Sådan får du smukke gulve

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Gulvene er en vigtig del af huset og bliver utrolig belastet hver dag. Der skal derfor nogle overvejelser og de rigtige midler til for at holde det pænt igennem et langt liv. Hvis du får gjort forarbejdet godt og vælger et smukt kvalitetsgulv, der er nemt at vedligeholde, har du et gulv, der er pænt i mange år. Hvad enten du er ved at renovere huset eller er ved at bygge fra bunden, så læs med her og få tips til et smukt gulv.

Det starter med fundamentet

Inden man skal lægge gulv, er det utrolig vigtigt at få et godt fundament. Et gulv der lægges på det forkerte fundament bliver hurtigt skævt, bulet og får skader. Inden man lægger gulvet, er det en god idé at jævne det med en flydende spartelmasse, så man sikrer en perfekt afbalancering af gulvet. Derudover skal man også overveje isolering og gulvvarme, inden man overhovedet lægger et gulv. Gulvisolering kan bl.a. laves med skumbeton, som kan være et alternativ til gulvisoleringsplader. Gulv Trim i Viborg har en stor ekspertise og erfaring indenfor gulvisolering med skumbeton og arbejder i hele Jylland. Deres løsninger sikrer en prisbillig isolering og virker samtidig støjdæmpende.

Gulvvarme kombineret med god isolering sikrer en jævn opvarmning af rummet, og du slipper for radiatorer, der fylder i rummet.

Vælg det rigtige gulv

Når du vælger dit gulv, skal du tænke over det æstetiske, men bestemt også det praktiske. Det skal være nemt at gøre rent og holde ved lige. Flere og flere benytter f.eks. stengulv eller klinker i hele huset, da det er super nemt at holde pænt. I værelser og stuer kan man bløde det op med smukke tæpper, som også nemt kan skiftes ud. Trægulv er dog stadigvæk noget af det mest populære, fordi det giver et blødt og smukt skandinavisk udtryk i hjemmet.