Sådan indretter du med gardiner

Sådan indretter du med gardiner

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Gardiner i hjemmet udføre en praktisk funktion, da de afskærmer fra solen og kan skabe privatliv. Derudover er de også yderst dekorative, og man kan nemt og hurtigt give sin stue eller sit soveværelse et lille pift ved at skifte gardinerne. Nye gardiner er således en god løsning, hvis du gerne vil give et rum lidt mere karakter eller udtrykke din kreativitet. Herunder kan du læse en kort guide til, hvordan man kan indrette med gardinerne.

 

3 tips til skabe god stemning med gardiner

  1. Foldegardiner er en klassiker i gardinverdenen. De forbindes ofte med hygge og elegance, da de ikke lukker lyset ude fuldkomment, men blot kan være med til at gøre dagslyset mindre skarpt. Derudover kommer de i et væld af farver, så man kan nemt vælge de helt rigtige. Hvis du bor i Galten, Skanderborg, Silkeborg, Aarhus eller omegn og du ønskeryderligere information, så læs mere her.
  2. Med denne type gardiner kan man dekorere med paneler i lange lodrette og brede baner. De kan placeres på gardinstangen enkeltvis eller i grupper alt efter ønske. Det er smart, hvis du har et stort vinduesparti, der skal dækkes af. Du kan selv vælge panelerne i forskellige farver og mønstre, som kan give et fint spil i rummet.
  3. Denne type gardiner skaber et moderne og stilrent udtryk. Du kan nemt justere lyset i rummet ved at justere på gardinet, således striber af lys trænger ind.

 

Brug mørklægning strategisk

Æstetik og praktik går ikke altid hånd i hånd, så derfor er det vigtigt at overveje, hvilke behov du har for afskærmning. I stuen kan man som regel slå sig løs og lave kreative løsninger. Men i soveværelset er det måske bedre med mørklægningsgardiner, der kan lukke alt lys ude, så du dermed kan få en god nats søvn.