Ladcykel-test: alt, hvad du skal vide

Ladcykel-test: alt, hvad du skal vide

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Dette indhold er sponsoreret.

Står du og er på udkig efter en ladcykel? Så kan du i denne artikel blive meget klogere på, hvad du især bør have for øje, når du skal ud at vælge den helt rette model. Som du sikkert allerede har bemærket, kan det nemlig være lidt af en jungle at vælge mellem de mange modeller på markedet. Derfor har vi sørget for at give dig de bedste forudsætninger for at vælge den helt rette model ved at give dig den vigtigste viden om ladcykler.

Et bæredygtigt alternativ

Lad bilnøglerne ligge derhjemme og skift i stedet din vanlige køretur på arbejde ud med et bæredygtigt, sjovere og ikke mindst sundere alternativ – nemlig en god cykeltur. Ladcykler har været set i gadebilledet de sidste par år, og populariteten er kun steget i takt med, at vi er blevet mere opmærksomme på bæredygtighed og en mere miljøvenlig livsstil. Men for at vælge den helt rette ladcykel kan der være behov for at læse en grundig ladcykel test.

Sikkerheden er noget af det vigtigste, du bør have for øje, når du skal ud at vælge en ladcykel. Mange køber nemlig en ladcykel med det formål at kunne fragte de små poder rundtomkring til diverse aktiviteter og daglige gøren. Som bekendt vejer en ladcykel mere end en almindelig cykel, da den er kraftig og udstyret med et robust stålstel, der sørger for, at sikkerheden er helt i top. Samtidig giver det selvklart også mere last for cyklisten.

Når du skal ud at finde den helt rette ladcykel, anbefaler vi, at du holder øje med sikkerheden ved at tjekke, hvem cyklen er testet af. Det skal i det tilfælde gerne være de internationale akkrediterede testmyndigheder som SGS eller TÜV. Dog er det vigtigt at vide, at ikke alle modeller er sikkerhedstestet – derfor er det meget vigtigt, at du tjekker op på det, inden du køber.

Ladcykler med 2 eller 3 hjul

Der findes ladcykler med både to og tre hjul. Forskellen ligger i, at en ladcykel med to hjul især er kendt for en fleksibel kørestil og god fart, og som desuden har to pladser i ladet. En ladcykel med tre hjul er kendt for at være både praktisk og rummelig, da den især er velegnet til større familier. Her får du nemlig intet mindre end fire gode siddepladser i ladet samt både seler og bænke. Valget afhænger derfor af antal børn samt kørselsbehov.