse – Du skal også kigge på størrelsen af en kuffert. Hvor meget bagage skal du have med, er det kun til dig selv og lignende. Det nytter ikke noget at du har en lille kuffert, hvis du skal 3 uger til Thailand. Det ville være en træls situation, hvorfor du bør have en kuffert i både lille, mellem og stor størrelse.

Vi håber du fik noget ud af vores kuffert test, og du fandt en kuffert du kunne bruge til næste gang du skal ud at rejse. Og som sædvanligt skal du huske altid og smide en kommentar eller sende en mail, hvis der er produkter du gerne ser vi tester i fremtiden.

Skal du på ferie? Så kan du med fordel også læse vores GPS test her.