Praktiske råd inden du rejser til Island

Praktiske råd inden du rejser til Island

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Som så mange andre steder i verden, så er det en god idé at lave research, inden man begiver sig ud på sin Islandsrejse. Det er altid godt at have styr på vejrforhold, de vigtigste seværdigheder, og hvor på destinationen man vil ligge det meste af sin energi i. Derfor har vi her samlet 4 praktiske råd og tips, så du kan få det meste ud af din rejse, hvis du er på bar bund. Der er mange rejser til Island, som man kan tage på fra Danmark, og det er helt op til dig, om du ønsker grupperejser, rejser med guides eller at udforske den nordlige ø på egen hånd.

4 hurtige tips til Islands-eventyren

Det er altid rart at have nogle hurtige tips med på vejen, når man forlader det trygge Danmark og drager til Island og rejser rundt. Islands natur er meget forskellig i forhold til den danske, og derfor bør du være beredt på lidt af hvert.

Klæd dig på efter årstiden

Island har meget varierende vejrforhold, og årstiderne har deres egen distinktive charme og karakter. Island lyder kold, men det er ikke tilfældet. Sommeren byder på behagelige temperaturer med solskin på 20 ⁰Ci indlandet og et gennemsnit på 12-13 ⁰C. I vintermånederne er gennemsnittet på omkring -1 ⁰C.

Tag på udflugter, og se Islands natur

Island er rig på natur, og det viser de mange udflugter. Tag på Den Gyldne Cirkel, der tager dig rundt på nogle af landets største seværdigheder som fx nationalparken Thingvellir, vandfaldet Gullfoss og det geotermiske område Geysir.

Verdens nordligste hovedstad venter

Reykjavik er en særdeles hyggelig by, der byder på utrolig mange attraktioner og oplevelsesmuligheder. Se den spændende kultur, eller tag en tur rundt i nattelivet. Se udsigten fra Perlan, eller tag på nationalmuseet Hallgrimskirken.

Den Blå Lagune er et must

Denne destination behøver næppe nogen introduktion. Bad i det varme, azurblå vand, mens du rigtig får slappet af.