Pas godt på din hud hele livet

Pas godt på din hud hele livet

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Huden er vores skjold og skal passes godt på hele livet, for at holde sig i topform. Her får du nogle tips til, hvordan du gør netop det.

Ansigtscreme anti age

En meget vigtig rutine i forhold til at pleje sin hud, er at bruge den rigtige ansigtscreme, som passer din hudtype. Er du fx. nået dertil i dit liv, hvor du begynder at få linjer i ansigtet, så kan man passende begynde at anvende en ansigtscreme specielt udarbejdet til moden hud – fx. denne ansigtscreme anti age. En anti age ansigtscreme er til dig, som ønsker en mere smidig og udglattet hud, eller at dit ansigt fremstår mere opstrammet. Du kan prøve dig frem og se, hvad der virker bedst for dig, for det er nemlig forskelligt, alt efter om du har fedtet, tør eller sart hud. Anti age ansigtscremer er også forskellige, og nogle bruges om både dag- og natcreme, mens andre blot er tiltænkt dag eller nat, så det er også noget man skal være opmærksom på, når man vælger sin anti age ansigtscreme.

Rens ansigtet

Ligesom med anti age ansigtscreme, så spiller din hudtype også en stor rolle med hensyn til renseprodukter, hvilket der findes et stort og alsidigt udvalg af. Man kan både vælge alt-i-en løsninger eller mere specialiserede produkter, hvis du fx. har meget følsom hud, som ikke tåler så meget. Der findes alt fra olier og cremer til skum og svampe, som alle har til formål at rense din hud, så det kan godt være lidt af ef en jungle at finde rundt i. Hvis du har meget tør hud, så er det ikke så hensigtsmæssigt at bruge et produkt med sæbe i, hvilket til gengæld giver god mening, hvis du har tendens til meget fedtet hud, så det er vigtigt at lægge mærke til, hvordan din hud opfører sig. Man skal også huske på, at ens hud ændrer sig gennem livet, og alt efter hvordan din krop og sind har det. Hvis du er stresset, spiser anderledes, end du plejer, eller er gravid, så kan din hud forandre sig.

Brug serum og olie

En serum påføres lige inden din fugtgivende pleje, som kunne være en anti age ansigtscreme, og igen så findes der forskellige varianter til forskellige hudtyper. Serummet skal bruges i kombination med en ansigtscreme, da det ikke er nok i sig selv til at fugte huden ordentligt, men fordi den er så tynd, så trænger den længere ind i huden end en anti age ansigtscreme og er derfor ret hurtig til at skabe forbedringer i din hud.