Soundbar Test – Køb en soundbar med god lyd

Soundbar Test – Køb en soundbar med god lyd

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Synes du ikke dit fjernsyn sender god nok lyd ud? Så kunne det være du skulle overveje at købe en soundbar til dit tv. Hvis du vil have bedre lyd i hele rummet når du ser fjernsyn eller film på dit tv, så skal du finde en soundbar med god lyd.

Derfor har vi lavet denne soundbar test, så du kan finde den helt rigtige soundbar hvis du vil have god lyd i dit hjem. Der er mange forskellige modeller på markedet og derfor kan det også godt være svært, at tage stilling til hvilken man skal vælge.

Under selve testen af de forskellige soundbar modeller, har vi lavet en lille guide til dig, hvor vi inkluderer de parametre vi vil anbefale dig at kigge efter.

I vores soundbar test har vi i alt testet 3 forskellige soundbars fra vidt forskellige mærker. Bla. har vi testet soundbars fra både Samsung og Nordklang. Testvinderen af soundbar testen blev en Philips model, som du kan læse meget mere om herunder.

Vi kan helt klart anbefale testvinderen da den slår alle de soundbars på lyden. Så hvis du vil have den absolut bedste soundbar, så bør du vælge Philips HTL7140B/12 Soundbar.


Testvinder af bedste soundbar: Philips HTL7140B/12 Soundbar med Bluetooth/NFC

Vi har fundet frem til den bedste soundbar i vores test. Testvinderen blev altså Philips HTL7140B/12 som er soundbar med fantastisk lyd og i et flot design.

Denne soundbar har et virkelig simpelt design i sort, som passer til de fleste fjernsyn. Der medfølger også et vægbeslag til Philips HTL7140B/12, hvorfor du har mulighed for at hænge den op under fjernsynet for den bedste og direkte lyd til dig.

Philips HTL7140B/12 bluetooth og der medfølger også en trådløs subwoofer. Philips har udviklet en unik Ambisound-teknologi der leverer en perfekt surround-lyd oplevelse til dig.

Den bedste soundbar på markedet

Den absolut bedste soundbar der er på markedet i øjeblikket er uden tvivl Philips HTL7140B/12, hvis vi kigger udelukkende på lyden. Det er en lidt dyrere model end de andre soundbars vi har taget med i vores test, men du vil ikke fortryde valget.

Så hvis du vil have den absolut bedste lyd i stuen derhjemme til fjernsynet så skal du vælge Philips HTL7140B/12.

Specifikationer

 • Surround: 5.1
 • Bluetooth: Ja

Samsung Soundbar HW-K440

Her er den billigste soundbar vi har med i vores soundbar test. På trods af at det er den billigste soundbar der er med i vores test, så leverer den stadig en rigtig god lydoplevelse. Når du køber Samsung HW-K440 Soundbar får du ikke kun selve soundbaren med, men et helt kit.

Dvs. du får reelt set Samsung HW-K440 Soundbaren med og 2 ekstra højtalere for en fantastisk surround lydoplevelse. Du kan tilslutte soundbaren via bluetooth eller med det smarte TV SoundConnect, som fungerer med Samsung tv.

Noget af det bedste ved Samsung HW-K440 Soundbar er at du får alle enheder med trådløse. Så slipper du for at bøvle med en masse ledninger når du skal montere soundbaren og de tilhørende højtalere.
Samsung HW-K440 Soundbar er noget for dig der gerne vil have en god lydoplevelse, men som stadig ikke vil bruge for mange penge på det.

Specifikationer

 • Surround: 2.1
 • Bluetooth: Ja

Nordklang soundbar SB400

Vil du have god lyd til dit tv til en god pris? Så er Nordklang SB400 Soundbar uden tvivl en soundbar du bør kigge på. Nordklang SB400 Soundbar er en aluminium soundbar i sort, hvorfor den vil passer ind i de fleste hjem og designmæssigt passe til de fleste fjernsyn.

Nordklang SB400 Soundbar har indbygget bluetooth, hvorfor du let kan tilslutte den til dit fjernsyn eller en hvilken som helst anden device. Det kan være du vil have tv’et kørende samtidig med du hører musik fra din smartphone.

Flot designet soundbar fra Nordklang

Her hos Testbladet.dk er vi helt forelskede i det fantastiske og simple design, som Nordklang har formået at skabe med Nordklang SB400 soundbaren.

Der er flere grunde til vi synes dette er en af de pæneste soundbars man kan få i øjeblikket. Bl.a. så er det muligt med det beslag der medfølger købet til denne model, at vægmontere denne soundbar. Du vil ikke fortryde købet af Nordklang SB400 hverken designmæssigt eller lydmæssigt.

I Nordklang SB400 får man særdeles god lyd, flot design og nem betjening af sin soundbar. Hvis ovenstående er hvad du efterspørger, så kan vi i hvert fald godt anbefale denne soundbar fra Nordklang.

Specifikationer

 • Surround: 2.1
 • Bluetooth: Ja

Guide til valg af den bedste soundbar

Det kan godt være svært at tage stilling til, hvilken soundbar man skal vælge. Der er mange forskellige at vælge imellem og hvordan er man sikker på at vælge den soundbar med bedst lyd? Det kan du læse meget mere om i vores guide herunder, hvor vi kommer ind på de forskellige ting du bør kigge på i den soundbar du vil købe.

Lyden i soundbaren – Det er ikke uden grund at vi har valgt og sætte lyden som det første punkt i vores guide til valg af soundbar. Når man skal vælge soundbar så er det bare vigtigt, at man vælger en soundbar med god lyd. Men har man fundet en god soundbar man gerne vil købe på nettet og gerne vil teste den, hvordan gør man så det? Hvis du er i tvivl om, hvordan man vurderer god lyd hjemmefra uden at bese produktet fysisk, så kan du altid vælge en af ovenstående soundbars fra vores test. Så er du sikker på at få en soundbar med fantastisk lyd.

Trådløs soundbar – Det mest ideelle for dig, når du skal købe en ny soundbar, vil uden tvivl være det bedste valg. Det er også langt pænere at have en trådløs soundbar hængende på væggen, end én der hænger en masse ledninger ud fra. Nogle tror at en trådløs soundbar har dårligere lyd, men det er blot en skrøne og er ikke sandt. Derfor kan du altså sagtens finde en trådløs soundbar, som giver en rigtig god lyd fra sig. Alle de soundbars vi har med i vores test er også trådløse, og de leverer en særdeles god lyd på trods af det er en trådløs soundbar.

Soundbar pris – Der er stor forskel på hvad en soundbar koster og hvor god en lyd man reelt set får. Derfor er prisen et specielt vigtigt parameter når du skal købe soundbar, da pris og kvalitet hænger sammen. Hvis du vælger en soundbar der er for billig, så vil du bestemt kunne mærke dette på lyden. Så derfor vil vi klart anbefale dig til ikke, at lade sig friste af en billig soundbar. Du kan dog sagtens få en soundbar med god lyd i et fornuftigt prisleje mellem 3.000 kroner til 4.000 kroner, som vores testvinder koster.

Design – Designet anser vi for en af de absolut vigtigste parametre når du skal vælge den soundbar der passer bedst til dit hjem. Du bør vælge en soundbar der har samme farve som dit tv, hvilket vil se bedst ud og vil give det meste simple design i dit hjem. Designet er naturligvis en personlig præference, hvorfor det er forskelligt fra person til person, hvordan man gerne vil have sin soundbar skal se ud.

Montering af soundbar – På de fleste soundbars i vores test medfølger der et beslag. På den måde kan du selv montere soundbaren på væggen. Hvis ikke du vil hænge soundbaren op under tv’et, så er en anden mulighed også bare at stille det direkte på tv’ets fod. Det er naturligvis forskel på hvad man synes der er pænest, men hos alle de soundbars vi har med i vores test, medfølger der et beslag som du kan hænge soundbaren op på.


De bedste mærker indenfor soundbars

Hvilke mærker bør man egentlig kigge efter, hvis man vil have en god soundbar? Det kan være svært at finde ud af, eftersom der er mange forskellige mærker og modeller på markedet. Derfor har vi lavet en liste med soundbar mærker, udover dem som vi har taget med i vores test, som vi også godt vil kunne anbefale dig at købe en soundbar fra. De bedste mærker indenfor soundbar er derfor:

 • Philips
 • Samsung
 • Nordklang
 • Sonos
 • Canton
 • Bose
 • B&O

Hvis du følger vores anvisninger så vil du uden tvivl kunne finde en soundbar, som du vil blive rigtig glad for. Hvis du vil være helt sikker på at købe en soundbar med en fantastisk lyd, så skal du vælge en af de 3 soundbars vi har taget med i vores test. Det er svært at finde noget med lige så god lyd til samme pris andre steder.

Vi håber du var glad for at læse vores soundbar test. Hvis du har andre forslag til lignende tests vi kunne lave, så send os en mail eller læg en kommentar på denne test.

Vi håber du var glad for at læse vores soundbar test. Hvis du har andre forslag til lignende tests vi kunne lave, så send os en mail eller læg en kommentar på denne test.

LÆS OGSÅ: Er du på udkig efter et nyt elselskab?