Røgalarm Test – Bedst i test – De bedste røgalarmer

Røgalarm Test – Bedst i test – De bedste røgalarmer

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når du skal på udkig efter en røgalarm, er det vigtigt at du tænker dig godt om, da der er mange forskellige former for røgalarmer på nettet. Det kan derfor være meget svært at vælge, hvilken man skal bruge.

Markedet for røgalarmer, er en jungle uden lige, hvorfor man skal tænke sig godt om, før man giver sig i kast med et køb. Vi har lavet den her test, for at finde frem til de bedste på markedet, så du ikke skal rode en helt masse sider igennem.

Her er noget for enhver smag, hvorfor du helt sikkert også kan finde noget i denne kategori. Der er noget til alles budget, hvorfor du sikkert også kan finde noget, der passer til din økonomi.

Grunden til, at vi har udvalgt de alarmer som vi har, er fordi de er blandt de bedste på markedet. Vi sparer dig en masse tid, hvor du ikke behøver at læse hele nettet igennem for at finde ud af, hvilken røgalarm du skal have. Vi har fundet dem gennem tests, brugeranmeldelser, eksperttests mm. Der findes en hel del forskellige mærker, og du kender sikkert også en del af dem. Der er mærker som Blaupunkt og Jacob Jensen.

Man kan ikke kun sammenligne på pris, når det kommer til røgalarmer, man skal også vide, hvilke funktioner den har, og hvad den kan bruges til. Derfor vil det være synd, blot at bruge prisen som parameter, når der skal handles røgalarm.

Vi har lavet en kort beskrivelse af de forskellige røgalarmer, som er i denne test, så du meget nemmere kan kortlægge, hvad du skal have. Der er sågar også verdens mindste røgalarm i denne test, hvis du ikke ønsker, at have røgalarmer stående fremme, fordi de kan være ret grimme.

Hos disse forhandlere finder du et bredt sortiment af forskellige røgalarmer til de bedste priser:


Jo-El – Invisible

bedste røgalarm til prisen

Den første vi skal kigge på, kommer fra Jo-el, som er yderst kendte for deres el løsninger til private hjem, men også erhverv. De er især udbredt i Danmark, hvor mange private og virksomheder har en del af deres produkter i deres hjem.

Denne røgalarm er noget helt specielt, da den ikke fylder alverden. Faktisk er det verdens mindste røgalarm, der er fremstillet og er på markedet.

Denne har et batteri, som holder i 5 år, hvilket er ret lang tid for et batteri, men samtidig også din sikkerhed for, at din model altid er klar, hvis der skulle opstå brand i dit hjem.

Størrelsen på denne model er meget speciel, da den faktisk ikke fylder mere end en tændstikæske, hvilket ikke er særlig meget. Derfor kan du også gemme den godt af vejen, hvis du ikke ønsker at den skal være fremme. Den har en diameter på blot 4 centimeter, hvilket naturligvis gør denne model til den mindste i verden.

Vægten på denne røgalarm er på blot 47 gram, hvilket i sig selv er meget lidt, hvorfor den også er nem at flytte på, hvis der skulle opstå et behov for dette. Denne model er fremstillet i dansk design, hvilket også er din sikkerhed for, at du har en alarm der holder i mange år. Skulle det ske at noget mad brænder på, og din alarm går i gang, men du rent faktisk har styr på det du laver.

Har du mulighed for at sætte denne alarm på pause, så du ikke skal høre på den hyletone, som kommer, fra de 85 db, som denne alarm yder. Den vil dog starte igen efter 10 minutter, for at være så sikker som mulig.

Alt i alt en lækker dansk røgalarm, som allerede er at finde i flere forskellige hjem rundt omkring i Danmark. Du får en helt masse for dine penge, og den fylder ikke alverden.

Med en lang levetid på batteriet er du også sikker på, at den altid virker på bedste vis. Du skal derfor ikke bekymre dig om, om den nu også virker når det virkelig skal. Denne alarm er individuelt kalibreret og testet i røg tunnel, for at sikre din sikkerhed.

Specifikationer

 • Verdens mindste røgalarm
 • 85 dB
 • Optisk system

Sikkerthjem Trådløs røgalarm

Røgalarm test

Den næste vi skal kigge på, kommer fra SikkertHjem, som har lavet en serie af forskellige produkter, som sikrer dit hjem på bedste vis, både mod tyveknægte, men også brand og flere andre ting.

Denne lækre alarm har taget markedet med storm, da du også kan se, om din alarm er i gang, selvom du måske sidder på en strand i Asien. Du har hele tiden muligheden for, at vide, om der er sket noget i dit hjem, mens du er væk.

Ved opfattelse af røg, vil denne maskine starte en sirene, ligesom alle andre røgalarmer, men også sende en melding til alarmsystemet, som meddeler dig det, hvis du nu ikke lige er hjemme, men også et alarmselskab, som er tilknyttet dette produkt. Du er altså hele tiden sikker på, at der ikke sker noget med dit hjem, hvis du holder dig til de her produkter.

Du får en melding på din telefon, hvad det konkret er der foregår i dit hjem, om det er brand, eller røg.

Derfor er du også sikker på, at det er en brand du kommer hjem til, og ikke en indbrudstyv. Det er meget rart at have styr på hjemmet hele tiden, også når du ikke er hjemme. Du er i konstant kontakt med dit hjem, så der hele tiden er styr på alt hvad der foregår, når du har forladt hjemmet, men også mens du er der.

Måden du skal sætte denne alarm op, er ligesom alle andre modeller på markedet. Den skal naturligvis hænges taktisk og der hvor der er mulighed for, at der kan opstå en brand. Det kan altså f.eks. være i køkkenet, soveværelset og stuen.

Så er du også sikker på, at du bliver advaret i tide, hvis du ligger og sover. Du vil hele tiden kunne blive alameret af denne model, da den har konstant aktiv zone, som betyder, at den virker selvom alarmen er slået fra, eller til.

Specifikationer

 • Tilkobling til telefon
 • Mulighed for tilslutning med andre SikkertHjem produkter
 • Optisk system

Blaupunkt Røgalarm

Bedste røgalarm

Den midterste vi skal kigge på, kommer fra et verdenskendte Blaupunkt fra Tyskland. De har i mange år produceret mange forskellige komponenter til hjemmet. De er især kendte for deres tv og radio, hvor de har leveret en del højtalere til bilindustrien også. Derfor kan du også være helt sikker på, at du får noget som er af god kvalitet.

Denne røgalarm, er forbundet med dit alarmsystem, hvis det er noget du også har i hjemmet. Det fungerer dog kun med det alarmsystem som Blaupunkt, selv har udviklet. Det er ikke kun den alarm der opfanger røgen som starter sin sirene, disse alarmer er nemlig forbundet, således at du er alarmeret lige meget hvor i huset du befinder dig.

Du får en besked på din telefon, hvis der opstår brand i dit hjem, således at du også er opdateret, når du er ude af huset. Det er super rart, hvis man er væk i flere dage, eller er på ferie, så man ved, at der er styr på alt derhjemme.

Hvis der er røgudvikling i dit hjem, vil du meget hurtigt kunne alarmere brandvæsenet, så du har en chance for, at redde det meste af dit hjem, og komme i sikkerhed, inden huset eller din lejlighed brænder. Der er en lang batterilevetid, som gør det muligt at du kan have din alarm i mange år.

Det er vigtigt at man har en lang levetid på batteriet, således at du er sikker på, at dine ting og familie altid er i sikkerhed. Derudover er denne alarm naturligvis godkendt til de internationale standarder inden for detektering af røg. Det er altså din sikkerhed for, at denne model sørger for rettidig advarsel om røgudvikling.

Specifikationer

 • Tilkobling til telefon
 • Lang batterilevetid
 • Godkendt røgalarm

Jacob Jensen Optisk røgalarm

bedst i test røgalarm

Denne andensidste røgalarm vi skal kigge på, kommer fra danske Jacob Jensen, som er kendt for den høje kvalitet, og lækre design, som de har leveret gang på gang. Det er ikke blot røgalarmer som mærket her fremstiller. Der er meget forskelligt som passer perfekt ind i dit hjem. Men lige nu, skal der tages et kig på røgalarmen fra dem.

Denne model sørger for hele tiden, at være opdateret på, hvad der sker i rummet, således at du altid kan være helt sikker. Du får altså muligheden for, at kunne være med på hele tiden, om der er brand i dit hjem.

I modsætning til mange af de andre i denne test, har denne ikke mulighed for, at sende dig en besked, hvis der er noget på færde i dit hus. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du synes godt om dette, eller du gerne vil have en alarm med mulighed for at sende en besked.

En type som denne alarm er en optisk alarm, som med andre ord betyder, at denne maskine kan opfange hvis der kommer røg, meget hurtigere end andre modeller kan. For at opnå det bedste resultat, kan du med fordel vælge at placere denne røgalarm i et rum med meget plastik, da denne optiske alarm, vil opfange det meget hurtigt.

Du kan sagtens placere denne i fugtige rum, da den ikke tager nogen skade, eller mindsker funktionen, ved at have den hængende i de områder.

Denne alarm detekterer hvert 8. sekund, for at sikre din sikkerhed og tryghed. Derfor kan der altså ikke have været brand i mere end 8 sekunder, før den har opfanget det, og alarmerer dig med lyden af en sirene.

For at være sikker på, at du hører den, har den en indbygget sirene med 85 dB lyd, som med sikkerhed får dig op af sengen, hvis du ligger og sover. Derfor er du altså sikret mod alle de ubehageligheder, der kan være ved en brand.

Specifikationer

 • Detektion hvert 8. sekund
 • Optisk system
 • Dansk design

Hvorfor skal du have en røgalarm i hjemmet

Det er en særdeles god ide, at have en røgalarm i hjemmet, hvis man gerne vil være sikker på, at man vågner i god tid, hvis der skulle opstå en brand i hjemmet. Du har altså muligheden for at komme ud af hjemmet, inden der sker noget. Mange fravælger en alarm, fordi de er helt sikre på, at de nok skal vågne, hvis der kommer røg i hjemmet, eller ild.

Det kan dog være en meget dum ide, da du aldrig kan være sikker på, at du vågner ved at det brænder i hjemmet. Derudover koster en alarm ikke særlig meget, hvorfor det er dumt, ikke at bruge en skilling på, at sikre dit hjem, og dig selv, i tilfælde af brand. Du kan altså for meget få penge, få dig en røgalarm, som helt sikkert vil falde i din smag, og budget.

Det er vigtigt, at man har en røgalarm i hjemmet, hvis der skulle opstå brand. Det er din sikkerhed for, at du kommer ud af hjemme i tide. Du kan med fordel vælge en af de ovenstående modeller, som har en kontakt til din telefon, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i dit hjem. Du skal altså ikke være bekymret for, om der er brand, eller røgudvikling i dit hjem. Du har det hele lige på din telefon.

Der er mange forskellige modeller på markedet, og du kan med fordel vælge en af dem vi har listet op ovenover. Det er blandt de bedste på markedet, så du kan være sikker på, at du altid har en alarm der virker. Man kan naturligvis også købe de helt vildt billige alarmer, men det er ikke altid at batterilevetiden er særlig høj, hvorfor mange af de her alarmer meget hurtigt løber tør for strøm.

Det vil betyde mange penge for dig, hvis du skal købe batterier i tide og utide, hvorfor det langt hen af vejen, meget bedre kan betale sig, at vælge en lidt dyrere udgave, som så holder i længere tid, og har en del mere udstyr i form af SMS meldinger, hvis der sker noget med dit hjem. Vi håber at denne test har gjort det muligt for dig, at finde lige præcis den røgalarm, som du har brug for.