Løbebånd Test – Find dit næste løbebånd her

Løbebånd Test – Find dit næste løbebånd her

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne løbebånd test finder du en række forskellige løbebånd, som du kan bruge hvis du gerne vil træne, selvom vejret er lidt trist. Det er blevet mere og mere populært at kunne træne hjemme. Det kan være dyrt, men det kan gøres på en meget mere billig måde, end de fleste tror. I denne test vil vi se nærmere på fire forskellige løbebånd, som du kan have i hjemmet.

Det behøver ikke koste alverden, at skulle have sig et løbebånd, hvorfor vi har lavet denne test, hvor du får det bedste af det bedste, til den bedste pris. Alle løbebånd er fra Abilica.dk, som har et stort udvalgt af forskellige løbebånd og en masse andet træningsudstyr og maskiner til hjemmet, eller til dit fitnesscenter.

Du har måske haft svært ved at vælge lige præcis hvilket løbebånd, som du har brug for. Måske synes du hurtigt at det så alt for dyrt ud, og derfor droppede det ret hurtigt. Det skal dog ikke stoppe dig, da vi i denne test har flere forskellige løbebånd, som er til yderst fantastiske priser. Du finder altså noget til ethvert budget, uden du går på kompromis med kvaliteten.

For at gøre det nemmere for dig, at finde lige præcis det løbebånd som du skal bruge har vi lavet denne test, som gerne skal være vejledende til, at finde lige præcis det du skal bruge. Vi har valgt noget fra nogle forskellige mærker, så der helt sikkert er noget til din smag, og pengepung. Nogle koster mere end andre, mens andre har en del flere funktioner end andre.

Det er et individuelt valg, hvilket løbebånd man kan lide, hvorfor det kan være svært, at vælge et løbebånd, som alle kan bruge, og lide. I denne test har vi valgt at belyse flere forskellige modeller, for at gøre det lettere for dig, at finde lige præcis det løbebånd som du er på udkig efter. Vi ønsker dig rigtig god læsning, og held og lykke med at finde dit løbebånd.

Abilica Stream TM XV

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 19.800,00 19.800,00 Se produkt

Den første vi skal kigge på, kommer fra Abilica selv, som hedder Stream TM XV. Denne model har en motor med 3 hestekræfter og du kan indstille hastigheden fra 0,8-20 km/t. Dermed har du altså mulighed for at bruge det hvis du skal genoptræne, eller skal ud i en spurt. Dette løbebånd er meget alsidigt, hvilket vil betyde, at du kan bruge det til lidt af hvert.

Hvis du gerne vil højdetræne, kan du også indstille denne model til det. Du får altså mulighed for, at kunne hæve den i 15 forskellige niveauer, som kan gøre din træning så individuel som overhovedet mulig. Du kan meget nemt indstille højde og hastighed, ved hjælp af de indbyggede knapper.

Det unikke ved denne model er, at du kan tilslutte din telefon eller enhed med Bluetooth, så du kan bruge flere forskellige trænings apps, som kan være med til at motivere og give dig en varieret træning. Hvis du gerne vil have musik mens du træner, har denne model også to indbyggede højttalere, som giver dig mulighed for dette.

Der er en stor løbeflade, så du kan løbe på lige præcis den måde som du ønsker. Løbefladen er på hele 52 x 152 cm, hvilket er en helt masse plads, så du ikke skal bekymre dig om, at træde ved siden af. Du har muligheden for, at kunne måle din puls mens du træner, da denne model har en indbygget funktion der kan hjælpe dig med dette. Du kan nemt opbevare dette løbebånd, da det kan foldes op, så det ikke tager særlig meget plads.

Specifikationer

 • Løbeareal: 52 x 152 cm
 • Effekt: 3 HK
 • Højtalere: JaSole F63

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 12.900,00 12.900,00 Se produkt

Denne model er en ny og forbedret version af bestselleren Sole F63. Denne model er super lækker og giver dig en masse muligheder for, at kunne anvende forskellige funktioner, der kan optimere din træning. Du kan tilslutte din telefon gennem bluetooth med Soles egen app. Her kan du bruge den til forskellige ting, som f.eks. at lagre dine løbeture.

Du kan naturligvis også bruge andre forskellige apps til denne model, hvis du gerne vil tracke din træning, mens du løber. Sole går meget op i deres kvalitet, hvilket i den grad afspejler sig i denne model. Mange af deres andre modeller har vundet flere bedst i test, hvilket også betyder, at du har med et super anerkendt mærke at gøre. Den er ekstra lydløs, så du ikke forstyrrer familien, eller naboen, på nogen måde når du løber.

Denne model har en yderst kraftfuld 3 HK motor, som giver dig den kraft, som du har brug for når du løber. Du har plads til at kunne løbe på lige præcis den måde du gerne vil. Da der er en løbeflade på hele 51 x 152 cm, som gør det nemt for dig, at kunne løbe, uden du skal tænke på hvor du træder. Lige præcis denne model, er kåret til bedst i test i hele Skandinaviens største løbebåndstest, hvorfor du kan være sikker på, at denne model er helt i top.  

For at gøre det nemt for dig, at finde rundt i denne maskine, har man udstyret den med et stort display, som er meget nemt at navigere rundt i, når du skal indstille maskinen til lige netop dine behov. Du har muligheden for, at indstille denne model til seks forskellige programmer, som kan være alt lige fra cardio til fedtforbrænding. Derudover kan du individuelt indstille båndet til lige præcis det du ønsker. Der medfølger pulsbælte

Specifikationer

 • Løbeareal: 51 x 152 cm
 • Effekt: 3 HK
 • Højtalere: JaNordicTrack C 1650

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 13.900,00 13.900,00 Se produkt

Det tredje vi skal tage et kig på, kommer fra det populære NordicTrack. Denne model skiller sig ud fra de andre i denne test, da du kan indstille blødheden i båndet, hvis du gerne vil skåne din krop fra en alt for hård overflade. Det reducerer altså stød i dine led og ankler, så du ikke får skader, når du løber på båndet. Denne teknologi hedder Flexselect Cushioning.

Du kan løbe helt op til 22 km/t på dette løbebånd, hvis du skal ud i en spurt, eller ynder at lave intervaltræning. For at gøre denne model så speciel som muligt, har man hyret en personlig træner, som NordicTrack har udviklet hele 34 forskellige programmer sammen med. Dermed kan du altså være helt sikker på, at de programmer der er i denne maskine i den grad kan hjælpe dig godt på vej, til at komme i bedre form, eller holde den.

Ønsker du at løbe hvor der er stigning, kan denne model indstilles til hele 12%, hvilket er yderst stejlt, og kan give dig rigtig god træning, hvis du ønsker træning med forskellig højde. Med en motor på 3,5 hk, er det den største i denne test, hvorfor du vil opleve en meget mere kraftig maskine, som kan trække båndet rundt meget hurtigere end de andre maskiner i denne test. Vælger du et af de forskellige programmer, vil du opleve hvordan den selv indstiller hastigheden og stigningen på båndet. Det giver dig en langt mere effektiv træning, når du ikke selv skal indstille noget, men blot koncentrere dig om at løbe.

Hvis du har pladsmangel i hjemmet, kan du nemt folde løbefladen sammen, så den står oprejst og altså ikke tager plads på gulvet, mere end højest nødvendigt. Der er en indbygget tablet i denne model, som kan give dig underholdning mens du løber, samt indbyggede højttalere. Noget helt unikt på denne model er iFit, som er noget du skal købe abonnement på. Her kan du tage en løbetur i hvilken som helst by i verden, hvorefter Google Maps laver en ryter med de korrekte stigninger og afstande. Får du det varmt under din løbetur, er der en indbygget blæser i denne model.

Specifikationer

 • Løbeareal: 51 x 152 cm
 • Effekt: 3,5 HK
 • Højtalere: JaProForm Sport 9.0

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den sidste vi skal kigge på, den lækre ProForm Sport 9.0, som er et banebrydende løbebånd, der har den effektive og super lækre iFit integration. Det betyder med andre ord at du kan løbe en tur hvor som helst i verden. Du kan indstille dette løbebånd til flere forskellige ting. Der er et stort display, som lader dig vælge mellem flere forskellige indstillinger, så du kan gøre træningen præcis som det passer dig. Det bliver ikke meget bedre.

Denne model kan klare en stigning på hele 12% og en maks hastighed på 22 km/t. Det er længe nok til, hvis du blot vil tage en lille hyggelig løbetur, eller løbe en sprint indimellem. Der er et integreret afdæmpning system, så du mindsker stød i ben og ankler. Det er super godt hvis du har en skade, eller ikke ønsker at belaste dine ben eller ankler for meget. Især knæ kan være udsat ved at løbe på for hårdt underlag.

Der er naturligvis indbyggede højttalere i denne model, så du kan høre dit yndlingsmusik på dit løbebånd, mens du er i gang. For at du ikke skal kede dig under løbeturen, er det muligt at tilslutte din tablet, da der er en indbygget tabletholder, så du kan se film, eller løbe en tur ved hjælp af iFit. Det bliver ikke meget bedre at løbe en tur, end på dette lækre løbebånd. Motoren i denne model, er den mindste i denne test med 2,75 hk, som dog er længe nok til, at kunne klare det den skal gøre.

Ved at du har afdæmpning i dit løbebånd, kan du altså holde til at løbe de lidt længere ture, uden du bliver påvirket af hårdt underlag. Under turen kan du læse på dine data på den lækre skærm, som er installeret i denne model. Det betyder altså med andre ord, at du kan holde øje med alle de data, som du har brug for, når du løber. Alt i alt et super lækkert løbebånd, som du kan bruge igen og igen.

Specifikationer

 • Løbeareal: 51 x 152 cm
 • Effekt: 2,75 HK
 • Højtalere: JaHvordan vælger du et løbebånd

Når du skal vælge et løbebånd så er det en god ide at overveje hvor meget du skal bruge det. Det kan nemlig være afgørende i forhold til, hvilken model du skal have. Hvis du bruger det ofte, skal du sørge for at have en model, hvor der er en grad af affjedring, så du ikke skader fødder og ben. Det kan nemlig være meget hårdt at løbe på et løbebånd, hvorfor man skal vælge noget der i den grad giver noget affjedring, så man undgår skader og skavanker.

 • Pris
 • Affjedring
 • Løbe areal
 • Størrelse
 • Evt. underholdning/musik
 • Programmer/indstillinger

Når det kommer til løbebånd er det her nogle af de ting du skal kigge efter, så du vælger det korrekte løbebånd, som passer perfekt til dig. Prisen er naturligvis afgørende for, hvilken du vælger. Derudover skal du tænker over affjedring, så du skåner kroppen på bedst mulig måde. Hvis du gerne vil undgå at løbe på et lille areal, er det vigtigt at du vælger et løbebånd med masser af plads på. Ydermere skal du overveje hvor stort det må være, altså hvor meget det må fylde i dit hjem.

Derudover skal du tænker på hvorvidt du behøver underholdning eller musik mens du løber. Så skal du nemlig vælge en model med enten højttalere, eller plads til en skærm, så du kan se din favoritserie, eller høre det bedste musik du kender til. Det giver en masse energi, hvis man kan høre det musik du gerne vil høre, eller se sit yndlingsprogram.

Sidst men ikke mindst skal du huske på, at du skal kunne indstille det her løbebånd til lige netop de indstillinger, som du gerne vil have, hvorfor det er en god ide at finde frem til, hvor mange forskellige programmer eller indstillinger denne model på have, så du kan løbe lige præcis som du vil. Det giver dig de bedste resultater, hvis du finder et løbebånd, som kan give dig alt det, som du gerne vil have i et løbebånd, hvorfor du skal tænke dig godt om, inden du køber det første og det bedste.