Skægtrimmer Test – Se udvalget af skægtrimmere

Skægtrimmer Test – Se udvalget af skægtrimmere

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vil du gerne købe en ny og bedre skægtrimmer til barbering af dit skæg? Mange danske mænd bruger ikke en ordentlig trimmer, eller bruger slet ikke en trimmer til barbering i ansigtet.

Det kan på sigt skade din hud, hvis ikke du sørger for ordentlig barbering af din ansigtsbehåring. Der er mange forskellige faktorer der spiller ind, når du skal købe en ordentlig skægtrimmer, og derfor har vi også lavet denne skægtrimmer test. Vi har også lavet en lille guide til, hvilke faktorer du skal kigge efter når du skal købe en ny skægtrimmer.

Vi har i vores test kigget på 3 forskellige skægtrimmere. Vores testvinder blev en skægtrimmer fra Philips og det er ikke uden grund at 2 ud af de 3 skægtrimmere vi har med er fra Philips. Det andet mærke vi har med er en skægtrimmer fra BaByliss, som også har lavet en særdeles god skægtrimmer.

Vi har lavet vores guide ud fra en lang række parametre, som kvalitet af trimning, pris, ledningsfri brug, om skægtrimmeren er vaskbar og lignende. Du kan læse meget mere om de enkelte skægtrimmere i nedenstående. Find stort udvalg af skægtrimmere til nogle af markedets bedste priser her:


Den bedste skægtrimmer er: Philips BT7220/15 Skægtrimmer TurboVac

bedst i test skægtrimmer

Testvinderen af vores skægtrimmer test blev Philips BT7220/15 TurboVac. Der er flere grunde til vi har valgt Philips BT7220/15 TurboVac som den bedste skægtrimmer, men vi har ikke været i tvivl.

Hvis du vil have den skægtrimmer der kan give dig den bedste barbering, så skal du vælge denne model.

Når du køber Philips BT7220/15 TurboVac får du ikke kun en skægtrimmer med, men ligeledes også en masse ekstra hoveder så du kan indstille til barbering i vidt forskellige længder.

Med den integrerede kam i Philips BT7220/15 TurboVac vil du få hvert et hårstrå løftet, så det bliver placeret i den optimale vinkel så du får et super resultat når du skal barbere dig.

Der er også et smart LED-display på denne skægtrimmer, som gør du kan indstille hastighed direkte på displayet. Desuden kan du også bruge denne skægtrimmer med eller uden ledning.

Det er helt op til dig selv og Philips BT7220/15 TurboVac har ledningsfri brug i 80 minutter. Hvis du vil købe den bedste skægtrimmer så skal du vælge Philips BT7220/15 TurboVac, som kan købes nu, til en skarp pris for så god en skægtrimmer.

Specifikationer

  • Ledningsfri brug: 80 minutter
  • Vaskbar: Ja

BaByliss E845E skægtrimmer

bedste skægtrimmer

Den anden bedste skægtrimmer som vi har kåret i vores skægtrimmer test, blev BaByliss E845E. BaByliss er normalt et mærke der er kendt for at lave gode krølle- og glattejern. Men med denne skægtrimmer har de gjort et rigtig godt stykke arbejde. Hvis du vil have en rigtig god skægtrimmer så skal du vælge BaByliss E845E skægtrimmer.

Du kan justere længden for barbering direkte på drejehjulet på skægtrimmeren. BaByliss E845E skægtrimmer har også ledningsfri brug i op til 40 minutter, hvis du eksempelvis vil barbere dig selv i badet eller lignende.

Denne skægtrimmer er også vaskbar og derfor kan du let vaske alle hårene af efter brug. BaByliss har også valgt at lave en udvidet garanti på denne skægtrimmer på i alt 3 år. Så hvis du vil have en god skægtrimmer til cirka 500 kroner, så skal du vælge BaByliss E845E skægtrimmer.

Specifikationer

  • Ledningsfri brug: 40 minutter
  • Vaskbar: Ja

Philips Bodygroom TT2040/32

Billig skægtrimmer

Det er ikke til at komme udenom at Philips er et af de bedste mærker når vi snakker skægtrimmere. Derfor har vi også valgt at tage endnu en skægtrimmer fra Philips med i vores skægtrimmer test. Philips Bodygroom TT2040/32 er godt nok den billigste skægtrimmer vi har. Derfor er det dog stadig en formidabel skægtrimmer der kan give dig en rigtig god barbering. 

Philips Bodygroom TT2040/32 har et ergonomisk greb og derfor er du sikker på den gode barbering. Desuden har Philips Bodygroom også et barberhoved der former sig efter din hud. På den måde er du sikker på at den tager selv de mindste hår ved barbering.

Philips Bodygroom TT2040/32 er en multitrimmer som også kan bruges til kropsbarbering og ikke kun trimning af dit skæg. Philips Bodygroom TT2040/32 er genopladelig og har ledningsfri brug i 50 minutter.

Specifikationer

  • Ledningsfri brug: 50 minutter
  • Vaskbar: Ja

Sådan finder du en god skægtrimmer

Det kan være svært at finde frem til præcis den skægtrimmer der er bedst for en. Hvad er det for nogle parametre man skal kigge efter? Hvor dyr må den skægtrimmer være som man skal købe, hvordan skal kvaliteten være, skal den have ledning eller batteri o. lign.

Derfor har vi lavet denne miniguide til dig, som skal købe en ny skægtrimmer. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du vurderer om en skægtrimmer er god eller ej.

Vandafvisende – Der er rigtig mange der foretrækker at barbere sig i badet. Derfor skal du også kigge på, hvorvidt den skægtrimmer du gerne vil købe er vandafvisende eller ej. Hvis ikke du vil barbere dit skæg i badet, så kan du naturligvis bare strege dette punkt over, da det ikke er relevant for dig. Hvis du vil barbere dig i badet og det lykkedes dig, at finde en skægtrimmer der er vandafvisende. Så er det også en nødvendighed at den skægtrimmer har batteri, medmindre du har en stikkontakt lige ved siden af badet.

Kvalitet – Den vigtigste faktor når du skal købe en ny skægtrimmer er uden tvivl, hvor god en barbering din skægtrimmer kan lave. Men hvad er det egentligt for nogle faktorer der afgør om en skægtrimmer er af god kvalitet? Når du står med en skægtrimmer i hånden kan du hurtigt mærke om den er af god kvalitet eller ej. Det er naturligvis ikke kun på materialerne som skægtrimmeren er lavet af, men ligeledes også hvor god en barbering skægtrimmeren kan klare. Alle de skægtrimmere vi har med i vores test har barberhovedet formet sådan så du vil få den absolut bedste barbering. Så hvis du vil være sikker på at købe en skægtrimmer i god kvalitet, så skal du købe en af de skægtrimmere vi har med i ovenstående test.

Pris – Når du skal købe en ny skægtrimmer så er prisen også et parameter du skal kigge efter. Kvaliteten hænger som oftest sammen med prisen og derfor skal du også kigge efter prisen. I vores skægtrimmer test har vi valgt at teste skægtrimmere i forskellige prisniveauer, så der er en skægtrimmer uanset hvad dit budget siger.

Med ledning eller batteri – Inden du kigger efter en ny skægtrimmer, skal du finde ud af med dig selv, hvorvidt du vil have en skægtrimmer med ledning eller batteri. Hvis du har en stikkontakt lige ved siden af vasken eller tæt på badet, så er det naturligvis ikke nødvendigt at have en skægtrimmer med batteri. Det er dog meget behageligt ikke at skulle tænke på ledningen når man skal barbere sig selv og derfor skal du også gøre op med dig selv, om du vil have en skægtrimmer med ledning eller med batteri.

Hvis du følger ovenstående råd når du skal købe en ny skægtrimmer, så vil du uden tvivl finde en skægtrimmer til en god pris og som er af god kvalitet. Hvis du vil have den absolut bedste skægtrimmer så bør du kigge i vores skægtrimmer test, hvor vi har fundet den bedste skægtrimmer der er på markedet lige nu.


Tips til brug af din skægtrimmer

Hvordan barberer man sig på bedst mulig vis? Der er mange forskellige måder man kan barbere sit skæg på. Men hvis man skal barbere sig på bedst mulig vis, uden at skade sin hud, så bør du læse disse tips til brug af din skægtrimmer.

  1. Brug altid barberskum – Det er et faktum at din hud er meget skrøbelig overfor skarpe barberblade og skægtrimmere. Derfor skal man altid bruge barberskum, når man skal barbere sig med en skægtrimmer, eller hvis man bruger en barberskraber.
  2. Nænsom barbering – Det er også vigtigt at du klarer barberingen nænsomt. Hvis du bare kører din skægtrimmer eller barberklinger igennem, så er der risiko for at du kan skade din hud og lave hul i huden. Det skulle du gerne undgå og derfor bør du klare barbering nænsomt.

Vi håber naturligvis du kunne bruge vores skægtrimmer test til noget, og at du vil følge vores guide når du skal købe en ny skægtrimmer. Læs også vores tips til når du skal barbere dig med din skægtrimmer for optimal barbering.

Vi vil selvfølgelig anbefale dig til at vælge en af de skægtrimmere fra vores test, hvis du vil købe den bedste skægtrimmer. Hvis du har forslag til andre produkter vi skal teste så læg endelig en kommentar eller send os en mail. Rigtig god fornøjelse med din nye skægtrimmer.

Se også vores barbermaskine test her.