Printer Test – Find din favorit blandt de bedste

Printer Test – Find din favorit blandt de bedste

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er det ved at være på tide med en ny printer, eller har du fået et andet behov for print? Så er det på tide at investere i en ny printer, og det kan sagtens lade sig gøre, uden det skal koste en masse penge. Du skal dog finde ud af med dig selv præcis, hvad dit behov for print er inden du går på udkig efter en ny printer.

Vi har i alt valgt at teste 3 forskellige printere, som vi mener er nogle af de bedste du kan finde til prisen på markedet i øjeblikket. Vi har testet printere fra mærker som Brother og HP, som mange anser for de bedste printermærker.

Det er ikke uden grund 2 af de 3 printere vi har med i vores test er fra HP, og det er fordi det er en af de bedste mærker, hvis du vil have en god printer. Vi håber at når du har læst vores printer test, at du vil finde en printer du vil blive glad for.


Bedste printer er Brother farve laserprinter HL-3140CW – lille printer

Vi har fundet den bedste printer til prisen, som blev Brother laserprinter HL-3140CW. En rigtig smart lille farveprinter der passer ind i de fleste hjem, med sit enkle design.

Brother laserprinter HL-3140CW er den printer i vores printer test, der har den højeste printhastighed. Den kan printe i alt 18 sider pr. minut, hvorimod den billigste printer i vores test kun kan printe 7,5 sider pr. minut. Det er noget af en forskel og prismæssigt ligger vi ikke særlig højt for denne model.

Brother laserprinter HL-3140CW koster 1.085 kroner og du kan sagtens bruge denne printer til både privat såvel som erhvervsmæssigt brug. I alt har Brother laserprinter HL-3140CW en papirkapacitet på 250 ark og den har ligeledes også smart trådløs tilslutning gennem WIFI.

Prismæssigt får du mest for dine penge med Brother laserprinter HL-3140CW, hvorfor vi naturligvis gerne vil anbefale denne model.

Specifikationer

  • Trådløs tilslutning: Ja
  • Printhastighed: 18 sider pr. minut

HP OfficeJet 200 Mobile-printer

HP OfficeJet 200 Mobile-printer blev nummer 2 i vores printer test. Det er en lidt dyrere printer end vores testvinder, men den har til gengæld også en del flere funktioner. Blandt andet er det muligt at tilslutte printeren gennem WIFI, hvilket gør print meget lettere. Den er naturligvis også mac kombatibel og det er også muligt at tilslutte den vha. USB. Det smarte ved denne printer er, at det er en mobil printer. Dvs. at du kan tage den med hvor end du vil.

HP OfficeJet 200 Mobile-printer har en lang batterilevetid, så det er ikke fordi den bare løber tør for strøm med det samme. Når den engang imellem skal oplades har HP også en smart teknologi der hedder FastCharge der gør, at den bliver ladet fuldt op i løbet af 90 minutter. HP OfficeJet 200 Mobile-printer kan udskrive 10 sider pr. minut og har en samlet papirkapacitet på 50 ark. HP OfficeJet 200 Mobile-printer er helt klart den bedste mobile printer der er på markedet i øjeblikket.

Specifikationer

  • Trådløs tilslutning: Ja
  • Printhastighed: 10 sider pr. minut

HP DeskJet 1110 Printer

Billig printer

Hvis du ikke gider ofre særligt mange penge på en printer så er HP DeskJet 1110 Printer helt klart en mulighed for dig. Man kan dog godt mærke forskel på kvalitet og hurtighed fra eksempelvis denne printer og til vores testvinder.

HP DeskJet 1110 Printer kan dog ikke sammenlignes med testvinderen, men er til gengæld den bedste billige printer vi har kunne finde blandt de forhandlere vi samarbejder med. Der er dog også en grund til den er så billig og det er fordi det ikke er en farveprinter, hvilket vi naturligvis skal gøre opmærksom på. 

HP DeskJet 1110 Printer udskriver i gennemsnit 7,5 sider pr. minut og har en samlet kapacitet på i alt 60 ark. Når du køber HP DeskJet 1110 Printer får du også 2 ekstra printerpatroner med. Alt i alt er dette dog en rigtig god printer, som sagtens kan anbefales, hvis du ikke skal printe så ofte og gerne vil have en billig printer.

Specifikationer

  • Trådløs tilslutning: Ja
  • Printhastighed: 7,5 sider pr. minut

De bedste mærker indenfor printere

Det kan godt være svært at tage stilling til, hvad for et mærke man skal gå efter når man skal købe en ny printer. Der er rigtig mange mærker at vælge imellem, og hvorfor skulle man eksempelvis vælge en printer der er 1.000 kroner dyrere bare fordi det er et kendt mærke.

Vi har lavet en liste herunder, med mærker vi anbefaler dig at vælge når du skal købe en printer.

  • Brother
  • HP
  • Canon
  • Epson

Hvad skal jeg kigge efter når jeg køber en ny printer?

Når du skal købe en ny printer er der mange forskellige ting du skal tænke på. Før du overhovedet kigger på en printer, skal du gøre op med dig selv, hvad det er printeren skal bruges til og hvor meget den skal bruges. Når du har fundet ud af dette, så er der en masse andre ting du skal finde ud af, som vi har samlet til dig herunder.

Printerpatroner – En af de vigtigste ting du skal kigge efter er, hvor meget det koster i drift for en printer. Her tænker vi generelt på prisen for printerpatroner, som ved en billigere printer godt kan være dyrt, hvis din printer løbende kører tør for printerpatroner. Den printer du køber er normalt skyld i, hvor stort forbruget af printerpatroner er. Derfor skal du også, udover at investere i en ordentlig printer også købe nogle ordentlige printerpatroner der passer til den printer du har købt.

Pris – Ikke nok med du skal kigge efter driftsprisen for en printer, så skal du ligeledes også kigge efter prisen det koster, at erhverve sig en printer. For der er stor forskel på en printer til 400 kroner, og en printer til 2.000 kroner. Vi vil dog anbefale dig at kigge efter en printer i prislejet 1.000-1.500 kroner, hvis du gerne vil have en printer der er af god kvalitet.

Strøm – Mange printere bruger rigtig meget strøm, og hvis du bruger din printer rigtig meget, så bør dette også være et parameter du skal vælge printer ud fra. Normalt koster det lidt mere, hvis man skal have en printer der er mere miljøvenlig og ikke bruger særlig meget strøm. Det vil kunne betale sig at investere i en miljøvenlig printer, der ikke bruger så meget strøm, hvis det er du bruger din printer meget. I så fald ville du nemlig hurtigt kunne spare en masse penge i strøm.

Funktioner – Det er meget forskelligt fra printer til printer, hvad det er for nogle funktioner den har. En af de vigtigste funktioner ved en printer, er mere eller mindre hvor hurtigt den udskriver siderne. Når man kigger på printhastigheden kigger man på, hvor mange sider den udskriver pr. minut. En hurtig printer udskriver omkring 15 sider pr. minut. Der er naturligvis også andre funktioner i en printer, som man bør overveje om man vil have. Eksempelvis kan man få trådløs tilslutning i sin printer, et smart display så man kan se printstatus m.v.

Vi håber du kunne bruge vores printer test til noget, og du har fundet en printer du kan bruge til noget og som du bliver glad for.

Hvis du har nogle forslag til andre produkter, du gerne ser vi tester i fremtiden, så send os gerne en besked eller mail. Vi vil hellere end gerne have feedback på vores tests, så vi kan lave dem endnu bedre og mere brugbare til dig i fremtiden.