Solvogn Test – Køb den bedste solvogn

Solvogn Test – Køb den bedste solvogn

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Sommeren er snart over os og det betyder derfor, at det er tid til forhåbentlig en masse sol. I Danmark har vi færre solskinstimer end i eksempelvis Spanien, men når der så er sol i Danmark, er det også bare dejligt. Derfor kan du lige så godt forberede dig til sommeren bedst muligt med den helt rigtige solvogn. Er du på udkig efter en ny solvogn? Så har vi lavet denne solvogn test, til lige netop dig der er det. Vi har lavet en oversigt over de 3 solvogne vi anbefaler mest, men samtidigt har vi også lavet en oversigt over, hvad det er for nogle parametre du skal kigge på, når du skal købe ny solvogn. Når man skal købe en ny solvogn er der nemlig mange ting man skal tage stilling til, så man finder den helt rigtige solvogn.

Umiddelbart lyder det som en let opgave, men du vil ærgre dig, hvis du går på kompromis med en solvogn der slet ikke passer til din have. Eller hvis du eksempelvis vælger en solvogn der er alt for billig og dermed går i stykker hurtigt. Der findes mange forskellige solvogne og typer indenfor solvogne, hvorfor du skal gøre op med dig selv, hvad behovet er inden du går på udkig efter en ny solvogn. Vi har valgt at teste i alt 3 forskellige solvogne, som kan købes hos blandt andet 10-4.dk, som er et af danmarks største online byggemarkeder og Wupti.com, som ligeledes også er danmarks største netbutik indenfor mange forskellige områder. Begge steder er du sikker på, at få dine varer efter få hverdage du har bestilt dem.

Test vinder: Lakeside lounger delux sort rattan m/hynde

Vi har valgt denne Lakeside lounger delux sort som testvinder på baggrund af flere forskellige ting. Først og fremmest synes vi denne model har det absolut bedste udseende, som vi har kunne finde blandt samtlige af de solvogne vi har kigget på og testet. Lakeside lounger delux sort har et super enkelt design og med sit sourte lounge design, passer denne solvogn ind på de fleste terrasser og ind i de fleste haver. Lakeside lounger delux sort er designet således, at hvis du gerne vil have en dobbel solvogn, så kan du blot købe to og slå dem sammen ved siden af hinanden. Lakeside lounger delux sort er også den af de solvogne vi har testet, der har den højeste maks. belastning på i alt 175 kg. Det er til gengæld også den dyreste til en pris på i alt 1.699 kroner, men til den pris hører der også en hynde med i sort der passer til målene på solvognen. Der er også en grund til Lakeside lounger delux sort er så dyr, og man kan tydeligt mærke forskel på denne solvogn og de andre vi har testet, rent kvalitetsmæssigt!

Maks. belastning: 175 kg

Forhandler: 10-4.dk
Teddy solvogn alu/sort rattan inkl. hynde sort

Teddy solvogn alu/sort rattan minder på mange måder om vores testvinder, som var Lakeside lounger ovenover når vi snakker om kvalitet og materialer. Der hvor den skiller sig ud i forhold til ovenstående testvinder er egentlig mest på designet, hvor man tydeligt kan se forskel. Teddy solvogn alu/sort rattan er også en rigtig pæn solvogn, den har blot et anderledes design. Prismæssigt minder de stadig meget om hinanden, hvor Teddy solvogn alu/sort rattan er en smule billigere til en pris på 1.299 kroner. Til den pris hører der ligeledes også en hynde i sort med.

Maks. belastning: 140 kg

Forhandler: 10-4.dk
Hvilke ting skal man kigge efter når man skal købe ny solvogn?

Vi har lavet en lille oversigt til dig der gerne vil købe en ny solvogn. En oversigt over de ting du skal være opmærksom på og tage stilling til, inden du køber en ny solvogn. Vi har blandt andet valgt at kigge på, hvilke materialer du skal vælge, pris, størrelse og ikke mindst designet på den solvogn vi anbefaler dig til at købe. Nedenstående er ikke kun ting vi selv kommer ind på og har kigget på i vores solvogn test, men det er ligeledes også ting, som vi anbefaler dig at kigge på inden du køber en ny solvogn.

Materialer – En solvogn kan laves i mange forskellige materialer. Oftest bliver solvogne dog lavet i aluminium og texteline, som er det materiale man ligger på. Alle de solvogne vi har med i vores test er produceret i materialet texteline, hvorfor du sagtens kan være sikker på det kan holde til lidt af hvert, uden at gå i stykker. Stellet plejer at være produceret i aluminium på de fleste solvogne, men mange gange er hele solvognen lavet i texteline for at det rent designmæssigt, skal se anderledes ud. De 3 solvogne vi har taget med i vores solvogn test er yderst holdbare, så længe du bare følger den anbefalede maks belastning.

Pris – For rigtig mange er pris også et parameter når man skal ud og kigge efter en ny solvogn til sin have. Derfor har vi også valgt at tage solvogne med, der ligger i vidt forskellige prisklasser fra 599 kroner og op til 1.699 kroner. Du kan sagtens finde en fornuftig solvogn til under 1.000 kroner, så længe du bare har i baghovedet at pris og kvalitet altid hænger sammen.

Design – Når man skal købe en ny solvogn til terrassen skal man også overveje, hvordan den skal se ud rent designmæssigt. De fleste solvogne er meget neutrale i farver og passer derfor ind de fleste steder. Men vil du gerne have en solvogn der matcher alle de andre havemøbler du skal have stående, så kan det naturligvis også lade sig gøre. I rigtig mange danske hjem har man lounge sæt eller generelt havestole og havebænke der er lavet i texteline og det er de fleste solvogne også. Derfor er der god mulighed for at du kan finde en solvogn der passer til dine andre havemøbler.

Størrelsen – Størrelsen på den solvogn man køber spiller selvfølgelig også en rolle i ens beslutningsprocess. Derfor skal du også kigge på, hvor stor en solvogn du har plads til på din terrasse eller i din have, og hvor mange du gerne vil have. Det kan sågar også lade sig gøre at købe en dobbel solvogn, hvis du helst vil have det.

Hvis du kigger på alle ovenstående punkter, så burde du finde frem til den helt rigtige solvogn der passer til din have og dine andre havemøbler. Vi håber du kunne bruge vores solvogn test, og du kan bruge nogle af de solvogne som vi har anbefalet her i vores test. Hvis der er nogle ting du synes vi kunne gøre bedre i vores tests, eller der er nogle produkter eller kategorier du gerne vil have, at vi tester produkter i. Så læg en kommentar med dit ønske eller send os en e-mail.

Husk også solcreme til når du ligger og soler dig på din solvogn. Se vores solcreme test her.