Om Testbladet.dk

Om Testbladet.dk

Testbladet.dk er et forbrugermagasin der laver indhold om tests af mange forskellige forbrugsprodukter og i mange forskellige kategorier. Vi er et online testmagasin der er til for at give dig en bedre indsigt i det produkt du køber, eller skal til at købe. I alle vores tests her på sitet vil vi anbefale en række forskellige produkter, som er blevet testet i forbrugstests. Vi inkluderer naturligvis kun produkter, som er blevet anbefalet og har klaret sig godt i tests, ud fra en række givne faktorer.

En af vores mest læste artikler er vores elevationssenge test.

Hvem står bag Testbladet.dk?

Det er firmaet Adlab ApS der driver Testbladet.dk. Vi har en fast skare af professionelle skribenter tilknyttet Testbladet.dk, som løbende gennemsøger tests, og laver indhold på baggrund af disse.

Testbladet er reklamefinansieret

For at vi kan drive siden som en gratis forbrugerguide, får vi en kommission hvis der bliver købt et produkt gennem links på vores side. Vi bestemmer dog selv hvilke produkter vi viser, samt hvem vi samarbejder med.

Kontakt

Vi er et online firma med beliggenhed i Aarhus, Danmark og driver en række forskellige web projekter. Vi lever af at levere godt indhold til vores brugere, og derfor vil vi meget gerne have feedback fra dig.
Du kan kontakte den ansvarlige for Testbladet.dk på info@testbladet.dk

Adlab ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
CVR: 38429604