Lokal smede og maskinfabrik med mange kernekompetencer

Lokal smede og maskinfabrik med mange kernekompetencer

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Lidt udenfor Grenaa centrum ligger en stor og velkørende familieejet virksomhed ved navn Ålsrode Smede og Maskinfabrik A/S. Fabrikkens historie starter tilbage i 1978, hvor Leif Basse fik overdraget virksomheden af den gamle smedemester i Ålsrode. ”Det skal være i orden”, sagde Leif Basse, da han overtog virksomheden, og disse ord har været en stålsat filosofi for virksomheden lige siden da.

Herefter starter udviklingen, hvor virksomheden i dag består af over 50 ansatte og har en egenkapital på 44,5 mio. kr. Ålsrode Smede og Maskinfabrik er i dag ejet af Leif Basses søn, Brian Basse, som har mange fremtidige visioner for virksomheden.

 

Kernekompetencer

Fabrikken råder over en stor og moderne maskinpark, hvor der skæres, bukkes, svejses, valses og maskinbearbejdes.

Med en bred vifte af kernekompetencer, kan kunder udnytte disse og overlade hele processen til virksomheden, for at kunne sikre en gennemgående kvalitet af det færdige produkt.

 

Virksomheden har bl.a. specialiseret sig i plasma- og vandskæring, pladearbejde, rørkonstruktioner, industrimontage og reparationer. De er desuden også specialister i alle former for certifikatsvejsning, herunder TIG, MIG og MAG svejsning. Svejsning er derfor ikke bare en kernekompetence for virksomheden, men et helt vidensområde. Det vidner altså om en virksomhed med mange kompetencer.

 

Ålsrode Smede og Maskinfabrik er både leverandører af enkelte fagområder og totalleverancer til mange forskellige industrier, som f.eks. vindmøller, fødevareindustrien, byggeri og anlæg, energi og transportindustrien mm.

Brug for leverandør?

Har du og din virksomhed brug for leverancer inden for maskin- og smede-disciplinen, så kontakt Ålsrode Smede og Maskinfabrik A/S for enten en enkelt opgave eller en komplet løsning. Fabrikken har som mål at være totalleverandør af opgaver, og ved at få hele leverancen fra ét sted, sikrer det dig bedst muligt en opretholdelse af den samme standard og kvalitet hele vejen igennem, om det så er traditionelle smedediscipliner, svejsning, pladebearbejdning, montage og reparationer eller plasma- og vandskæring.

Ålsrode Smede og Maskinfabrik, beliggende i Østjylland, servicerer desuden mange kunder i Danmark, Tyskland og resten af Skandinavien, men hjælper gerne kunder i hele Europa.