Saftpresser Test – Køb den bedste saftpresser

Saftpresser Test – Køb den bedste saftpresser

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Har du overvejet om du skal købe en saftpresser hjemme til dig? Der kan være mange fordele ved at købe en saftpresser/juicemaskine. Blandt andet vil du få meget mere sundt saft fremfor saft man kan købe i et supermarked. Mange af de forskellige safte man kan købe i de forskellige supermarkeder er fyldt med sukker.

Hvis du laver dit eget saft derimod, vil du få en meget sundere og mere velsmagende saft. Du kan også bruge din saftpresser til at lave juice, hvis du hellere vil det. 

I vores saftpresser test har vi fundet 3 forskellige saftpressere fra blandt andet Wilfa, Philips og Witt by Kuvings, som har klaret sig godt i tests eller har fået gode brugeranmeldelser. Vi håber du kan bruge vores saftpresser guide, og at du finder den helt rigtige saftpresser.


Witt by Kuvings B6100S saftpresser

Vi har valgt Witt by Kuvings B6100S, som den bedste saftpresser du kan købe. Der er flere grunde til vi har valgt at det skal være Witt by Kuvings B6100S der er den bedste saftpresser.

Witt by Kuvings B6100S er en slowjuicer, hvor der er masser af plads til opfyldning af lækre frugter så du vil få den mest velsmagende juice eller saft. Du kan nemlig både lave juice og saft med Witt by Kuvings B6100S. Witt by Kuvings B6100S kan tage hele frugter, som gør saftpresningen meget nemmere eftersom du bare kan smide frugterne i hele i stedet for, at skulle skære dem i små stykker, som du ville skulle i de fleste andre saftpressere.

Her hos Testbladet.dk er vi ikke de eneste, som har valgt denne saftpresser som den bedste. I TV magasinet Go Morgen Danmark er Witt by Kuvings B6100S også blevet kåret, som den bedste slowjuicer af deres faste kok Mads Bo. Witt by Kuvings B6100S er nem at betjene uanset om man er 10 år gammel eller om man er 70 år gammel, så ville du sagtens kunne betjene denne saftpresser.

Desuden hører der også en kogebog med til at lave lækker saft med til din saftpresser fra Witt by Kuvings.

Beholder til opsamling af frugtkød

Noget rigtig smart du får med i Witt by Kuvings B6100S er den beholder der er med til opsamling af frugtkød. Der er mange der ikke bryder sig om frugtkød, og hvis du heller ikke bryder dig om frugtkød kan du bare sætte beholderen på og så kan du få saft og juice uden frugtkød, hvis du ønsker det. Witt by Kuvings B6100S er desuden også yderst let at rengøre. Når du er færdig med at bruge din saftpresser, kan du bare dele den op i mindre stykker og lægge den direkte i opvaskemaskinen.

Specifikationer

  • Type: Slowjuicer
  • Hastigheder: 1 hastighed

Wilfa SJ-150A

Hvis du gerne vil have en saftpresser/juicer, men ikke har tænkt dig at bruge den så tit igen, så skal du købe Wilfa SJ-150A. Det er en noget billigere saftpresser end ovenstående testvinder fra Witt by Kuvings og kan på mange punkter de samme ting.

Wilfa SJ-150A er endda den billigste saftpresser vi har med i vores test og derfor mener vi også, at det er den bedste saftpresser du kan købe til prisen. Wilfa SJ-150A er endda blevet kåret som den bedste saftpresser af saftpresser testen hos Politiken sidste år.

Derfor kan du også regne med at dette er en saftpresser af høj kvalitet, som du naturligvis både kan lave saft og juice på.

Wilfa SJ-150A er også en slowjuicer og kan kværne både frugter og grøntsager med sine 75 omdrejninger i minuttet. Det er en meget normalt hastighed for en slowjuicer.

Noget specielt godt ved Wilfa SJ-150A er at den udnytter op til 50% flere af de frugter og grøntsager, som du blender i din saftpresser. Derfor er Wilfa SJ-150A også en saftpresser der vil minimere madspild. 

Wilfa SJ-150A er en særdeles brugervenlig saftpresser og uanset hvilken alder du har, eller hvilke evner du har i et køkken, så ville du sagtens kunne finde ud af at bruge denne saftpresser. Du kan læse alle funktioner om Wilfa SJ-150A på forhandlernes hjemmesider.

Specifikationer

  • Type: Slowjuicer
  • Hastigheder: 1 hastighed

Philips HR1919/70

Udover ovenstående to saftpressere så har Philips HR1919/70 også vundet en testvinder pris. Det er dog hos TÆNK at Philips HR1919/70 har fået titlen, som den bedste saftpresser.

Philips HR1919/70 har en stor kapacitet på i alt 1 liter. Uanset om i er en mindre husstand på 2 eller om i er en større familie, så skulle der være mulighed for at være saft til alle med sin kapacitet på 1 liter. Selve beholderen til frugtkød er dog endnu større og er i alt på 2,1 liter. Hvis ikke du kan lide frugtkød så er det en stor fordel med beholderen til frugtkød. 

Når du er færdig med brug af din Philips HR1919/70 saftpresser, så kan du let skille den fra hinanden og smide den i opvaskemaskinen. Så slipper du for at tænke på rengøring af din saftpresser.

Når du køber Philips HR1919/70 får du også både en kande med, som du kan hælde din saft eller juice over i. Derudover får du også et opskriftshæfte med, hvor du kan se opskrifter på de lækreste safte og juices.

Specifikationer

  • Type: Slowjuicer
  • Kapacitet: 1 liter

Guide til køb af saftpresser

Hvilke ting skal man kigge efter når man vil købe en saftpresser? Det kan godt være svært at tage stilling til, hvilken saftpresser man skal købe, hvis man gerne vil købe en.

Derfor har vi lavet denne oversigt over de forskellige faktorer du skal kigge efter, når du skal købe en saftpresser. Når vi har testet de forskellige saftpressere, som vi har med i vores test. Så har vi testet dem på blandt andet kapacitet, størrelse på påfyldningsrøret og prisen.

Kapacitet – Når du skal købe en juicer eller en saftpresser, så skal du kigge efter, hvor stor en kapacitet der er i den. Det er vigtigt at du vælger en saftpresser, hvor der er nok plads til at du kan lave nok saft til hele husstanden. Hvis i kun er to i husstanden, så behøver du jo ikke vælge en saftpresser med så stor en kapacitet. Hvis i derimod er en stor familie der elsker at lave saft, så bør du nok vælge en saftpresser med noget mere kapacitet.

Størrelse af rør til påfyldning – Størrelsen på det rør, hvor du kan påfylde frugter og væske er også ret vigtig ift. valget af den saftpresser du vælger. Du ved sikkert allerede nu, hvilken slags saft eller juice du vil lave med din nye saftpresser. Så skal du også være sikker på at de frugter kan komme igennem påfyldningsrøret når du skal lave saft på din nye saftpresser.

Pris – Et af de vigtigste faktorer når du skal købe en saftpresser er prisen. Hvis man vil have en ordentlig saftpresser af god kvalitet, så skal man også bare være klar over at det koster lidt ekstra. Sådan er det med de fleste ting, at pris og kvalitet hænger sammen. Hvis du vil være sikker på at købe en god saftpresser, så skal du vælge en af de saftpresser, som vi har med i ovenstående saftpresser test.


Oftest stillede spørgsmål ifb. køb af saftpresser

Man kan have mange forskellige spørgsmål i forbindelse med køb af en saftpresser. Hvis man har tænkt sig at købe en lidt dyrere saftpresser, så er det også vigtigt at man ved præcis, hvor meget man skal give og generelt, hvad det er for nogle ting man skal kigge efter. Derfor kan du se de oftest stillede spørgsmål vi har fået her på Testbladet.dk herunder.

Hvor tit vil du bruge din saftpresser/juicer?

Dette er et spørgsmål du skal stille dig selv når du skal købe en ny saftpresser. Det vil nemlig gøre det meget lettere for dig, at finde den helt rigtige saftpresser, hvis du ved hvor tit du vil bruge den.

Hvis ikke du har tænkt dig at bruge din juicer mere end en gang i ugen, så behøver du ikke bruge så mange på en da den sagtens kan holde til det ift. slid. Det er til gengæld noget andet hvis du gerne vil bruge din saftpresser hver eneste dag.

Så bør du investere ekstra penge i en ordentlig saftpresser, som kan holde til at blive brugt hver eneste dag. Tag et kig på de saftpressere vi har med i ovenstående saftpresser test, de er alle af høj kvalitet.

Hvor meget sundere er det at lave sin egen saft/juice?

Det er et faktum at der er meget mere sukker og usunde tilsætningsstoffer når du køber saft eller juice i et supermarked. Også selvom du vælger en økologisk saft er der meget mere sukker i end, hvis du selv valgte at lave din egen saft eller juice. De fleste safter og juice du kan købe i et supermarked er lavet ud fra koncentrat og bl.a. af denne grund er det meget sundere at lave din egen saft fra en saftpresser.

Hvilke fordele er der ved at man laver sin egen juice?

Der er mange fordele ved at man laver sin egen juice og saft. Hvis ikke du selv er klar over fordele ved at lave sin egen juice, så har vi lavet en liste med fordele til dig herunder. Du kan se alle fordele ved, at lave sin egen juice og saft lige her:

Sundere saft/juice – Det er et faktum at når du laver din egen saft og juice, så er det meget sundere end det du kan købe dig til i et supermarked. Derfor er det meget sundere at lave sin egen saft og juice end det du kan købe dig til, hvilket er en af de hovedsagelige fordele ved en saftpresser.

Billigere at lave saft og juice – Det kan være noget billigere at lave sin egen juice og saft, hvis man køber ind på den rigtige måde til saft og juice. Oveni det får du også en meget sundere juice end det du kan købe dig til.

Økologisk og hjemmeproduceret – Det er blevet meget mere populært at lave sine egne madvarer i de danske hjem i dag. Du vil få økologisk juice når du laver din egen juice, som også smager meget bedre.


Rengøring af saftpresser

Når du køber en saftpresser, så er det meget vigtigt at du sørger for at rengøre din saftpresser efter brug. Uanset om det er juice eller saft du har lavet, så vil de fedtede rester sætte sig i din saftpresser.

Hvis du ikke rengører din saftpresser umiddelbart efter brug, så vil den blive meget sværere at gøre rent efterfølgende. Der er stor forskel på de forskellige saftpressere, hvor lette de er at rengøre.

Derfor vil vi også anbefale dig til at kigge efter en saftpresser, som er let at skille ad så du kan gøre den rent uden det store besvær. Hvis du har en opvaskemaskine, så skal du blot sikre dig at du kan skille den saftpresser ad som du køber. Så kan du let bare smide din saftpresser i opvaskemaskinen og så bliver den let gjort rent.

Har du andre spørgsmål vedrørende vores saftpresser test skal du være mere end velkommen til, at kontakte os på mail eller sende dit spørgsmål i en kommentar.

Vi håber naturligvis du kunne bruge vores saftpresser test til noget og at du vil følge vores råd, når du skal købe en ny saftpresser. Hvis du vil være sikker på at købe den helt rigtige saftpresser, så skal du vælge en af de saftpressere, som vi har med i vores saftpresser test. Rigtig god fornøjelse med din nye saftpresser.